בירור | מישהו יודע איך אפשר להפוך root לניתן לכתיבה
-
עם מגיסק 27 זה עבד אבל נתקלתי בשגיאה
**==================================*** - Detected partitions: product_a system_a vendor_a setenforce: Couldn't set enforcing status to '0': Invalid argument - Copy product_a.ext4. Waiting... setenforce: Couldn't set enforcing status to '1': Invalid argument setenforce: Couldn't set enforcing status to '0': Invalid argument - Copy system_a.ext4. Waiting... setenforce: Couldn't set enforcing status to '1': Invalid argument setenforce: Couldn't set enforcing status to '0': Invalid argument - Copy vendor_a.ext4. Waiting... setenforce: Couldn't set enforcing status to '1': Invalid argument - calculating free size and expanding imgs - The script is paused. You can now manually modify .img's if you need to Open MT manager, go to dir /data/local/TMP_NEO/imgs, and start auto_mount_parts.sh for mounting partitions! - Enter any key to continue:משהו יודע מה לעשות?
-
@יצגצטטמר הוא מדבר שטויות, השתמשתי בזה גם באנדרואיד 14.
לפעמים זה צריך עוד קצת "עזרה".
לא מכיר את הגרסא אז אין לי איך לעזור. -
@מישהו12 כתב בבירור | מישהו יודע איך אפשר להפוך root לניתן לכתיבה:
מה הכוונה?
כמו מה? -
@מישהו12 כתב בבירור | מישהו יודע איך אפשר להפוך root לניתן לכתיבה:
מה הכוונה?
כמו מה? -
@YOLEVI למשל, שלב 2 בפוסט שלי על גלקסי A06
https://aiv-dev.com/he-IL/2025/04/21/GalaxyA06/@מישהו12 כתב בבירור | מישהו יודע איך אפשר להפוך root לניתן לכתיבה:
@YOLEVI למשל, שלב 2 בפוסט שלי על גלקסי A06
https://aiv-dev.com/he-IL/2025/04/21/GalaxyA06/אם אתה זוכר בזמנו דיברנו על המכשיר הזה, בתכלס כל מה שנתקעתי אז היה רק בגלל שהייתי עם מאג'יסק 29 ואז לא ידעתי שהוא בעייתי עם חלק מהמודולים,
בתכלס לי עבד בלי TWRP ובלי שלב 2 בפוסט שלך
פשוט לצרוב מה שהמודול נתן וזהו -
@יצגצטטמר כתב בבירור | מישהו יודע איך אפשר להפוך root לניתן לכתיבה:
הצלחתי תודה לכל מי שעזר @urielk @מישהו12
משהו יודע איך אני מוחק אח"כ את הקובץ סופר והלוג מהטלפון זה פשוט נשאר ואי אפשר למחוקאפשר לשאול איך הצלחת? אני מנסה בג'לי סטאר עם אנדרואיד 13
רוט עשיתי בהצלחה לפי המדריך הזה
והרשאות כתיבה אני מנסה לפי המדריך הזה כבר הרבה זמן ואחרי הצריבה המכשיר לא עולה, הוא נדלק ונכבה בלופ אין סופי עד שמגיע לחלון הזה
מה לא עשיתי טוב?
בדקתי עם מגיסק 27 וגם עם 28.1

-
משהו יודע איך אני מוחק אח"כ את הקובץ סופר והלוג מהטלפון זה פשוט נשאר ואי אפשר למחוקאפשר לשאול איך הצלחת? אני מנסה בג'לי סטאר עם אנדרואיד 13
והרשאות כתיבה אני מנסה לפי המדריך הזה כבר הרבה זמן ואחרי הצריבה המכשיר לא עולה, הוא נדלק ונכבה בלופ אין סופי עד שמגיע לחלון הזה
מה לא עשיתי טוב?

-
@simon אם ביטלת הצפנה אתה חייב גם לצרוב userdata ריק תנסה אולי לעשות wipe דרך הרקוברי כמו שהוא מציע ואולי יעלה לך
@urielk כתב בבירור | מישהו יודע איך אפשר להפוך root לניתן לכתיבה:
@simon אם ביטלת הצפנה אתה חייב גם לצרוב userdata ריק תנסה אולי לעשות wipe דרך הרקוברי כמו שהוא מציע ואולי יעלה לך
תודה רבה
לא נראה לי שביטלתי הצפנה בזמן יצירת הסופר, יש דרך לבדוק את זה?
איך לעשות wipe? -
@simon אין במה שצילמת שום בעיה מהותית חוץ מזה שהוא מזהיר אותך שאתה צריך למחוק את ה userdata כמו שאמרתי
-
@urielk פשוט תצרוב מחיצת userdata ריקה אתה רוצה שאני אעלה לך לפה ? אתה יכול גם עם mtkclient למחוק
mtk e userdata -
@urielk פשוט תצרוב מחיצת userdata ריקה אתה רוצה שאני אעלה לך לפה ? אתה יכול גם עם mtkclient למחוק
mtk e userdataאודה לך מאד עם תעלה
אני לא יודע לעבוד ב mtkclient
רק ב ADB או ב SP_Flash_Tool -
מה לא עשיתי טוב?

-
mtk e userdata -
@urielk
גיביתי את המחיצה userdata לפני שאני מוחק הכל
אבל הגיבוי נעשה ממחיצה מוצפנת, אני מפחד להסתבך אח"כ לשחזר מהגיבוי, יש אפליקציה מומלצת שמתאימה לגיבוי של כל החומר ולשחזור אח"כ למחיצה לא מוצפנת? תודה רבה@simon אל תסמוך על שום אפליקציה כזאת אם המידע שיש לך במכשיר חשוב תגבה שהוא עובד.
כי אחרי זה אין דרך חזרה.. זאת אומרת תנסה להחזיר את הסופר הישן שלך ותראה אם המכשיר עולה ותגבה כל מה שחשוב לך או שפשוט תעשה readback לכל ה rom.
כי המחיצה של userdata לבדה לא עוזרת לך כשהיא מוצפנת אתה לא תוכל לעשות לה decrypt אחרי זה... -
@simon אל תסמוך על שום אפליקציה כזאת אם המידע שיש לך במכשיר חשוב תגבה שהוא עובד.
כי אחרי זה אין דרך חזרה.. זאת אומרת תנסה להחזיר את הסופר הישן שלך ותראה אם המכשיר עולה ותגבה כל מה שחשוב לך או שפשוט תעשה readback לכל ה rom.
כי המחיצה של userdata לבדה לא עוזרת לך כשהיא מוצפנת אתה לא תוכל לעשות לה decrypt אחרי זה...@urielk
תודה רבה!
אכן אם אני מחזיר את הסופר המקורי המכשיר עולה, וכעת אני מחפש דרך לגבות על בטוח, החומר יקר לי מאד.
אני מנסה לגבות דרךadb exec-out su -c "tar -czpf - /data/app /data/data /data/media /data/user/0 /data/misc /data/media/0/WhatsApp /data/media/0/Download /data/media/0/DCIM" > userdata_full_backup.tar.gzאבל בל"נ אעשה גם readback
-
@simon אל תסמוך על שום אפליקציה כזאת אם המידע שיש לך במכשיר חשוב תגבה שהוא עובד.
כי המחיצה של userdata לבדה לא עוזרת לך כשהיא מוצפנת אתה לא תוכל לעשות לה decrypt אחרי זה... -
או שפשוט תעשה readback לכל ה rom
זה עוזר במוצפן?
מסברא כן, אבל בעבר היו כמה שטענו איכנשהו בפורום שבמוצפן גם רידבאק מלא לא יעזור, ולא זכיתי להבין בזמנו למה