שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
וחוץ מזה הריצוד של התוכנה בעת פתיחת קבצי PDF ׁ(ניסיתי דף היומי) - חזר, ובגדול...
אני צריך לדעת גרסה ברורה, שבה לא היה את הריצוד.
@י.-פל. כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
וחוץ מזה הריצוד של התוכנה בעת פתיחת קבצי PDF ׁ(ניסיתי דף היומי) - חזר, ובגדול...
אולי 0.9.71?
אנסה לשנמך ואעדכן
עריכה: לא הצלחתי למצוא כרגע, בכ"א בגי' המצורפת זה קורה רק בדף היומי דרך הקיצור במסך הבית - יכול להיות שזה כך בעוד גי' פשוט לא חשבתי לבדוק את עד לגי' זו
otzaria-0.9.71-windows (1).exe -
@י.-פל. כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אולי 0.9.71?
אנסה לשנמך ואעדכן
עריכה: לא הצלחתי למצוא כרגע, בכ"א בגי' המצורפת זה קורה רק בדף היומי דרך הקיצור במסך הבית - יכול להיות שזה כך בעוד גי' פשוט לא חשבתי לבדוק את עד לגי' זו
otzaria-0.9.71-windows (1).exe@יאיר-דניאל זה לא יעזור לו שתעלה כאן קבצים, זה פשוט לא יקדם אותו לשום מקום.
אתה צריך לשלוח לו קישורים מדוייקים לגירסא בגיטהאב ששם לא הי' את הבאג הזה. -
@יאיר-דניאל זה לא יעזור לו שתעלה כאן קבצים, זה פשוט לא יקדם אותו לשום מקום.
אתה צריך לשלוח לו קישורים מדוייקים לגירסא בגיטהאב ששם לא הי' את הבאג הזה.@יום-חדש-מתחיל אני יודע...
אבל הורדתי כמה גי' כך שאיבדתי את עצמי איזה הורדתי מאיזה קישור.
אבל חשבתי שאולי הוא יוכל לזהות לפי הגי' עצמה, אני לא הצלחתי.מה לגבי זה?
זה קרה גם לי:

והרשת שלי בסדר גמור - אמנם זה סטיק אבל אני מצליח להוריד איתו ג'יגות, אז למה אמורה להיות בעיות עם כמה מ"ב -
פוסט זה נמחק!
הבעיה של קישורים בין ההערות לספרים שלהם נפתרה בגירסה החדשה
-
הבעיה של קישורים בין ההערות לספרים שלהם נפתרה בגירסה החדשה
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@י.-פל.
תודה על הכבוד והפרגון - אבל זה אל מגיע לי, לא ההדרתי בין 5ל 10 ספרים.
ההדרתי בעבר שני ספרים שלמים, ועשיתי כעת רק עמוד 1 בחוו"ד - אח"כ נשבר לי.
ועוד משהו בדרך אגב, יש כאן איזושהיא סתירה, בתוכנה כתוב שזו גי' 0.9.72. ובאודות מופיע שיפרוים לגי' 0.9.73.
יש משהו שאנחנו לא יודעים?...

-
@י.-פל.
תודה על הכבוד והפרגון - אבל זה אל מגיע לי, לא ההדרתי בין 5ל 10 ספרים.
ההדרתי בעבר שני ספרים שלמים, ועשיתי כעת רק עמוד 1 בחוו"ד - אח"כ נשבר לי.
ועוד משהו בדרך אגב, יש כאן איזושהיא סתירה, בתוכנה כתוב שזו גי' 0.9.72. ובאודות מופיע שיפרוים לגי' 0.9.73.
יש משהו שאנחנו לא יודעים?...

ובאודות מופיע שיפרוים לגי' 0.9.73.
טעות [של AI].