הסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!
-
@מישהו12 במספר מכשירים שבדקתי זה עדיין לא תקף.
כן שמעתי שיש ניתוקים לאחרונה ב3G אבל לדעתי זה פלצבו. (סתם שמים לב יותר ששואלים)
-
@מישהו12 הקליטה בפרטנר בכל מקרה לא משהו אם הם יעשו מהלך לבטל את דור 3 חוץ מהלחליף מכשיר כדאי גם להחליף לחברה שמתחשבת יותר בלקוח כמו רמי לוי למשל....
-
אני לא יודע אם כתבו פה כבר אבל אני הבנתי שהסיפור היה כך
הרפורמה היתה אמורה להיכנס לתוקף כבר לפני שנה או יותר
רק כיוון שראו שיש קוצבי לב וכו' שיושבים על דור 3 דחו את זה ל01.01.26
וחשבו שעד אז יצליחו להעביר את כולם לדור 4 העבירו כמה שהצליחו ועדיין ראו שנשארה כמות גדולה בדור3 ש"א או קשה מאוד להעביר ולכן משרד התקשורת החליט שלא לחייב את חברות התקשורת לבטל את דור2 ו-3 אלא להשאיר את ההחלטה בידי החברות שהם יחליטו האם לבטל ומתי כך למיטב ידיעתי -
וחשבו שעד אז יצליחו להעביר את כולם לדור 4 העבירו כמה שהצליחו ועדיין ראו שנשארה כמות גדולה בדור3 ש"א או קשה מאוד להעביר ולכן משרד התקשורת החליט שלא לחייב את חברות התקשורת לבטל את דור2 ו-3 אלא להשאיר את ההחלטה בידי החברות שהם יחליטו האם לבטל ומתי כך למיטב ידיעתי@אשריך-עליך נכון חלקית בלבד
ראה כאן פרטים מלאים
https://aiv-dev.com/he-IL/2025/12/04/4G_Update/ -
וחשבו שעד אז יצליחו להעביר את כולם לדור 4 העבירו כמה שהצליחו ועדיין ראו שנשארה כמות גדולה בדור3 ש"א או קשה מאוד להעביר ולכן משרד התקשורת החליט שלא לחייב את חברות התקשורת לבטל את דור2 ו-3 אלא להשאיר את ההחלטה בידי החברות שהם יחליטו האם לבטל ומתי כך למיטב ידיעתי@אשריך-עליך כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
רק כיוון שראו שיש קוצבי לב וכו' שיושבים על דור 3 דחו את זה ל01.01.26הרפורמה מראש הייתה אמורה להכנס לתוקף בתאריך הזה-מי שקבע את התאריך הזה היה יועז הנדל.
תבדוק -
@מישהו12 בינתיים רק בפרטנר וגם שם נראה שלא נוגעים במי שחסרה לו תמיכה בVOLTE כי מפחדים שיברחו להם לקוחות(ובצדק!)
נ.ב גם אלף דיסלקים לא יוכלו לשנות את המציאות....

@jack כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
@מישהו12 בינתיים רק בפרטנר
וגם בפלאפון.
וככל הידוע לי גם בהוט.אין לי איך לשכנע אותך, אבל אני רק חושב שאין טעם לעצום עיניים בכוח.
יש נוהל. יש תאריך יעד. תאריך היעד עוד שבוע, והחברות התחילו לממש.
נביא אני לא, ויכול להיות שידחה שוב בעוד קצת זמן, אבל אותי לימדו לא להסתמך על העתיד בעיוורון לנתונים הקיימים.
-
וגם בפלאפון.
וככל הידוע לי גם בהוט.אין לי איך לשכנע אותך, אבל אני רק חושב שאין טעם לעצום עיניים בכוח.
נביא אני לא, ויכול להיות שידחה שוב בעוד קצת זמן, אבל אותי לימדו לא להסתמך על העתיד בעיוורון לנתונים הקיימים.
-
וגם בפלאפון.
@מישהו12 יש לך מודעה מטעם פלאפון והוט כמו שהראת בפרטנר? לי לא ידוע כלל על מודעה דומה אם יש לך תעלה אותה בבקשה לשם השוואה....
חוצמזה אתה מתיימר להיות נביא ולנחש מה עובר בראשם של החברות ואני טוען שההתנהלות של החברות מעידה על עצמה שהם נזהרים מאוד שלא להרגיז את הלקוחות כי מפחדים שיינטשו אותם וכו'
וביותר בזמן ביטחוני רגיש כמו עכשיו אני חושב שזו חוסר אחריות מצידם לפצוח במסע סגירת אנטנות
עם כל זאת כבר ראינו שהגיון בריא ודאגה לשלום הציבור לא עומדים בראש מעייני האחראים על אכיפת החוק והסדר במדינה וייתכן שגם במשרד התקשורת המצב דומה
-
@מישהו12 יש לך מודעה מטעם פלאפון והוט כמו שהראת בפרטנר? לי לא ידוע כלל על מודעה דומה אם יש לך תעלה אותה בבקשה לשם השוואה....
חוצמזה אתה מתיימר להיות נביא ולנחש מה עובר בראשם של החברות ואני טוען שההתנהלות של החברות מעידה על עצמה שהם נזהרים מאוד שלא להרגיז את הלקוחות כי מפחדים שיינטשו אותם וכו'
וביותר בזמן ביטחוני רגיש כמו עכשיו אני חושב שזו חוסר אחריות מצידם לפצוח במסע סגירת אנטנות
עם כל זאת כבר ראינו שהגיון בריא ודאגה לשלום הציבור לא עומדים בראש מעייני האחראים על אכיפת החוק והסדר במדינה וייתכן שגם במשרד התקשורת המצב דומה
פלאפון יש הודעה מוקלטת בתחילת שיחות, הוט נשלח בפירוט החודשי. ככה לפחות אמרו לי משווקי סלולר שאני בודק באופן רציף מה המצב.
חוצמזה אתה מתיימר להיות נביא ולנחש מה עובר בראשם של החברות
אני מתיימר? אתה מתיימר!
אני כל הזמן מדגיש שאני לא נביא. אני פועל על פי הנתונים שיש היום. ואלו הנתונים, זו המציאות, עצוב.
אתה זה שמדבר על העתיד מנטיית ליבו.
ואני טוען שההתנהלות של החברות מעידה על עצמה שהם נזהרים מאוד שלא להרגיז את הלקוחות כי מפחדים שיינטשו אותם וכו'
אולי, אבל בסוף יש החלטה חוקית לתאריך יעד.
-
פלאפון יש הודעה מוקלטת בתחילת שיחות, הוט נשלח בפירוט החודשי. ככה לפחות אמרו לי משווקי סלולר שאני בודק באופן רציף מה המצב.
חוצמזה אתה מתיימר להיות נביא ולנחש מה עובר בראשם של החברות
אני מתיימר? אתה מתיימר!
אני כל הזמן מדגיש שאני לא נביא. אני פועל על פי הנתונים שיש היום. ואלו הנתונים, זו המציאות, עצוב.
אתה זה שמדבר על העתיד מנטיית ליבו.
ואני טוען שההתנהלות של החברות מעידה על עצמה שהם נזהרים מאוד שלא להרגיז את הלקוחות כי מפחדים שיינטשו אותם וכו'
-
@מישהו12 כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
חה חה חה -ע"ז כבר נאמר חוקים נחקקו כדי שיעברו עליהם(Rules are made to be broken)- תזכיר לי בבקשה כמה פעמים דחו את סגירת הרשתות בפועל?