בקשת מידע | צריבת גירסא לנגן M36
-
@שניאור-שמח @אלוף-תימן
האם יש אפשרות לצרוב גירסא לנגן בלי מחיצת היוזר דאטה בכדי שישמר לי אפליקציות ודברים שהתקני על הנגן, והאם מצב פאסבוט מאפס תמיד את הנגן?
תודה רבה! -
@שניאור-שמח @אלוף-תימן
האם יש אפשרות לצרוב גירסא לנגן בלי מחיצת היוזר דאטה בכדי שישמר לי אפליקציות ודברים שהתקני על הנגן, והאם מצב פאסבוט מאפס תמיד את הנגן?
תודה רבה!@יאיר-דניאל אפשר לצרוב גם בלי userdata
ונראה לי שרק בפתיחת בוטלאודר מתאפס המכשיר -
@יאיר-דניאל אפשר לצרוב גם בלי userdata
ונראה לי שרק בפתיחת בוטלאודר מתאפס המכשיר@אלוף-תימן האם אחרי פתיחת בלוטדור פעם אחת לא צריך יותר לפתוח אותו גם אחרי צריבת גירסא אחרת?
תודה -
@אלוף-תימן האם אחרי פתיחת בלוטדור פעם אחת לא צריך יותר לפתוח אותו גם אחרי צריבת גירסא אחרת?
תודה@יאיר-דניאל לא צריך, אבל אם צרבת גרסה חתומה אז כן צריך
-
@יאיר-דניאל לא צריך, אבל אם צרבת גרסה חתומה אז כן צריך
@RearmostPant23 זה לא נראה לי כ"כ מדויק נראה לי יותר אחרי שצרבת על format all+download או format
-
@RearmostPant23 זה לא נראה לי כ"כ מדויק נראה לי יותר אחרי שצרבת על format all+download או format
@אלוף-תימן סורי צודק
-
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | צריבת גירסא לנגן M36:
זה לא נראה לי כ"כ מדויק נראה לי יותר אחרי שצרבת על format all+download או format
יש לך את זה בעברית?...
תודה!אגב, אם שאבתי את הגירסא המקורית (ואותה אני רוצה לצרוב) - אז לכאורה היא חתומה, לא?
-
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | צריבת גירסא לנגן M36:
זה לא נראה לי כ"כ מדויק נראה לי יותר אחרי שצרבת על format all+download או format
יש לך את זה בעברית?...
תודה!אגב, אם שאבתי את הגירסא המקורית (ואותה אני רוצה לצרוב) - אז לכאורה היא חתומה, לא?
@יאיר-דניאל לא, חתומה זה הגרסה של המפעל
-
האם יש למישהו את הקובץ vbmeta_vendor_a.img המקורי שהגיע עם הנגן?
הקובץ שיש לי לא תקין.
תודה!
אגב, מה יקרה עם אני יצרוב את הקובץ של הגירסא הכשרה - למה מחיצה זו אחראית?
@אלוף-תימן @שניאור-שמח @RearmostPant23 -
האם יש למישהו את הקובץ vbmeta_vendor_a.img המקורי שהגיע עם הנגן?
הקובץ שיש לי לא תקין.
תודה!
אגב, מה יקרה עם אני יצרוב את הקובץ של הגירסא הכשרה - למה מחיצה זו אחראית?
@אלוף-תימן @שניאור-שמח @RearmostPant23@יאיר-דניאל לגבי הקובץ @מחובר ולגבי השאלה ויזואלית לא ישתנה כלום, עד כמה שאני יודע הקובץ הזה אחרי על תהליכים ראשוניים שיש בזמן הדלקת הטלפון/נגן כגון שיש את כל המחיצות שצריך, שהם תקינים, ועוד
תתקנו אותי אם אני טועה