שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
איך אפשר לבטל את הקריינות הראשי שנהיה אוטומטי שאומר כמה מיילים הגיעו, אלא שיהיה הקריינות שהיה לפני שחיברתי את הקו למייל.
תודה רבה -
תודה רבה,
יש לי בעיה נוספת, שכשאני העברתי את שלוחת המיילם לשלוחה אחרת, במציאות הוא נשאר גם בשלוחה הקודמת איך אני יכול למחוק כי אני ניסיתי להיכנס דרך הקו עצמו בימות המשיח וניסתי למחוק את ההגדרות המתקדמות ולא כ"כ הצלחתי ומשהו שם השתבש יש איך לעשות את זה?
תודה רבה. -
תודה רבה,
יש לי בעיה נוספת, שכשאני העברתי את שלוחת המיילם לשלוחה אחרת, במציאות הוא נשאר גם בשלוחה הקודמת איך אני יכול למחוק כי אני ניסיתי להיכנס דרך הקו עצמו בימות המשיח וניסתי למחוק את ההגדרות המתקדמות ולא כ"כ הצלחתי ומשהו שם השתבש יש איך לעשות את זה?
תודה רבה.@ר-יענקל-ה
בעיקרון בצורה מאוד פשוטה
כנס לקו של ימות הגדרות מתקדמות תמחק את הכל שם ותוסיף את זהtype=playfileוזהו
-
@ר-יענקל-ה כנס לקו ותמחק הגדרה זו מהתפריט הראשי
say_menu_voice=yes -
תודה
ואיך אני מתנתק כלל מהקו שכבר לא יבואו מיילים לקו והמייל לא יהיה מחובר לקו?
אם אני מוחק את הקובץ "פלאפון מייל" - מהדרייב שלי אז הכל נמחק וכבר לא משויך לשום קו?
-
פוסט זה נמחק!
-
תודה
אם אני מוחק את הקובץ "פלאפון מייל" - מהדרייב שלי אז הכל נמחק וכבר לא משויך לשום קו?
@ר-יענקל-ה
כן -
תודה
@ר-יענקל-ה כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
כן, וניתן ג"כ ע"י לחיצה בתפריט העליון על פלאפון מייל >> פקודות מתקדמות >> מחיקת טריגרים
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
יש אופציה בעיקרון לעשות שיהיה אפשרות לתשובה למייל נכנס
אתה שואל / מברר / אומר / קובע?
-
@ר-יענקל-ה כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
כן, וניתן ג"כ ע"י לחיצה בתפריט העליון על פלאפון מייל >> פקודות מתקדמות >> מחיקת טריגרים
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
יש אופציה בעיקרון לעשות שיהיה אפשרות לתשובה למייל נכנס
אתה שואל / מברר / אומר / קובע?
-
@פלמנמוני תודה ענקית, פשוט נפלא הכל
כשאני מעדכן גירסא דרך הסקריפט הוא מוחק את רשימת המיילים מגליון "סינון" -
התקנתי את המערכת שליחת מייל עובדת אבל בשלוחת שמיעת מיילים אומר שבשלוחה זו אין השמעות