בעיה | שגיאה בשינוי שם קובץ
-
@החכם-התם כתב בבעיה | שגיאה בשינוי שם קובץ:
לפי מה שאני מבין.
מצויינות זה אומר שאתה מצליח להשנות שם קובץ אם כן אז
ל @מתכנת-חובב@דוד-משה-1 @מתכנת-חובב הפלט נראה מצוין אבל במציאות כשאני מנסה לשנות שם זה מחזיר אותה שגיאה.
-
@דוד-משה-1 @מתכנת-חובב הפלט נראה מצוין אבל במציאות כשאני מנסה לשנות שם זה מחזיר אותה שגיאה.
-
@החכם-התם זה קורה בתיקייה ספציפית במחשב או בכל מקום בדיסק אתה לא מצליח ליצור תיקיות?
@מתכנת-חובב בכל מקום. אני מצליח ליצור אבל לא מצליח לשנות שם.
-
@מתכנת-חובב בכל מקום. אני מצליח ליצור אבל לא מצליח לשנות שם.
-
@החכם-התם מדובר בכונן c או כונן אחר או גם וגם?
@מתכנת-חובב כונן C.
עריכה- גם בכונן D -
@מתכנת-חובב כונן C.
עריכה- גם בכונן D -
כשאני מנסה לשנות שם תיקייה הוא נותן לי שגיאה "אין אפשרות למצא את הקובץ שצוין ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים" .
מישהו יודע איך פותרים את זה?

-
-
@בנימין-מחשבים יכולות להיות לזה כמה וכמה סיבות מעבר למה שכתוב שם
ואגב בגדול הם כתבו שם רק פתרונות שקשורים ברגיסטרי (חוץ מלהפעיל מחדש את הסייר ששקול להפעלה מחדש של המחשב -
@החכם-התם
הקישור ש-@ejay הביא הוא כנראה הפתרון הנכון. הבעיה נובעת כמעט תמיד משני מפתחות רישום (Registry) שקשורים לאיך שווינדוס מטפל בתיקיות, שאיכשהו השתבשו אצלך, הנה איך בדיוק לפתור את זה:
פתח את הregistry
חשוב: לפני שאתה משנה משהו, לך ל'קובץ' -> 'ייצא' (File -> Export) ושמור גיבוי של הרישום לשולחן העבודה, למקרה שמשהו ישתבש.
בצד שמאל, נווט בדיוק לנתיב הבא (אפשר להעתיק ולהדביק את השורה הזו בשורת הכתובת למעלה):HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FolderDescriptionsבתוך התיקייה FolderDescriptions, חפש בצד ימין את שני המפתחות האלה ומחק אותם (קליק ימני -> מחק):
{2112AB0A-C86A-480F-9742-84C21BED990D}
{491E922F-5643-4AF4-A7EB-4E7A138D8174}
סגור את עורך הרישום והפעל מחדש את המחשב.
הבעיה אמורה להיפתר.
אני כמעט בטוח שזה יסדר את זה, עדכן אותי