שיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים
-
@ע-ה-דכו-ע
בלחיצה על כפתור התקנת התוסף,
מופנים לדף הבית של התוספים.@יצחק-קוזניץ כתב בשיתוף | אתר ותוסף שיצרתי להצגת ערוצים מהפיתוח של קהילת נטפרי בתוך המייל - עכשיו לכלל הערוצים:
@ע-ה-דכו-ע
בלחיצה על כפתור התקנת התוסף,
מופנים לדף הבית של התוספים.תוקן.
אין לי מושג איך זה קרה שוב, אני חושב שכבר תיקנתי את זה בעבר
-
@ע-ה-דכו-ע
2 באגים. -
-
@ע-ה-דכו-ע
2 באגים.@מים-אחרונים @ע-ה-דכו-ע הבאג הראשון תוקן אחרי רענון.
-
-
@ע-ה-דכו-ע
2 באגים. -
-
@מים-אחרונים עשית לפי ההוראות?
@ע-ה-דכו-ע למיטב זכרוני כן, כעת זה עובד.
-
ברוך ה' שוחררה גירסה חדשה לתוסף בחנות.
מה חדש?
- התוסף לא תלוי יותר בכלל בסרגל האפליקציות של גוגל, וגם אם אתם בוחרים שלא להשתמש בצ'אט וMEET, עדיין תוכלו להשתמש בתוסף (ייתכן שעדיין יותר יציב כאשר לפחות אחת מהאפליקציות גוגל מוצגת).
- הערוץ לא נטען מיד בכניסה לג'ימייל, אלא רק כאשר לוחצים עליו (כמו MEET) כדי לחסוך בזמן הטעינה של ג'ימייל.
- שיפורי UX - כאשר נכנסים לערוץ שמצריך תיקון ההתחברות ע"י חשבון גוגל, קופץ חלון אוטומטי שמציע את התיקון, ואפשר גם לבחור באותו חלון אישור מיידי לכלל הערוצים, ללא צורך בכניסה ידנית להגדרות התוסף.
- אפשרות להצגת סרטונים במסך מלא מתוך הערוץ.
- כל מיני תיקוני באגים ממה שכתבו כאן ומה שלא.
אם למישהו יש עוד הערות, באגים, או הצעות חדשות שעדיין לא כתבו כאן, אני אשמח מאוד למשוב.
-
ברוך ה' שוחררה גירסה חדשה לתוסף בחנות.
מה חדש?
- התוסף לא תלוי יותר בכלל בסרגל האפליקציות של גוגל, וגם אם אתם בוחרים שלא להשתמש בצ'אט וMEET, עדיין תוכלו להשתמש בתוסף (ייתכן שעדיין יותר יציב כאשר לפחות אחת מהאפליקציות גוגל מוצגת).
- הערוץ לא נטען מיד בכניסה לג'ימייל, אלא רק כאשר לוחצים עליו (כמו MEET) כדי לחסוך בזמן הטעינה של ג'ימייל.
- שיפורי UX - כאשר נכנסים לערוץ שמצריך תיקון ההתחברות ע"י חשבון גוגל, קופץ חלון אוטומטי שמציע את התיקון, ואפשר גם לבחור באותו חלון אישור מיידי לכלל הערוצים, ללא צורך בכניסה ידנית להגדרות התוסף.
- אפשרות להצגת סרטונים במסך מלא מתוך הערוץ.
- כל מיני תיקוני באגים ממה שכתבו כאן ומה שלא.
אם למישהו יש עוד הערות, באגים, או הצעות חדשות שעדיין לא כתבו כאן, אני אשמח מאוד למשוב.
@ע-ה-דכו-ע
שים לב שהעדכון מכבה את התוסף, בשל דרישת הרשאות.
חוצפה!!! לא קפץ לי אפילו התראה!!! -
@ע-ה-דכו-ע
חשבתי עלרעיון מעניין...
מה דעתך על /מרקט-פלייס', או איך שלא תקרא לזה, של ערוצים?
היו מאות קבוצות צ'אט שנסגרו, רבות מהן עברו לערוץ - אך אין כ"כ דרך למצוא אותן...
תודה!שלבים לביצוע: הוספת json לתוסף שיכיל את הנתונים.
בקשת הרשאה מהמשתמש לקחת את רשימת הערוצים שלו, והוספה אם יש שינוי.
עדכון הjson פעם ביום.
אפשרות להוספת ערוצים לכלל המשתמשים, באתר ייועדי [אפשר דרך פריסת גיטהאבכמובן שזה יוסיף לך טרחה - לפחות בהתחלה!
-
@ע-ה-דכו-ע
חשבתי עלרעיון מעניין...
מה דעתך על /מרקט-פלייס', או איך שלא תקרא לזה, של ערוצים?
היו מאות קבוצות צ'אט שנסגרו, רבות מהן עברו לערוץ - אך אין כ"כ דרך למצוא אותן...
תודה!שלבים לביצוע: הוספת json לתוסף שיכיל את הנתונים.
בקשת הרשאה מהמשתמש לקחת את רשימת הערוצים שלו, והוספה אם יש שינוי.
עדכון הjson פעם ביום.
אפשרות להוספת ערוצים לכלל המשתמשים, באתר ייועדי [אפשר דרך פריסת גיטהאבכמובן שזה יוסיף לך טרחה - לפחות בהתחלה!
@י.-פל.
האמת שכבר כרגע הנתונים נטענים מJSON כמובן, וגם יש לי אפשרות פשוטה לקבל את הרשימה של הכתובות שנכנסים אליהם (כמובן בלי שום זיהוי אפילו לא מינימלי של המשתמש שנכנס לכתובת כלשהי).אבל אני לא מעוניין להוסיף ערוצים ללא פניה מבעלי הערוץ, מכל מיני סיבות, וכיון שכך אם מישהו יודע על ערוץ מענין שלא מופיע הוא צריך פשוט לבקש מבעלי הערוץ לפנות אליי.
אגב יש בדיאלוג של הוספת ערוצים גם רשימת ערוצים להוספה, רק שהערוצים שכבר מופיעים ברשימה עצמה לא מוצגים שם.
אם תמחק אצלך אחד מהערוצים, תוכל לראות