שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
יהי' מועיל להוסיף (בגירסת האנדרואיד) אפשרות להורדת הקבצים לכרטיס זיכרון במקום לאחסון הפנימי.
כל הקבצים שוקלים כ10 ג"ב ויותר ומאוד מכבידים על המכשיר ו/או על מי שאין לו הרבה זיכרון פנימי פנוי.@מאן-דבעי-חיי כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
יהי' מועיל להוסיף (בגירסת האנדרואיד) אפשרות להורדת הקבצים לכרטיס זיכרון במקום לאחסון הפנימי.
כל הקבצים שוקלים כ10 ג"ב ויותר ומאוד מכבידים על המכשיר ו/או על מי שאין לו הרבה זיכרון פנימי פנוי.מצטרף לבקשה.
-
@מאן-דבעי-חיי כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
כל הקבצים שוקלים כ10 ג"ב ויותר ומאוד מכבידים על המכשיר ו/או על מי שאין לו הרבה זיכרון פנימי פנוי.מצטרף לבקשה.
הנידון כאן פשוט מיותר, איך לכם מה לכתוב כאן!
הכככל עבר לכאן! -
הכככל עבר לכאן!@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
הכככל עבר לכאן!לא ראיתי שם שמדברים על אפשרות כזאת. אשמח אם תכוון אותי.
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
הכככל עבר לכאן!לא ראיתי שם שמדברים על אפשרות כזאת. אשמח אם תכוון אותי.
@יודלע התכוונתי שתעלה את זה שם - שם יעזרו לך, כאן הדיון נסגר.
תם הטקס -
@יודלע התכוונתי שתעלה את זה שם - שם יעזרו לך, כאן הדיון נסגר.
תם הטקס@יאיר-דניאל @מענין-לשמוע
חבל.
לי כרגע הפורום שם חסום, כך שהדרך היחידה לתגובה היא כאן. -
@יאיר-דניאל @מענין-לשמוע
חבל.
לי כרגע הפורום שם חסום, כך שהדרך היחידה לתגובה היא כאן. -
-
@אאA כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@שמואל5
נטפרי קהילות.@י.-פל. - יש מצב שמתמחים פתוח ואוצריא חסום?
לא תהא כהנת וכו'? -
@אאA כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@שמואל5
נטפרי קהילות.@י.-פל. - יש מצב שמתמחים פתוח ואוצריא חסום?
לא תהא כהנת וכו'?@צדיק-וטוב-לו-0 לא נראה שזה העניין, פשוט לא ביקשו מהם לפתוח אותו כנראה, אז אוטומטית זה חסום