בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
@י.-פל.
מה שפורסם עכשיו זה השדרוג שדיברו עליו כל כך רבות? -
@י.-פל.
מה שפורסם עכשיו זה השדרוג שדיברו עליו כל כך רבות?@מענין-לשמוע
לא.
שדרוג אשוני לאיתור, למרות אי-החלפת מנוע החיפוש.
כנראה שאני אתייאש מלהחליף מנוע חיפוש, ואנסה לשפר את הקיים.[העבודה על הDB בעיצומה]
-
@מענין-לשמוע
לא.
כנראה שאני אתייאש מלהחליף מנוע חיפוש, ואנסה לשפר את הקיים.[העבודה על הDB בעיצומה]
-
@מענין-לשמוע
לא.
-
@מענין-לשמוע
לא.
@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
כנראה שאני אתייאש מלהחליף מנוע חיפוש, ואנסה לשפר את הקיים.
בהצלחה
-
- בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
- בספריה, לפחות מגרסה 0.9.71 באג כשחוזרים למסך, מציג את החלון הראשי ולא זוכר את המיקום האחרון בו היו בספריה.
- בכלים, כל פעם נפתח מחדש בלוח שנה ולא זוכר את החלון הפנימי שהיה פתוח. (קיים מאז שהוסיפו את הלחצן של מעבר ללוח שנה במסך הספריה).
- בהיסטוריה, לא שומר את ההיסטוריה של קבצים שהמשתמש הוסיף וגם כשזוכר לא כותב את שם הקובץ.

- באתר המצורף שאוצריא, חסר אייקונים (מציג רק כשמחובר לאינטרנט), מצורף צילומים:

ובכן להוסיף, שיהיה דרך האודות מקש לכניסה לכל האתר הזה ולא רק לדפים ספציפיים.
ושוב תודה עצומה מכל הלב על ההשקעה המטורפת שלכם למען הכלל!!!
-
- בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
- בספריה, לפחות מגרסה 0.9.71 באג כשחוזרים למסך, מציג את החלון הראשי ולא זוכר את המיקום האחרון בו היו בספריה.
- בכלים, כל פעם נפתח מחדש בלוח שנה ולא זוכר את החלון הפנימי שהיה פתוח. (קיים מאז שהוסיפו את הלחצן של מעבר ללוח שנה במסך הספריה).
- בהיסטוריה, לא שומר את ההיסטוריה של קבצים שהמשתמש הוסיף וגם כשזוכר לא כותב את שם הקובץ.

- באתר המצורף שאוצריא, חסר אייקונים (מציג רק כשמחובר לאינטרנט), מצורף צילומים:

ובכן להוסיף, שיהיה דרך האודות מקש לכניסה לכל האתר הזה ולא רק לדפים ספציפיים.
ושוב תודה עצומה מכל הלב על ההשקעה המטורפת שלכם למען הכלל!!!
@אברהם-mch כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
יש לך את זה בכלים.
-
@אברהם-mch כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
יש לך את זה בכלים.
@הבל-הבלים כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש לך את זה בכלים.
יש, ומציג רשימה שבתוכה מאפשר לבחור את הספר ממנו להציג את ההערות, אבל לא הראה לי את כל ההערות, רק לפי הספר הנבחר מתוך הרשימה שלמעלה.
-
@הבל-הבלים כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש לך את זה בכלים.
יש, ומציג רשימה שבתוכה מאפשר לבחור את הספר ממנו להציג את ההערות, אבל לא הראה לי את כל ההערות, רק לפי הספר הנבחר מתוך הרשימה שלמעלה.
-
רק מציע שיצרפו קובץ הסבר לכל השיטות חישוב במידות ושיעורים מהי בדיוק השיטה של כל אחד ולפי מי זה השיעור בשיטה הזאת (למשל אני לא ידעתי על כל השיטות האלו )