שיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים
-
@ע-ה-דכו-ע
דבר ראשון: תודה!!!משום מה זה נעלם לי מהמייל... פספסתי משהו?
עריכה:
אפשרתי את התוסף, הוא פעיל, לא רואה משהו שחסום לו, ריעננתי את המייל. -
@ע-ה-דכו-ע
עריכה:
אפשרתי את התוסף, הוא פעיל, לא רואה משהו שחסום לו, ריעננתי את המייל.@י.-פל. כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
@ע-ה-דכו-ע
עריכה:
אפשרתי את התוסף, הוא פעיל, לא רואה משהו שחסום לו, ריעננתי את המייל.מי שכבר היה מותקן לו זה חוסם אותו עד לקבלת ההרשאות החדשות שנוספו, כנראה בפעם הראשונה שהוא ביקש בדיוק סגרת את החלון ולכן הוא נשאר מושבת, אתה יכול אולי לנסות לכבות את התוסף בדף התוספים ולהפעיל מחדש.
-
@י.-פל. כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
@ע-ה-דכו-ע
עריכה:
אפשרתי את התוסף, הוא פעיל, לא רואה משהו שחסום לו, ריעננתי את המייל.מי שכבר היה מותקן לו זה חוסם אותו עד לקבלת ההרשאות החדשות שנוספו, כנראה בפעם הראשונה שהוא ביקש בדיוק סגרת את החלון ולכן הוא נשאר מושבת, אתה יכול אולי לנסות לכבות את התוסף בדף התוספים ולהפעיל מחדש.
@ע-ה-דכו-ע כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
מי שכבר היה מותקן לו זה חוסם אותו עד לקבלת ההרשאות החדשות שנוספו, כנראה בפעם הראשונה שהוא ביקש בדיוק סגרת את החלון ולכן הוא נשאר מושבת, אתה יכול אולי לנסות לכבות את התוסף בדף התוספים ולהפעיל מחדש.
לא, איפשרתי.
-
@ע-ה-דכו-ע אותו פרופיל.
למה לא?
נניח שיציג רק ב: https://mail.google.com/mail/u/2/#inbox
ולא בכל תחילית של: https://mail.google.com/mail/u/@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
@ע-ה-דכו-ע אותו פרופיל.
למה לא?
נניח שיציג רק ב: https://mail.google.com/mail/u/2/#inbox
ולא בכל תחילית של: https://mail.google.com/mail/u/לא אמרתי שזה לא אפשרי, כרגע אין כזו אפשרות, אולי אני אעשה בהמשך, אבל קשה לי להאמין כי אני לא רואה בזה צורך גדול, וזה יצריך יצירת שטח חדש של הגדרות משתמש.
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
מי שכבר היה מותקן לו זה חוסם אותו עד לקבלת ההרשאות החדשות שנוספו, כנראה בפעם הראשונה שהוא ביקש בדיוק סגרת את החלון ולכן הוא נשאר מושבת, אתה יכול אולי לנסות לכבות את התוסף בדף התוספים ולהפעיל מחדש.
לא, איפשרתי.
@י.-פל. כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
לא, איפשרתי.
אין לי מושג.
אתה רואה אולי שגיאות שיכולות להיות קשורות בקונסול?
-
לא, איפשרתי.
אין לי מושג.
אתה רואה אולי שגיאות שיכולות להיות קשורות בקונסול?
@ע-ה-דכו-ע גם אצלי לא מופיע במייל
-
@א.ל-0 כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
אתה בכרום או באדג'?
-
@א.ל-0 כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
אתה בכרום או באדג'?
-
@י.-פל. כרום
עוגיות מושבתות?
@י.-פל. כרום
עוגיות מושבתות?
כלומר עוגיות של צד שלישי.
-
@ע-ה-דכו-ע
עריכה:
אפשרתי את התוסף, הוא פעיל, לא רואה משהו שחסום לו, ריעננתי את המייל.@י.-פל. כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
משום מה זה נעלם לי מהמייל... פספסתי משהו?
הבנתי את התקלה.
כיון שיש לתוסף צורך באיתור של הכפתור של הMEET, הוא מבצע חיפוש אחריו בכניסה לג'ימייל, ובטעות הגדרתי בקוד שאם הכפתור לא נמצא התוסף לא מכניס את הכפתור.בעז"ה בגירסה הבאה אני אתקן את זה, בינתיים כדי להשתמש בתוסף יש צורך להגדיר בג'ימייל הצגה גם של כפתור הצ'אט וגם של MEET.
-
משום מה זה נעלם לי מהמייל... פספסתי משהו?
הבנתי את התקלה.
כיון שיש לתוסף צורך באיתור של הכפתור של הMEET, הוא מבצע חיפוש אחריו בכניסה לג'ימייל, ובטעות הגדרתי בקוד שאם הכפתור לא נמצא התוסף לא מכניס את הכפתור.בעז"ה בגירסה הבאה אני אתקן את זה, בינתיים כדי להשתמש בתוסף יש צורך להגדיר בג'ימייל הצגה גם של כפתור הצ'אט וגם של MEET.
@ע-ה-דכו-ע
עובד!!!!!!!!
רק תגיד לי מתי אני יכול להעיף את זה... -
@ע-ה-דכו-ע
עובד!!!!!!!!
רק תגיד לי מתי אני יכול להעיף את זה...@י.-פל. כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
רק תגיד לי מתי אני יכול להעיף את זה...
בעז"ה.
אגב זה לא כזה אמור להפריע, כי בניגוד לצ'אט שנטען מיד בכניסה לג'ימייל ומעכב את הטעינה, מיט נטען רק אם נכנסים אליו, אבל כמובן אני אתקן את זה בעז"ה.
-
@מים-אחרונים כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
@ע-ה-דכו-ע נכנסתי לאתר , אני לוחץ על התקנת התוסף, הוא מפנה אותי לדף הבית של גוגל תוספים...
צודק, לא כתבתי מיד את הלינק המעודכן לתוסף עצמו, ושכחתי לשנות את זה, עדכנתי עכשיו.
אם באמת לא היה לך את הקישור אז הנה הוא.
@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
@ע-ה-דכו-ע לאחר שפותחים את התוסף הוא אומר שצריך ללחוץ על הסמל בשביל לאשר משהו וכשלוחצים שם זה אומר שזה חסום, כנראה ע"י נטפרי.
??
לא הבנתי על איזה חלון, אתה מדבר על החלון הזה?

@ע-ה-דכו-ע כשנכנסים יש חלון כזה

וכשעושים לפי ההוראות ולוחצים על האייקון יש לי הודעה כזו, אולי קשור לנטפרי

-
@ע-ה-דכו-ע כשנכנסים יש חלון כזה

@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
לחצת על האייקון של התוסף?
[זה לא כזה ברור...]
-
רק תגיד לי מתי אני יכול להעיף את זה...
בעז"ה.
אגב זה לא כזה אמור להפריע, כי בניגוד לצ'אט שנטען מיד בכניסה לג'ימייל ומעכב את הטעינה, מיט נטען רק אם נכנסים אליו, אבל כמובן אני אתקן את זה בעז"ה.
@ע-ה-דכו-ע זה דווקא פתרון לבקשה שלי לעיל, לבחור באיזה חשבונות זה יופיע...
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
אתה מתכוון שבחלון הזה אפשר להוסיף את ההגדרה? עדיין זה מעמיס לדעתי, אבל ייתכן, אולי אם יהיה עוד ביקוש, אז אם מישהו נוסף רוצה את זה שיכתוב.