בירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10
- 
@מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 אין לי מושג מה זה אומר התפריט הצבעוני 
 אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה
 ולכן הקוד לא עובד
- 
@מגנוס-קרלסן מה?? @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן מה?? תנסה להחליף לדור 3 או 4 
 אולי יש הבדל
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן מה?? תנסה להחליף לדור 3 או 4 
 אולי יש הבדל@מגנוס-קרלסן אנסה.. 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 אין לי מושג מה זה אומר התפריט הצבעוני 
 אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה
 ולכן הקוד לא עובד@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה יש דרך לעדכן בתוכנה של העדכונים הזאת של 44 וכו' ואז אולי יעבוד או לשנות לו גרסה ל 55 לדוגמה אבל תכלס המכשיר הוא פרו 10? 
- 
@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה יש דרך לעדכן בתוכנה של העדכונים הזאת של 44 וכו' ואז אולי יעבוד או לשנות לו גרסה ל 55 לדוגמה אבל תכלס המכשיר הוא פרו 10? @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה יש דרך לעדכן בתוכנה של העדכונים הזאת של 44 וכו' ואז אולי יעבוד או לשנות לו גרסה ל 55 לדוגמה אבל תכלס המכשיר הוא פרו 10? נראה לי שזה יכול להרוס את הטלפון 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן מה?? תנסה להחליף לדור 3 או 4 
 אולי יש הבדל@מגנוס-קרלסן טוב זה לא עובד התייאשתי... 
- 
שלום 
 למישהו יש קוד לתמונות ששומרים אותו בתור איש קשר ואז ממנו נכנסים לשירים שבכרטיס זכרון לא מראה אותם או לתמונות שסתם ככה לא נותן בטלפון כמו שיש בפרו 1
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודע@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 למישהו יש קוד לתמונות ששומרים אותו בתור איש קשר ואז ממנו נכנסים לשירים שבכרטיס זכרון לא מראה אותם או לתמונות שסתם ככה לא נותן בטלפון כמו שיש בפרו 1
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודעלמיטב ידיעתי זה קוד לגרסא הישנה שלהם יותר 
 ולי זה עובד כי יש לי את הגירסא הישנה
 אבל בגירסא החדשה שלהם זה לא עובד
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודעלמיטב ידיעתי זה קוד לגרסא הישנה שלהם יותר 
 אבל בגירסא החדשה שלהם זה לא עובד@ישראל-כהן-6 שלח לי את הקוד.. 
- 
@ישראל-כהן-6 שלח לי את הקוד.. @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @ישראל-כהן-6 שלח לי את הקוד.. זה אותו קוד בדיוק כמו שכתבת 
 מחילה על האי הבנה
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 #35332271#*
 אבל בגירסא החדשה שלהם זה לא עובד