בירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10
- 
שלום 
 למישהו יש קוד לתמונות ששומרים אותו בתור איש קשר ואז ממנו נכנסים לשירים שבכרטיס זכרון לא מראה אותם או לתמונות שסתם ככה לא נותן בטלפון כמו שיש בפרו 1
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודע
- 
שלום 
 למישהו יש קוד לתמונות ששומרים אותו בתור איש קשר ואז ממנו נכנסים לשירים שבכרטיס זכרון לא מראה אותם או לתמונות שסתם ככה לא נותן בטלפון כמו שיש בפרו 1
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודע@הרב-של-השכונה אגב , זה מתאים לכל סדרת הפרו שבתפריט יש סמלים צבעוניים!!! 
- 
@הרב-של-השכונה אגב , זה מתאים לכל סדרת הפרו שבתפריט יש סמלים צבעוניים!!! @05832 ממש לא מציאות שאצלי זה לא עובד כי זה קוד לפרו 1 נקודה 
- 
@05832 ממש לא מציאות שאצלי זה לא עובד כי זה קוד לפרו 1 נקודה @הרב-של-השכונה שים לב האם התפריט שלך עם סמלים צבעוניים או לא 
- 
@הרב-של-השכונה שים לב האם התפריט שלך עם סמלים צבעוניים או לא @05832 לא ולא נראלי שיש סמלים צבעוניים בפרו 10 בכללי 
- 
@הרב-של-השכונה שים לב האם התפריט שלך עם סמלים צבעוניים או לא @05832 תכלס אני מחפש קוד ללא צבעוני אשמח למי שיש תודה! 
- 
שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודע@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודעלי היה פרו 10 וזה עבד! 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודעלי היה פרו 10 וזה עבד! @מגנוס-קרלסן ולי לא מה אני יכול לעשות אז אני מחפש מישהו עם פרו 10 שעבד לו עם קוד אחר.. 
- 
@מגנוס-קרלסן ולי לא מה אני יכול לעשות אז אני מחפש מישהו עם פרו 10 שעבד לו עם קוד אחר.. @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן ולי לא מה אני יכול לעשות אז אני מחפש מישהו עם פרו 10 שעבד לו עם קוד אחר.. אין קוד אחר 
- 
@מגנוס-קרלסן ולי לא מה אני יכול לעשות אז אני מחפש מישהו עם פרו 10 שעבד לו עם קוד אחר.. @הרב-של-השכונה תבדוק אולי יש הבדל בין G3 ל-G4 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן ולי לא מה אני יכול לעשות אז אני מחפש מישהו עם פרו 10 שעבד לו עם קוד אחר.. אין קוד אחר @מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 
- 
@הרב-של-השכונה תבדוק אולי יש הבדל בין G3 ל-G4 @מגנוס-קרלסן מה?? 
- 
@מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 אין לי מושג מה זה אומר התפריט הצבעוני 
 אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה
 ולכן הקוד לא עובד
- 
@מגנוס-קרלסן מה?? @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן מה?? תנסה להחליף לדור 3 או 4 
 אולי יש הבדל
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן מה?? תנסה להחליף לדור 3 או 4 
 אולי יש הבדל@מגנוס-קרלסן אנסה.. 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן במילים אחרות אתה אומר שלפרו 10 בלי התפריט הצבעוני אין קוד לתמונות🥲 אין לי מושג מה זה אומר התפריט הצבעוני 
 אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה
 ולכן הקוד לא עובד@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה יש דרך לעדכן בתוכנה של העדכונים הזאת של 44 וכו' ואז אולי יעבוד או לשנות לו גרסה ל 55 לדוגמה אבל תכלס המכשיר הוא פרו 10? 
- 
@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה יש דרך לעדכן בתוכנה של העדכונים הזאת של 44 וכו' ואז אולי יעבוד או לשנות לו גרסה ל 55 לדוגמה אבל תכלס המכשיר הוא פרו 10? @הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: אני רק אומר שיש לך בעיה בטלפון או בגרסה יש דרך לעדכן בתוכנה של העדכונים הזאת של 44 וכו' ואז אולי יעבוד או לשנות לו גרסה ל 55 לדוגמה אבל תכלס המכשיר הוא פרו 10? נראה לי שזה יכול להרוס את הטלפון 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: @מגנוס-קרלסן מה?? תנסה להחליף לדור 3 או 4 
 אולי יש הבדל@מגנוס-קרלסן טוב זה לא עובד התייאשתי... 
- 
שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודע@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודעלמיטב ידיעתי זה קוד לגרסא הישנה שלהם יותר 
 ולי זה עובד כי יש לי את הגירסא הישנה
 אבל בגירסא החדשה שלהם זה לא עובד
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מישהו יודע קוד תמונות לפרו 10: שלום 
 #35332271#*
 אבל בפרו 10 זה אחר אז אשמח למישהו שיודעלמיטב ידיעתי זה קוד לגרסא הישנה שלהם יותר 
 ולי זה עובד כי יש לי את הגירסא הישנה
 אבל בגירסא החדשה שלהם זה לא עובד@ישראל-כהן-6 שלח לי את הקוד..