בקשת מידע | אימולטור לנטפרי בעברית
-
@פרה-אדומה התכוונתי לתעודות לאימולטור שהיו בקישור הזה בשורה 4
-
@המתעניין1 תודה, איך שהבנתי והסתכלתי נוקס הוא הכי טוב רק אין לי תעודות נטפרי וזה קצת באסה
-
@המתעניין1 תודה, איך שהבנתי והסתכלתי נוקס הוא הכי טוב רק אין לי תעודות נטפרי וזה קצת באסה
-
@cfopuser התעודות של נטפרי לא קיימות, גם דרך האתר שלהם.
אני צריך את התעודות של נטפרי ממישהו שכבר יש לו -
יש לי אימולטור גם של NOX וגם של LDPLAYER
עדכנתי תעודות של נטפרי גםRoot_Certificate_Manager ותעודת אבטחה נטפרי לאימולטור
ועדיין יש בעיה נראה לי באבטחה, כלומר אני נכנס לאפליקציה אבל הוא לא מתקדם, אפילו בוויז שלא צריך אבטחה/הצפנה כי אין נתונים רגישים וכו' הוא לא נכנס לי בכלל ותקוע כל הזמן בכניסה,

-
ועדיין יש בעיה נראה לי באבטחה, כלומר אני נכנס לאפליקציה אבל הוא לא מתקדם, אפילו בוויז שלא צריך אבטחה/הצפנה כי אין נתונים רגישים וכו' הוא לא נכנס לי בכלל ותקוע כל הזמן בכניסה,

-
אולי תסתכל בפוסט הקודם?
@מחובר כתב בבקשת מידע | אימולטור לנטפרי בעברית:התעודות של נטפרי לא קיימות, גם דרך האתר שלהם.
אני צריך את התעודות של נטפרי ממישהו שכבר יש לו@מחובר כתב בבקשת מידע | אימולטור לנטפרי בעברית:
אולי תסתכל בפוסט הקודם?
@מחובר כתב בבקשת מידע | אימולטור לנטפרי בעברית:התעודות של נטפרי לא קיימות, גם דרך האתר שלהם.
אני צריך את התעודות של נטפרי ממישהו שכבר יש לואיזה ספק אתה? rl?
אם כן אז תוריד מכאןאם לא תוריד מכאן
-

@SHIROM כתב בבקשת מידע | אימולטור לנטפרי בעברית:

הוא מנסה להתחבר לשאתי כוכל, וזה כנראה כתובת שחסומה בנטפרי.
סליחה, קראתי רק את ההודעה האחרונה, דרך התקציר ומיהרתי מדי לרוץ לעזור...