שיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2
-
@רואה-ואינו-נראה כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
@הלי זה פעם שנייה שהוא הזכיר את הפרויייקט הזה @מישהו12 בבקשה אם אפשר יותר לפרט אנשים רוצים לדעת אם להאמין או לא
בבקשה לא לחפור לי. כתבתי בפירוש שאני לא יכול לספק פרטים.
אני מבין שאנשים רוצים לדעת, אבל כתבתי שאני לא יכול, אין טעם לתייג אותי באשכול כל הזמן ולבקש פרטים@מישהו12 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
כתבתי בפירוש שאני לא יכול לספק פרטים.
כתבת 'כרגע'.
זה גורם לאנשים להבין שזה יכול/אמור להשתנות, לא? -
@מישהו12 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
כתבת 'כרגע'.
זה גורם לאנשים להבין שזה יכול/אמור להשתנות, לא?@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
כתבת 'כרגע'.
זה גורם לאנשים להבין שזה יכול/אמור להשתנות, לא?אם זה ישתנה כנראה שהוא יעדכן גם ככה

לא? -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
כתבת 'כרגע'.
זה גורם לאנשים להבין שזה יכול/אמור להשתנות, לא?אם זה ישתנה כנראה שהוא יעדכן גם ככה

לא? -
@לעכשיו אני ביררתי עם האנשים שבפועל מייצרים, נאמר לי שמשבועות הקרובים זה יצא לשוק לקניה..
בכל זאת אני ממשיך לעשות את זה.. מקסימום יהיה עוד סוג של מכשיר, לבחירה.. -
@לעכשיו אני ביררתי עם האנשים שבפועל מייצרים, נאמר לי שמשבועות הקרובים זה יצא לשוק לקניה..
בכל זאת אני ממשיך לעשות את זה.. מקסימום יהיה עוד סוג של מכשיר, לבחירה..@מאיר-2 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אתה יכול לשתף?
-
@מאיר-2 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אתה יכול לשתף?
@צדיק-וטוב-לו-0 אמרו שיהיה יותר דומה לC2 מאשר ל208, יהיה לא אנדרואיד חסום לאינטרנט ומאוד נח עם מקום להודעות וכד'..
לא מסרו מפרט טכני מלא..
בא נראה אם אכן זה יקרה או שזה סתם בלוף.. -
@צדיק-וטוב-לו-0 אמרו שיהיה יותר דומה לC2 מאשר ל208, יהיה לא אנדרואיד חסום לאינטרנט ומאוד נח עם מקום להודעות וכד'..
לא מסרו מפרט טכני מלא..
בא נראה אם אכן זה יקרה או שזה סתם בלוף..@מאיר-2 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
לא מסרו מפרט טכני מלא..
בא נראה אם אכן זה יקרה או שזה סתם בלוף..עדיין אפשר לקנות במכירה מוקדמת בזול?
-
לא מסרו מפרט טכני מלא..
-
לא מסרו מפרט טכני מלא..
@DYDY6137 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
עדיין אפשר לקנות במכירה מוקדמת בזול?
0
D
DYDY6137
@מאיר-2 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:@צדיק-וטוב-לו-0 אמרו שיהיה יותר דומה לC2 מאשר ל208, יהיה לא אנדרואיד חסום לאינטרנט ומאוד נח עם מקום להודעות וכד'..
לא מסרו מפרט טכני מלא..
זה היה פייק, יש מ ישהו אחד שאני יודע ועליו דיברתי.