בקשת מידע | מצברי שבת בשילוב גנרטור
-
האם מישהו מכיר או התנסה בממיר שיודע למלאות את הבטריות בעזרת הגנרטור [תוך כדי שבת] ובכך ע"י שמתמלא כל הזמן יכול לספק הרבה יותר חשמל בפחות בטריות.
כלומר:
מתחברים למינימום גנרטור [3-4 אמפר].
ובשילוב קונים מספר מצומצם של בטריות [לדוגמא - 2/3 בטריות ליתיום של 5kwh]
ובמהלך השבת הבטריות מתמלאות בעזרת הגנרטור וניתן לספק מהם מספיק חשמל ל40kwh בערך מספיק לבית שלם [מזגנים 3.5 כ"ס, פלטה, מיחם, מקרר, מקפיא, ותאורה] -
האם מישהו מכיר או התנסה בממיר שיודע למלאות את הבטריות בעזרת הגנרטור [תוך כדי שבת] ובכך ע"י שמתמלא כל הזמן יכול לספק הרבה יותר חשמל בפחות בטריות.
כלומר:
מתחברים למינימום גנרטור [3-4 אמפר].
ובשילוב קונים מספר מצומצם של בטריות [לדוגמא - 2/3 בטריות ליתיום של 5kwh]
ובמהלך השבת הבטריות מתמלאות בעזרת הגנרטור וניתן לספק מהם מספיק חשמל ל40kwh בערך מספיק לבית שלם [מזגנים 3.5 כ"ס, פלטה, מיחם, מקרר, מקפיא, ותאורה] -
@dovy חלק גדול מעניין הכוח במצברים הוא ההספק ולא הקיבולת, ככה שאני לא רואה בזה הרבה רווח
חוץ מזה שהטענה של מצברים ריקים גם לוקחת די הרבה זמן
עריכה כנראה השתנה הרבה בעניין מאז שהתעסקתי בו פעם אחרונה
ועיין בדברי הרב @ע-ה-דכו-ע@א.ר. כתב בבקשת מידע | מצברי שבת בשילוב גנרטור:
@dovy חלק גדול מעניין הכוח במצברים הוא ההספק ולא הקיבולת, ככה שאני לא רואה בזה הרבה רווח
ההספק של המצברים הוא בשפע עצום, משהו כמו 60 אמפר כמדומני, הההגבלה הרלוונטית היא רק הקיבולת.
משהו כמו גג 4 שעות ל11 קוט"ש מניסיון
-
@א.ר. כתב בבקשת מידע | מצברי שבת בשילוב גנרטור:
ההספק של המצברים הוא בשפע עצום, משהו כמו 60 אמפר כמדומני, הההגבלה הרלוונטית היא רק הקיבולת.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | מצברי שבת בשילוב גנרטור:
וכמה אמפר הם צורכים בהטענה?
-
עריכה כנראה השתנה הרבה בעניין מאז שהתעסקתי בו פעם אחרונה
ועיין בדברי הרב @ע-ה-דכו-ע@א.ר. הקיבולת - הבטריה היא מאוד משמעותית במחיר שאם למשל משתמשים רק בבטריה לבית שלם צריך בין 35 ל40 קוט"ש שזה אומר בערך 800 ל700ש"ח לקוט"ש
השאלה שלי לגבי הממיר שאני מבין שצריך לזה טכנולוגיה מיוחדת אולי חדשה יחסית הקיימת בפנלים סולריים שמסוגל לעשות שני פעולת גם הטענה וגם ספק יחד -
@dovy כתב בבקשת מידע | מצברי שבת בשילוב גנרטור:
השאלה שלי לגבי הממיר שאני מבין שצריך לזה טכנולוגיה מיוחדת אולי חדשה יחסית הקיימת בפנלים סולריים שמסוגל לעשות שני פעולת גם הטענה וגם ספק יחד
אני חושב שהממירים שמביאים היום תומכים בזה בכל מקרה. הם באמת מיועדים גם לפאנלים סולאריים.
או ביתר פירוט (על הממיר שיש לי בכל אופן) הוא מיועד לתמוך בארבעה חיבורים בו זמנית-
- חיבור טעינה מרשת החשמל לממיר.
- חיבור פריקה מהממיר ללוח החשמל של הבית.
- חיבור טעינה לגיבוי לגנרטור פרטי שנדלק אוטומטית ע"י הממיר במקרים שיש בו צורך.
- חיבור טעינה מפאנלים סולאריים.
-