בעיה | מה המחשב רוצה?
-
@es0583292679 תודה! אמנם זה לא קשור לפוסט הזה - אבל אולי איזו מילה על איסט...
@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | מה המחשב רוצה?:
@es0583292679 תודה! אמנם זה לא קשור לפוסט הזה - אבל אולי איזו מילה על איסט...
איסט אנטיוירוס טוב! נהניתי מאד ממנו באופן כללי.
אם כי, הוא קצת ראש בקיר, קשר לעבוד איתו כשהוא מחליט משהו, וגם הוא קצת מחמיר ביחס לדיפנדר, מה שלא נוח ולא מועיל ברוב המקרים, אבל כשזה נוגע למעשה (אחד למליון) הוא בהחלט עושה עבודה איכותית ב"ה.אבל מה, הוא מיותר!
מאחר ויש את דיפנדר, אז לרוב הציבור שלא מבינים בתחום הוא עשוי להציק, אלא אם כן מדובר על על מישהו שלא יודע לעשות ממש כלום, והוא פשוט לא מתקין ולא מריץ כלום, ומישהו כבר סידר לו הכל מראש החרגות וכו', ואז הבעיה היא התשלום של המנוי, שזה כנראה די מיותר ברוב המקרים אז חבל על הכסף.
אני אישית ניסיתי בעבר כמה פעמים להשתמש בו, ולא הסתדרתי איתו, הוא הציק לי מאד מאד, אז התפטרתי ממנו בהקדם, יש לי דיפנדר, וברוב הזמן הוא כבוי, כי הוא צורך מעט משאבים וזה מיותר בד"כ, ורק אם יש סיבה - לפעמים אני מפעיל אותו.
-
@es0583292679 נשמח לשמוע...
@שאול-208 אגב, לדוגמה- בוירוס הידוע של הקיצורי דרך דפנדר לא מתמודד בהצלחה ואווסט כן
אגב, לדוגמה- בוירוס הידוע של הקיצורי דרך דפנדר לא מתמודד בהצלחה ואווסט כן
דווקא דיפנדר כן התמודד אצלי עם זה
-
@es0583292679 נשמח לשמוע...
@שאול-208 אגב, לדוגמה- בוירוס הידוע של הקיצורי דרך דפנדר לא מתמודד בהצלחה ואווסט כן
במדדים של הרבה הוא דיי למעלה בעקביות
דוגמה: https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/manufacturer/microsoft/
(6 בהגנה, 6 בהשפעה על הביצועים, 6 בהתראות שווא)לגבי הקיצורי דרך
הוא לא רופא לקבצים הוא רפואה מונעת
אם כבר הקבצים שלך כבר הפכו לנסתרים הוא לא משחזר (איך הוא יידע מה לשחזר ומה להשאיר) אבל הוא כן מזהה את הוירוסים -
דוגמה: https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/manufacturer/microsoft/
אם כבר הקבצים שלך כבר הפכו לנסתרים הוא לא משחזר (איך הוא יידע מה לשחזר ומה להשאיר) אבל הוא כן מזהה את הוירוסים@תלמידהון כתב בבעיה | מה המחשב רוצה?:
אם כבר הקבצים שלך כבר הפכו לנסתרים הוא לא משחזר (איך הוא יידע מה לשחזר ומה להשאיר) אבל הוא כן מזהה את הוירוסיםכולם מועברים לתוך תיקיה נסתרת, זה שורת קוד אחת להחזיר אותם בחזרה, לא זה הענין, הענין שלכל כלי יש תפקיחד משלו, זה לא התפקיד שלו, ממש פשוט.
-
@שאול-208 לא צריך להגזים.
זה נכון שהוכח שהם גנבו משאבים
ושהיו להם בעיות גם לבי מידע
אבל מכאן ועד לקרוא להם וירוס הדרך רחוקה!אם אתה מפחד אל תשים,
אבל אני חושב שכל מי שמבין בזה מודה שהסיכון לא רלוונטי ל99% מהמשתמשים
ותכלס-הגונים או לא- זה אנטי וירוס פצצה!עריכה- אני רואה ששמת דיס לייק וזה בסדר,
אני עדיין חושב שבניגוד למה שטוענים חלק מהמשתמשים כאן - אווסט לא יסכן אתכם.
לא אני שמתי דיסלייק וההוכחה שנתתי לייק וזה עומד על אפס...
כשאני נותן דיס זה על משהו אמיתי -
שבע יפול צדיק וקם.
אם לצדיק יש שבע דיסלייקים והוא אפילו קם, אז איפה אנחנו...

-
המטרה של דיסלייק היא להורות שהמידע לא נכון/לא מדויק וכדו'
לכן זה בסדר גמור לשים דיסלייק עם ככה אתה חושב.אני בס,"הציינתי שלא אבוש מפני המלעיגים וגו' ודעתי היא כזו.
-
לכן זה בסדר גמור לשים דיסלייק עם ככה אתה חושב.אני בס,"הציינתי שלא אבוש מפני המלעיגים וגו' ודעתי היא כזו.
אני מסתכל על דייסלייק שונה מעט.
אני חושב שדיסלליק בפורום מקצועי משמעותו דירוג נמוך, כלומר אתה טוען שהאיש הזה בעצמותו לא בסדר, בגלל שהוא אמר משהו קיצוני וראוי לגערה.
בינינו, יש אנשים שמחפשים בעלי מקצוע, שמסתכלים על הדף שלך כאן, ולכןם צריך לשים לב שלא לעשות נזק, מצד חושן משפט.
זה לא סתם כמו שאתה מתאר את זה.
מה שאמרתי בדרך הלצה, שמי שממשיך בביטחון ומוכיח את עצמו, הוא בסוף מתאושש מהדיסלייקים והלייקים מחפים לו על זה כבר.
-
אני מסתכל על דייסלייק שונה מעט.
אני חושב שדיסלליק בפורום מקצועי משמעותו דירוג נמוך, כלומר אתה טוען שהאיש הזה בעצמותו לא בסדר, בגלל שהוא אמר משהו קיצוני וראוי לגערה.
בינינו, יש אנשים שמחפשים בעלי מקצוע, שמסתכלים על הדף שלך כאן, ולכןם צריך לשים לב שלא לעשות נזק, מצד חושן משפט.
זה לא סתם כמו שאתה מתאר את זה.
מה שאמרתי בדרך הלצה, שמי שממשיך בביטחון ומוכיח את עצמו, הוא בסוף מתאושש מהדיסלייקים והלייקים מחפים לו על זה כבר.
@es0583292679 אמנם יש לציין שמנהלי הפורום רואים את זה אחרת
לתת למשתמשים הבאים שייתקלו בבעיה, אזהרה או הסתייגות על כך שהפוסט הספציפי לא מועיל\לא מדוייק\אינו נכון\לא קשור לנושא\או מזיק
הסימון הזה אינו אישי כלפי כותב ההודעה, אלא משמש כלי להתרעה ולאזהרה למשתמשים הבאים.