הסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!
-
מנסיון, בדור 3 הכל מושלם, לא פגשתי עדיין בעיות יותר מבעבר, וברוב המכשירים דור 3 עדיין יותר טוב מדור 4 בשיחות.
בפרט בפלאפון/רמי לוי, ששם ממש לא שמיש VOLTE, לא ברור לאן זה יילך,
ובהוט וסלקום, דור 2 עדיין חוגג כרגיל, מעניין אם הפעם נראה סגירה אמיתית, בינתיים רק פרטנר סגרו,
אז דור 2 נשאר לפחות חודשיים אחרי תחילת 2026,
נחיה ונראה מה יהיה על 3G... -
מנסיון, בדור 3 הכל מושלם, לא פגשתי עדיין בעיות יותר מבעבר, וברוב המכשירים דור 3 עדיין יותר טוב מדור 4 בשיחות.
ובהוט וסלקום, דור 2 עדיין חוגג כרגיל, מעניין אם הפעם נראה סגירה אמיתית, בינתיים רק פרטנר סגרו,
נחיה ונראה מה יהיה על 3G...@דוד-טרייטל תחכה לסוף מרץ, יש מצב שיעשו שינויים
-
נחיה ונראה מה יהיה על 3G...@דוד-טרייטל
אני בהוט ודור 2 כבר לא עובד אצלי. -
@דוד-טרייטל
אני בהוט ודור 2 כבר לא עובד אצלי.@חיים-יענקל-0 כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
אני בהוט ודור 2 כבר לא עובד אצלי.
ממתי? לפני שעה עשיתי שיחה בהוט 2G
-
@חיים-יענקל-0 כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
@דוד-טרייטל כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
זה שלפלוני לא עובד במקום X לא אומר שלא יעבוד במקום Y
הכוונה שיכול להיות שבאזור שהוא היה לא היה אנטנות תומכות g2, אבל לך כן היה… -
נחיה ונראה מה יהיה על 3G...@דוד-טרייטל כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
בפלאפון/רמי לוי, ששם ממש לא שמיש VOLTE
תוכל להרחיב יותר?
-
@דוד-טרייטל
כבר שבוע. -
@דוד-טרייטל כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
בפלאפון/רמי לוי, ששם ממש לא שמיש VOLTE
תוכל להרחיב יותר?
@אוהב_אמת כתב בהסבר | רפורמת דור 4 לא בוטלה!:
תוכל להרחיב יותר?
ברוב המקומות/רוב המשתמשים,
מתלוננים על שורת תקלות והפרעות בVoLTE של הרשת הזו,
לי אישית יש 3G מעולה בבית, אבל 4G מקרטע מאד. במקרה שלי כנראה חוסר בתדרים שהחברה לא משרדת, כי גם בסטיק זה יורד מדי פעם לדור שלוש.
אבל אצל לא מעט אנשים (פרט לאלו שגרים ממש סמוך לאנטנת פלאפון/רמי לוי) יש תקלות של ניתוקים וקטיעות יותר משאר הרשתות,
מעבר לבאג הנפוץ של +972 בתחילת המספר, שמשום מה לא עוזר כלום, ורק היבואנים נאלצים להתמודד איתו... וכן באג שדובר עליו בפורום וגם באישי התלוננו לי עליו ברמי לוי, וכשעברתי כעת לפלאפון וסבלתי גם, התעקשתי איתם לתקן ומאז הפסיק ואולי תוקן, אני מדבר על מצב שבו נכנסת שיחה ממס' שנמצא ברשימה שחורה ומייד נדחה, אז השיחה הפעילה מתנתקת! לא זוכר מקור אבל היו תלונות כאן,
כל זה מביא אותי למסקנה שברשת הזו כמעט ואי אפשר לשרוד בלי 3G,
אשמח מאד לדעת שאני קצת טועה ויש תקווה.בפרט לאלו הטוענים שכשייסגרו הרשתות, התדרים הנמוכים יוקצו ל4G ולא רק ל5G, וכך גם אנחנו נרוויח, (כי זה נתון ברור ומוסכם שאיפה שאין קליטה טובה-המכשיר יורד ל3G, למה? אולי להיפך? 4G יותר מתוחזק כיום, אז למה תמיד האלטרנטיבה היא 3G? אלא בגלל התדרים,)