בקשת מידע | פעולה אחרי id_listוכו' בימות ראוטר
-
@צדיק-תמים אני מניח שזה
(() => { await doBigJob(); })(); call.id_list_message(...);הפתרון הפשוט, נכון?
למה אגב, צריך את הawait? זה לא אומר לחכות שהבקשה תסתיים? ואז בעצם לא הרווחנו כלום...@עידו300 כבר כתבתי לך פעם ללמוד איך אסינכרוניות עובדת...
await רק מעכב את השורות הבאות, לא תוקע את התוכנה, וכיוון שזה בפונקציה אנונימית זה לא יעכב את המעבר לשורה הבאה
תכלס הawait פה הוא רק לסמן שזה משהו ארוך, למעיישה חסר גם async בהגדרה של הפונקציית חץ -
@עידו300 כבר כתבתי לך פעם ללמוד איך אסינכרוניות עובדת...
await רק מעכב את השורות הבאות, לא תוקע את התוכנה, וכיוון שזה בפונקציה אנונימית זה לא יעכב את המעבר לשורה הבאה
תכלס הawait פה הוא רק לסמן שזה משהו ארוך, למעיישה חסר גם async בהגדרה של הפונקציית חץ@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | פעולה אחרי id_listוכו' בימות ראוטר:
כבר כתבתי לך פעם ללמוד איך אסינכרוניות עובדת...
אל תדאג אני באמצע... אבל לא ראיתי לזה התייסות.
מה זה מעכב ולא תוקע? זה ממשיך או לא?
אבל למה לעכב אם כל המטרה היא להמשיך בשקט?
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | פעולה אחרי id_listוכו' בימות ראוטר:
כבר כתבתי לך פעם ללמוד איך אסינכרוניות עובדת...
אל תדאג אני באמצע... אבל לא ראיתי לזה התייסות.
מה זה מעכב ולא תוקע? זה ממשיך או לא?
אבל למה לעכב אם כל המטרה היא להמשיך בשקט?
-
@עידו300 כשתבין איך async await עובד לא תהיה לך שום שאלה. לצערי אין לי זמן ללמד פה איך זה עובד.
@צדיק-תמים

בכל מקרה, תודה! -
@עידו300 כשתבין איך async await עובד לא תהיה לך שום שאלה. לצערי אין לי זמן ללמד פה איך זה עובד.
@צדיק-תמים קרה משהו מוזר
אני מתחיל לקבל שגיאות:rror [ERR_MODULE_NOT_FOUND]: Cannot find package '/home/node.stamandsefer.co.il/public_html/node_modules/yemot-router2/' imported from /home/node.stamandsefer.co.il/public_html/src/routes/adAddRoute.js at new NodeError (node:internal/errors:405:5) at legacyMainResolve (node:internal/modules/esm/resolve:218:9) at packageResolve (node:internal/modules/esm/resolve:903:14) at moduleResolve (node:internal/modules/esm/resolve:973:20) at defaultResolve (node:internal/modules/esm/resolve:1206:11) at ModuleLoader.defaultResolve (node:internal/modules/esm/loader:404:12) at ModuleLoader.resolve (node:internal/modules/esm/loader:373:25) at ModuleLoader.getModuleJob (node:internal/modules/esm/loader:250:38) at ModuleWrap.<anonymous> (node:internal/modules/esm/module_job:76:39) at link (node:internal/modules/esm/module_job:75:36) { code: 'ERR_MODULE_NOT_FOUND' }שזה אומר שהוא לא מוצא את התיקיה של הספריה של ימות, וכשאני נכנס לבדוק ידנית אני מגלה שהיא הפכה לקיצור דרך, וגם כשאני מתקין שוב מהNPM, היא מותקנת ישר בתור קיצור דרך מה שגורם לזה שא"א להפעיל את הקוד כמובן...
מכיר משהו כזה? -
@צדיק-תמים קרה משהו מוזר
אני מתחיל לקבל שגיאות:rror [ERR_MODULE_NOT_FOUND]: Cannot find package '/home/node.stamandsefer.co.il/public_html/node_modules/yemot-router2/' imported from /home/node.stamandsefer.co.il/public_html/src/routes/adAddRoute.js at new NodeError (node:internal/errors:405:5) at legacyMainResolve (node:internal/modules/esm/resolve:218:9) at packageResolve (node:internal/modules/esm/resolve:903:14) at moduleResolve (node:internal/modules/esm/resolve:973:20) at defaultResolve (node:internal/modules/esm/resolve:1206:11) at ModuleLoader.defaultResolve (node:internal/modules/esm/loader:404:12) at ModuleLoader.resolve (node:internal/modules/esm/loader:373:25) at ModuleLoader.getModuleJob (node:internal/modules/esm/loader:250:38) at ModuleWrap.<anonymous> (node:internal/modules/esm/module_job:76:39) at link (node:internal/modules/esm/module_job:75:36) { code: 'ERR_MODULE_NOT_FOUND' }שזה אומר שהוא לא מוצא את התיקיה של הספריה של ימות, וכשאני נכנס לבדוק ידנית אני מגלה שהיא הפכה לקיצור דרך, וגם כשאני מתקין שוב מהNPM, היא מותקנת ישר בתור קיצור דרך מה שגורם לזה שא"א להפעיל את הקוד כמובן...
מכיר משהו כזה? -
@צדיק-תמים מחקתי והתקנתי שוב
ועוד פעם אותו הדבר

-
@צדיק-תמים מחקתי והתקנתי שוב
ועוד פעם אותו הדבר

-
@צדיק-תמים
{
"name": "real-estate-brokerage-platform",
"version": "0.0.1",
"main": "app.js",