בירור | תכלס מה הכשר הכי טוב בשוק כרגע
- 
אין מתחרה כיום בשוק על Q8
זה הכי טוב.
אבל חייבים מכשיר עם אנשי קשר בלי הגבלה,
3000 אנשי קשר לא מספיק. - 
@רמיזא רוב האנשים 2000 זה די והותר
ואני חושב שמבחינת איכות הK46 עושה את העבודה יותר טוב
בQ8 אני כל היום מקוטע והרבה פעמים בחיוג כתוב השיחה הסתיימה - 
@דוד-משה-1 לי לא
 - 
בQ8 אני כל היום מקוטע והרבה פעמים בחיוג כתוב השיחה הסתיימה@יעקב-ישראל כתב בבירור | תכלס מה הכשר הכי טוב בשוק כרגע:
בQ8 אני כל היום מקוטע והרבה פעמים בחיוג כתוב השיחה הסתיימה
זה לא בדיוק קשור למכשיר,
בדר"כ זה יותר קשור לרשת ולקו,
כי אנשים עם המכשיר הזה לא התלוננו על בעיות חיבור שיחות,
דווקא הפוך, אנשים משבחים את הפלאפון הזה. - 
בQ8 אני כל היום מקוטע והרבה פעמים בחיוג כתוב השיחה הסתיימה@יעקב-ישראל בדיוק אתמול חבר שלי קילל את הטלפון הזה,
טען שהפרו 30 יותר טוב. - 
@cram כתב בבירור | תכלס מה הכשר הכי טוב בשוק כרגע:
@עניו-כמשה זה מאוד תלוי מה אתה מתכוין
לדוגמא קליטה טובה, מכשיר איכותי וחזק או מהיר ומתקדם
5X5 וכן הQ8 על פניו שניהם מכשירים מצוינים לדעתי מהמובילים, פחות ויותר אותו רמה תקנה מה שאתה מתחבר
אני אישית יותר אוהב את ה5X5איזה מכשיר יותר חזק שיחזיק טוב גם לנפילות וכו'
 - 
@cram כתב בבירור | תכלס מה הכשר הכי טוב בשוק כרגע:
@עניו-כמשה זה מאוד תלוי מה אתה מתכוין
לדוגמא קליטה טובה, מכשיר איכותי וחזק או מהיר ומתקדם
5X5 וכן הQ8 על פניו שניהם מכשירים מצוינים לדעתי מהמובילים, פחות ויותר אותו רמה תקנה מה שאתה מתחבר
אני אישית יותר אוהב את ה5X5איזה מכשיר יותר חזק שיחזיק טוב גם לנפילות וכו'
@עניו-כמשה אני לא יודע בדיוק שמעתי שה5X5 יותר טוב נגד מים אבק וכדומה והQ8 קצת יותר חזק במסך אולי
אבל בגדול שניהם מכשירים חזקים וטובים ואם תשים מגן מסך ומגן אחורי זה אמור להחזיק לך מצוין - 
@יעקב-ישראל בדיוק אתמול חבר שלי קילל את הטלפון הזה,
טען שהפרו 30 יותר טוב. - 
@עניו-כמשה אני לא יודע בדיוק שמעתי שה5X5 יותר טוב נגד מים אבק וכדומה והQ8 קצת יותר חזק במסך אולי
אבל בגדול שניהם מכשירים חזקים וטובים ואם תשים מגן מסך ומגן אחורי זה אמור להחזיק לך מצוין@cram כתב בבירור | תכלס מה הכשר הכי טוב בשוק כרגע:
אבל בגדול שניהם מכשירים חזקים וטובים ואם תשים מגן מסך ומגן אחורי זה אמור להחזיק לך מצויןאיך המקשים במכשירים האלה
ואם הם נופלים המסך הולך קפוט? - 
לדעתי שיואמי מקשים קין s1
הוא המכשיר הכי טוב,
ראיתי פה באחד הפוסטים שבחיימקה בב''ב יש ב 500 ש''ח לדעתי שווה.
החיסרון היחיד שהמקשים מתבלים יחסית מהר,
נ.ב. ממליץ בחום על הגירסא של @אליר325000 התותח!!! עם דור 4, ועם וולטה - לכה''פ בסלקום. - 
לדעתי שיואמי מקשים קין s1
הוא המכשיר הכי טוב,
ראיתי פה באחד הפוסטים שבחיימקה בב''ב יש ב 500 ש''ח לדעתי שווה.
החיסרון היחיד שהמקשים מתבלים יחסית מהר,
נ.ב. ממליץ בחום על הגירסא של @אליר325000 התותח!!! עם דור 4, ועם וולטה - לכה''פ בסלקום.@א.-ד.-ג. כשר ועדת הרבנים?
 - 
@עניו-כמשה על פי מה שאמר לי מוכר בחנות שפותח כל פעם מכשירים שמגיעים אליו ה Q8 זה מקשים בטכנולוגיה חדשה שנראית יותר טובה לא שמעתי על משהו שמתלונן עליהם אבל זה דבר שרק ימים יגידו
 - 
הפלאפונים של SESCOLL דהיינו 4X4 ו5X5 טובים מאד, אבל הבטריה (לפחות ב4X4) דפוקה מאד, וכן המקשים נהרסים מאד מהר. Q7 וQ8 הבטריה הרבה יותר טובה, וכן המקשים הרבה יותר עמידים, אבל ברור שיש עוד מכשירים עם יותר פונקציות ושטויות.
@יהודי-לא-פשוט ב5x5 הבטריה פצצה (מטעין פעמיים בשבוע)
 - 
@א.-ד.-ג. כשר ועדת הרבנים?
 - 
@איש-צדיק-מידי אז הכותרת בנושא זה מצביעה שזה לא המקום.
 - 
אבל בגדול שניהם מכשירים חזקים וטובים ואם תשים מגן מסך ומגן אחורי זה אמור להחזיק לך מצוין@cram כתב בבירור | תכלס מה הכשר הכי טוב בשוק כרגע:
ה5X5 יותר טוב נגד מים ואבק
מי שנהרס לו טלפון מאבק שיצביע...
סתם תעלול שיווקי, (לא אמרתי כלום על האיכות של המכשיר).