שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
@איש-שלו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אבל 'נקי' לא נמדד רק בכמה שטח אתה תופס במסך, אלא כמה שטח אתה תופס בראש.
פילוסופיה מעניינת.
@יום-חדש-מתחיל בגירסת בנייה 395 התבלגן כל קטגוריות הספרים (וגם התצוגה התקינה שלהם).
בתלמוד בבלי מופיעים כל הספרים ביחד וגליון השס של רעק"א מופיע יחד עם המסכתות.
הסימון "ק" גורם לתצוגת טקסט להשתבש. -
@יום-חדש-מתחיל בגירסת בנייה 395 התבלגן כל קטגוריות הספרים (וגם התצוגה התקינה שלהם).
הסימון "ק" גורם לתצוגת טקסט להשתבש.@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@י.-פל. ברשימת "תלמוד בבלי" מופיע גליון השס של רעק"א
הסבר.
בנוסף, וכדאי להדגיש את זה:
@יום-חדש-מתחיל הוא האחראי על כל נושא הספרים: ניהול האתר, הענקת הרשאות ניהול לאחרים, ניהול הספרייה, והכל.
גם את הסמכויות המצומצמות שהיו לי עד לאחרונה העברתי לו, מחוסר יכולת להתמודד עם הכל. -
הסימון "ק" גורם לתצוגת טקסט להשתבש.@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
הסימון "ק" גורם לתצוגת טקסט להשתבש.זה לא מיועד לכולם בכלל!!!
-
-
@מענין-לשמוע לא קיבלתי שום עדכון...
-
@מענין-לשמוע לא קיבלתי שום עדכון...
@שמואל5
בריפו של אוצריא.
יצאו כבר חמש גירסאות... -
@י.-פל. כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אל תעשו את זה!!!
תזכרו שהזהרתי.את מה?
עדכון לDB?
כבר עשיתי... -
אל תעשו את זה!!!
תזכרו שהזהרתי.את מה?
עדכון לDB?
כבר עשיתי...כן.
יודעים מה? לפחות שימו את הקבצים הללו, לפני שאתם יוצרים את הdb.
אוצריא.zip -
כידוע תוכנת אוצריא עומדת בפני שדרוג ענק במעבר לDB.
וכידוע חל איסור חמור לדבר על האיתור בתוכנה עד אחרי המעבר, שברוך ה' כבר רואים אותו והוא לא כזה רחוק, אבל עד להשלמת המלאכה יפה השתיקה.
וכידוע -כיום האיתור לא מחפש שום ספר שיש בו ראשי תיבות בכותרת, כך שכל הראשונים כמעט יצאו מהאיתור מה שחסר מאוד ללומדים.
ביקשתי מהבינה קוד פייתון שיעבור על התיקיה של אוצריא ותמחוק את כל הראשי תיבות מהכותרות, אני מצרף את הקוד למי שמעונין.import os import glob def remove_quotes_from_heading(filepath): """ בודק את השורה הראשונה בקובץ טקסט, ואם היא מתחילה ב-<h1> וכוללת ", מוחק את ה-". """ try: with open(filepath, 'r+', encoding='utf-8') as file: # או קידוד אחר אם צריך lines = file.readlines() if lines: first_line = lines[0] if first_line.startswith("<h1>") and '"' in first_line: new_first_line = first_line.replace('"', '') lines[0] = new_first_line file.seek(0) # חזרה לתחילת הקובץ file.writelines(lines) file.truncate() # מחיקת שאריות בסוף הקובץ print(f"טופל: {filepath}") except Exception as e: print(f"שגיאה בעיבוד {filepath}: {e}") def process_directory(root_dir): """ עובר על כל הקבצים בתיקיות ותתי התיקיות ומפעיל את הפונקציה remove_quotes_from_heading. """ for filepath in glob.glob(os.path.join(root_dir, '**/*.txt'), recursive=True): remove_quotes_from_heading(filepath) if __name__ == "__main__": root_directory = 'C:\\אוצריא\\אוצריא' # שנה לנתיב שלך! process_directory(root_directory) print("הסתיים!")לי הוא מחק הכל בהצלחה, אך אני לא לוקח אחריות...
כמו כן - נראה לי חיבור לרשת יתקן את הקבצים מחדש. -
כן.
יודעים מה? לפחות שימו את הקבצים הללו, לפני שאתם יוצרים את הdb.
אוצריא.zip@י.-פל. כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
לפני שאתם יוצרים את הdb.
חשבתי שיוכלו להשתמש בDB של 'זית'.
אני מבין שזה:

עדיין רק בשלבי פיתוח מאוד מוקדמים, ועדיין אין אפשרות סינכרון ביניהם.
האם נזנחה האפשרות שאוצריא תשתמש בDB של זית? -
כידוע תוכנת אוצריא עומדת בפני שדרוג ענק במעבר לDB.
וכידוע חל איסור חמור לדבר על האיתור בתוכנה עד אחרי המעבר, שברוך ה' כבר רואים אותו והוא לא כזה רחוק, אבל עד להשלמת המלאכה יפה השתיקה.
וכידוע -כיום האיתור לא מחפש שום ספר שיש בו ראשי תיבות בכותרת, כך שכל הראשונים כמעט יצאו מהאיתור מה שחסר מאוד ללומדים.
ביקשתי מהבינה קוד פייתון שיעבור על התיקיה של אוצריא ותמחוק את כל הראשי תיבות מהכותרות, אני מצרף את הקוד למי שמעונין.import os import glob def remove_quotes_from_heading(filepath): """ בודק את השורה הראשונה בקובץ טקסט, ואם היא מתחילה ב-<h1> וכוללת ", מוחק את ה-". """ try: with open(filepath, 'r+', encoding='utf-8') as file: # או קידוד אחר אם צריך lines = file.readlines() if lines: first_line = lines[0] if first_line.startswith("<h1>") and '"' in first_line: new_first_line = first_line.replace('"', '') lines[0] = new_first_line file.seek(0) # חזרה לתחילת הקובץ file.writelines(lines) file.truncate() # מחיקת שאריות בסוף הקובץ print(f"טופל: {filepath}") except Exception as e: print(f"שגיאה בעיבוד {filepath}: {e}") def process_directory(root_dir): """ עובר על כל הקבצים בתיקיות ותתי התיקיות ומפעיל את הפונקציה remove_quotes_from_heading. """ for filepath in glob.glob(os.path.join(root_dir, '**/*.txt'), recursive=True): remove_quotes_from_heading(filepath) if __name__ == "__main__": root_directory = 'C:\\אוצריא\\אוצריא' # שנה לנתיב שלך! process_directory(root_directory) print("הסתיים!")לי הוא מחק הכל בהצלחה, אך אני לא לוקח אחריות...
כמו כן - נראה לי חיבור לרשת יתקן את הקבצים מחדש.@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
וכידוע חל איסור חמור לדבר על האיתור בתוכנה עד אחרי המעבר, שברוך ה' כבר רואים אותו והוא לא כזה רחוק,
הנה, תראה:
https://tchumim.com/topic/17318/איתור-מדוייק-לתוכנה-תורנית-עזרה-באיפיון -
@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
וכידוע חל איסור חמור לדבר על האיתור בתוכנה עד אחרי המעבר, שברוך ה' כבר רואים אותו והוא לא כזה רחוק,
הנה, תראה:
https://tchumim.com/topic/17318/איתור-מדוייק-לתוכנה-תורנית-עזרה-באיפיון@י.-פל.
סליחה!
לא התכוונתי להתלונן חס ושלום, להגיד שאתם לא עומדים בדרישות, לא ממלאים יעדים, שאנחנו סתם משלמים לכם ואתם נחים.
חס ושלום!
אני מבין שצריך לחכות, ואני חסר סבלנות, אך ודאי שאתה לא צריך להתנצל ולהוכיח לי שאתה עובד!
יש גבול....ועוד שם אתה צריך גם כן להתנצל

-
לפני שאתם יוצרים את הdb.
חשבתי שיוכלו להשתמש בDB של 'זית'.
אני מבין שזה:

עדיין רק בשלבי פיתוח מאוד מוקדמים, ועדיין אין אפשרות סינכרון ביניהם.
האם נזנחה האפשרות שאוצריא תשתמש בDB של זית? -
פוסט זה נמחק!
-
תנו לי שם של ספר ארוך, שזמן הטעינה שלו ארוך במיוחד
בית יוסף
-
בית יוסף
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
בית יוסף
כמה זמן לוקח לך?
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
בית יוסף
כמה זמן לוקח לך?
@י.-פל. לא הורדתי את הגירסא האחורנה - אני לא עומד בקצב...
יש לי גירסא מלפני כמה ימים.
בדרך כלל, זה הספר שנתקלתי איתו הכי הרבה פעמים עם בעיות בטעינה, שאורך הרבה זמן עד שהוא עולה, ועד שאפשר לעבור לסי' מסויים דרך הניווט - כלומר שהתגובות של התוכנה הרבה יותר איטיות איתו.
לא יודע אם זה בגלל הגודל של הספר או שיש שם איזושהיא בעיה