שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
אני כותב באיתור ספר נניח בבא קמא דף ל והוא לא נותן לי

לא עקבתי אחרי כל השרשור ויכול להיות שדובר על זה,
ואם כבר, יתכן שאין שות הרשבא חלק ב-ג? וגם החלק א' שיש לי הוא רק חלקית@שפו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
ואם כבר, יתכן שאין שות הרשבא חלק ב-ג? וגם החלק א' שיש לי הוא רק חלקית
האמת היא שזה באמת לא ייתכן!!!!
אבל זה מה שיש כרגע, אתה מוזמן לתרום את השאר. -
@יום-חדש-מתחיל
ההגדרה של מצב מקוון ומצב מנותק צריכה להיות בצד ימין ולא בצד שמאל, זה מאד רחוק מהכותרת במצב הזה שזה בקצה השמאלי.

@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
ההגדרה של מצב מקוון ומצב מנותק צריכה להיות בצד ימין ולא בצד שמאל, זה מאד רחוק מהכותרת במצב הזה שזה בקצה השמאלי.
כבר יש לזה עיצוב חדש, הרבה יותר יפה לדעתי.
אגב, כל ההגדרה הזו נולדה במוצ"ש הקודם, אחרי 'אסיפת ההצלה' של הרה"צ ר' צבי מאייר שליט"א,
כהוקרה והערכה לאברכים השמורים העומדים בחזית המערכה כנגד פגעי הטכנולוגי' בדורינו. -
@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
כבר יש לזה עיצוב חדש, הרבה יותר יפה לדעתי.
אגב, כל ההגדרה הזו נולדה במוצ"ש הקודם, אחרי 'אסיפת ההצלה' של הרה"צ ר' צבי מאייר שליט"א,
כהוקרה והערכה לאברכים השמורים העומדים בחזית המערכה כנגד פגעי הטכנולוגי' בדורינו.@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
כהוקרה והערכה לאברכים השמורים העומדים בחזית המערכה כנגד פגעי הטכנולוגי' בדורינו.מה ההוקרה בזה, סליחה על השאלה?
כלומר, איפה מתבטאת ההוקרה באייקון? -
@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
כהוקרה והערכה לאברכים השמורים העומדים בחזית המערכה כנגד פגעי הטכנולוגי' בדורינו.מה ההוקרה בזה, סליחה על השאלה?
כלומר, איפה מתבטאת ההוקרה באייקון?@יאיר-דניאל ההוקרה היא בעצם השקעת הזמן והכוחות.....
אבל עיקר הנקודה היא, שיש כאלו שמפריע להם עצם זה שיש בתוכנה אייקון של 'סנכרון', או הגדרות של קבלת עדכון על גירסאות וכדו', הם רוצים שלא ייזכר שם ה... במחשבם.
ובשביל זה טרחתי רבות כדי ליצור את ההגדרה הזו! -
@יאיר-דניאל ההוקרה היא בעצם השקעת הזמן והכוחות.....
אבל עיקר הנקודה היא, שיש כאלו שמפריע להם עצם זה שיש בתוכנה אייקון של 'סנכרון', או הגדרות של קבלת עדכון על גירסאות וכדו', הם רוצים שלא ייזכר שם ה... במחשבם.
ובשביל זה טרחתי רבות כדי ליצור את ההגדרה הזו!@יום-חדש-מתחיל אה, הבנתי.
כל הכבוד! -
@שפו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אבל זה מה שיש כרגע, אתה מוזמן לתרום את השאר.@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@שפו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אבל זה מה שיש כרגע, אתה מוזמן לתרום את השאר.אכן כן, זה רק מה שהיה בספריא
@MAKRO כתב בבירור | רשימת ספרי בסיס (ראשונים, פוסקים ידועים) שחסרים באוצריא.:
@מענין-לשמוע
תשובות הרשב''א
חלק א, חלק ב, חלק ג
מה שיש בח''א זה כמה תשו' בודדותלדעתי הצורך בזה הוא בעדיפות גבוהה מאוד
-

ואם כבר, יתכן שאין שות הרשבא חלק ב-ג? וגם החלק א' שיש לי הוא רק חלקית@שפו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:

ואם כבר, יתכן שאין שות הרשבא חלק ב-ג? וגם החלק א' שיש לי הוא רק חלקיתרב'ה, אתה לא באיתור. אתה ב'ספרייה'.
איתור נראה כך:

-
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:

אשמח לשמוע, האם זה יותר נוח או פחות.לדעתי - הרבה יותר יפה, אבל אולי כן לעשות גבול עדין בהיר ודק לכל מפרש - בכדי שהעין לא תעבור בטעות ממפרש למפרש.
חיילך לאורייתא!
יש לך טעם ממש טוב - בכ"א לדעתי... -
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אשמח לשמוע, האם זה יותר נוח או פחות.
יש כאן 2 שינויים,
1, בלי המסגרת באמצע לטקסט המרכזי.
2, בלי שם המפרש בכל אחד מהמפרשים שבצדדים.לגבי אחד אני בעד.
לגבי 2, אתה צודק בצורך שבזה, כח זה תפס הרבה מקום, אבל תכל'ס איך אני [כבעל קש"ר] אמור לזכור מה בימין ומה בשמאל?? -
יש כאן 2 שינויים,
לגבי 2, אתה צודק בצורך שבזה, כח זה תפס הרבה מקום, אבל תכל'ס איך אני [כבעל קש"ר] אמור לזכור מה בימין ומה בשמאל??@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
לגבי אחד אני בעד.
לגבי 2, אתה צודק בצורך שבזה, כח זה תפס הרבה מקום, אבל תכל'ס איך אני [כבעל קש"ר] אמור לזכור מה בימין ומה בשמאל??כנ"ל...
הצעתי היא, שאולי כן לעשות, אבל בקטן ממש, ועדיף גם לא ממורכז אלא בצד ימין - למפרשים מימין, ובצד שמאל - למפרשים משמאל.
כך זה לא יפריע לקריאה, אבל יהיה אפשר לראות באיזה מפרש מדובר. -
יש כאן 2 שינויים,
לגבי 2, אתה צודק בצורך שבזה, כח זה תפס הרבה מקום, אבל תכל'ס איך אני [כבעל קש"ר] אמור לזכור מה בימין ומה בשמאל??@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
לגבי 2, אתה צודק בצורך שבזה, כח זה תפס הרבה מקום, אבל תכל'ס איך אני [כבעל קש"ר] אמור לזכור מה בימין ומה בשמאל??
גא"מ להנ"ל,
י. -
באג שמצאתי בגי' מאתמול בלילה - אאל"ט.
בעת פיתחת חלונית מפרשים בספרי PDF - לאחר סגירת החלונית - זה נראה כך:

וחוץ מזה הריצוד של התוכנה בעת פתיחת קבצי PDF ׁ(ניסיתי דף היומי) - חזר, ובגדול... -
באג שמצאתי בגי' מאתמול בלילה - אאל"ט.
בעת פיתחת חלונית מפרשים בספרי PDF - לאחר סגירת החלונית - זה נראה כך:

וחוץ מזה הריצוד של התוכנה בעת פתיחת קבצי PDF ׁ(ניסיתי דף היומי) - חזר, ובגדול...@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
וחוץ מזה הריצוד של התוכנה בעת פתיחת קבצי PDF ׁ(ניסיתי דף היומי) - חזר, ובגדול...
מתי הוא הלך? באיזו גרסה?
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
וחוץ מזה הריצוד של התוכנה בעת פתיחת קבצי PDF ׁ(ניסיתי דף היומי) - חזר, ובגדול...
מתי הוא הלך? באיזו גרסה?
@י.-פל. בכל הגירסאות עד לבערך שבוע אחורה זה לא היה
מגי' 0.9.7.0 בערך זה לא היה עד לימים האחרונים.
כך לכה"פ למיטב זכרוני -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!