שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
@דדוש כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
איך אני מגיע לזה ומה אני צריך לשנות כדי שאשמע בקול גימיני ושאוכל לשמוע הקבצים
ליצור עותק ממה שלמעלה, ולהכין מפתח API של ג'מיני, ולהמשיך ע"פ ההוראות. פשוט וקל...
@פלמנמוני
איך אפשר ליצור איתך קשר? -
@פלמנמוני
איך אפשר ליצור איתך קשר? -
@תלת-פאזי כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
לאחר סיום הרצת [הסקריפט]הסקריפט
אני מקבל הודעת שגיאהב"ה לאחר התקנת גירסה 1.2.4 זה הסתיים בהצלחה
רק מציק לי במוח שהחיצים למטה מסתובבים בכיוון ההפוך
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@אורגניסט-צעיר כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אירעה שגיאה בשירות גיליונות אלקטרוניים במהלך הניסיון לגשת למסמך עם המזהה 1JTB8qWqubBkSvRgk5_DjlFhKqaSm0V4jwdS6gq6DxJY.
זה בעיה אחרת, זה לא קשור, דובר על זה למעלה
-
@דדוש כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
ליצור עותק ממה שלמעלה, ולהכין מפתח API של ג'מיני, ולהמשיך ע"פ ההוראות. פשוט וקל...
@פלמנמוני כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אחרי העותק איפה אני מדביק את זה
-
@פלמנמוני כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אחרי העותק איפה אני מדביק את זה