שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
עשיתי הכל כנדרש אך משום מה השלוחה של השליחת אימייל לא פעילה בכלל, ובטלפון הוא אומר משהו כמו להקליט הודעה והודעה נשלחה להנהלה, לא ברור.
הוא לא נותן למי לשלוח וכדו'.
אם למישהו יש מושג מה הבעיה, אני יכול לשתף צילומי מסך וכו'.
תודה מראש -
@אבי-6 תעלה תמונה בלשונית הגדרות מתקדמות בתוך שלוחה 2,
ותבדוק ג"כ אם יש שגיאות בגליון 'לוגים' -
@אבי-6 התמונה נראית תקינה לגמרי. אתה בטוח שלא שומעים בקו את המתבקש? איזה עוד קבצים יש בשלוחה 2?
-
@אבי-6 התמונה נראית תקינה לגמרי. אתה בטוח שלא שומעים בקו את המתבקש? איזה עוד קבצים יש בשלוחה 2?
@פלמנמוני יש לי בעיה רצינית בשליחת המיילים.
הוא נותן או לבחור איש קשר שהוא מקריא את כולם אחד אחרי השני, או לכתוב את שם האיש קשר, אני כותב את שם האיש קשר - הוא לא אומר לי מה הוא מצא אלא ממשיך מיד הלאה, ואז אני מקליט הודעה לתמלול, ואז הוא אומר משהו לא ברור.
לפתע התברר לי שנשלח ממני מייל לאיש קשר אחר לגמרי, עם ההודעה הבאה.
קובץ זה נשלח אליך, לא הצלחנו לתמללו
נשלח באמצעות פלאפון-מייל
מצורף קובץ שמע. -
@פלמנמוני יש לי בעיה רצינית בשליחת המיילים.
הוא נותן או לבחור איש קשר שהוא מקריא את כולם אחד אחרי השני, או לכתוב את שם האיש קשר, אני כותב את שם האיש קשר - הוא לא אומר לי מה הוא מצא אלא ממשיך מיד הלאה, ואז אני מקליט הודעה לתמלול, ואז הוא אומר משהו לא ברור.
קובץ זה נשלח אליך, לא הצלחנו לתמללו
נשלח באמצעות פלאפון-מייל
מצורף קובץ שמע.@אבי-6 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
לא אומר לי מה הוא מצא
כמובן שלא, כי אין לו אפשרות למשוך נתונים מחשבון הגוגל
@אבי-6 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
ואז אני מקליט הודעה לתמלול, ואז הוא אומר משהו לא ברור.
קובץ זה נשלח אליך, לא הצלחנו לתמללויש לך בעיה במפתח או משהו כזה, בדוק את הלוגים
ומה זה אומר איש קשר אחר לגמרי? אין להם שום קשר בשמותם?