שיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2
-
דווקא האנשי קשר יש סינכרון דרך בלוטוס העביר לי בשניה את כל האנשי קשר מפלאפון אחר.
זה פלאפון ממש ממש כפיל של 4*4 רק עם מצלמה וסמס.@שער-השמים כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
דווקא האנשי קשר יש סינכרון דרך בלוטוס העביר לי בשניה את כל האנשי קשר מפלאפון אחר.
התכוונתי סינכרון של האנשי קשר לאוטו, כלומר שאני יכול ללחוץ על איש קשר מסויים במסך של האוטו
-
טוב בדקתי את הבלוטוס בnavi c1.
בדקתי אותו בJBL פליפ 6, בשני רכבים שונים,
מקרן קול של פיליפס, בחיבור לכל מיני טלפונים להעברת קבצים, חיבור למחשב להעברת קבצים ועוד כל מיני בוקסות כאלה ואחרות. אוזניות בללוטוס לא בדקתי (כי אין לי...).
מסקנה: הכל פשוט עובד מעולה, בבוקסות הווליום מאוד גבוה, כנ"ל באוטו, שומעים מעולה, והחלק הכי טוב, באוטו השיחות עובדות וגם ממש טוב שמעו אותי מעולה בשני הרכבים, אבל לא היה לי גישה לאנשי קשר ויומן שיחות דרך האוטו, (שלדעתי זה לא כזה נורא...).
בקיצור חווית בלוטוס מאוד טובה.@ילד-לומד כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אבל לא היה לי גישה לאנשי קשר ויומן שיחות דרך האוטו, (שלדעתי זה לא כזה נורא...).
לדעתי עניין של תוכנה, בטח יתוקן פעם
-
טוב בדקתי את הבלוטוס בnavi c1.
בדקתי אותו בJBL פליפ 6, בשני רכבים שונים,
מקרן קול של פיליפס, בחיבור לכל מיני טלפונים להעברת קבצים, חיבור למחשב להעברת קבצים ועוד כל מיני בוקסות כאלה ואחרות. אוזניות בללוטוס לא בדקתי (כי אין לי...).
מסקנה: הכל פשוט עובד מעולה, בבוקסות הווליום מאוד גבוה, כנ"ל באוטו, שומעים מעולה, והחלק הכי טוב, באוטו השיחות עובדות וגם ממש טוב שמעו אותי מעולה בשני הרכבים, אבל לא היה לי גישה לאנשי קשר ויומן שיחות דרך האוטו, (שלדעתי זה לא כזה נורא...).
בקיצור חווית בלוטוס מאוד טובה. -
מ מחנה ידידים התייחס לנושא זה
-
@ילד-לומד כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אבל לא היה לי גישה לאנשי קשר ויומן שיחות דרך האוטו, (שלדעתי זה לא כזה נורא...).
צריך לאשר בבלוטוס את ההגדרה האחרונה "לאשר יבוא נתונים"
@מישהו12 יהיה למכשיר עדכונים חינמיים?
אם כן דרך תוכנה או אינטרנט? -
אפשר אולי תמונה של התפריטים שלו?
קצת לראות את הממשק... -
אפשר אולי תמונה של התפריטים שלו?
קצת לראות את הממשק...@טשיקאוור-ניוז העלתי באחד הפוסטים למעלה תמונות
-
תכלס, מישהו מוכן להרים את הכפפה ולבדוק על שינוי IMEI?
אין כאן באמת פריצה לוועדת הרבנים, כמו כל המכשירים כאן בפורום, הנוקיות למיניהם, ואף אחד לא חשש לכלום.
יהא זה לעזר רב.
@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אין כאן באמת פריצה לוועדת הרבנים, כמו כל המכשירים כאן בפורום, הנוקיות למיניהם, ואף אחד לא חשש לכלום.
ברור שאין חשש כזה.
הנידון היה למה לא נתנו אופציה רשמית כזו.
ועל זה ענה @מישהו12 שאין להם עניין להכנס ראש בראש בוועדת הרבנים ולכן הם לא מכוונים למגזר הזה ולא זה מטרת הפלאפון, וכן כתב שלא חסמו באופן ספציפי את האופציה להחליף imei.השאלה היא איך בכלל מחליפים imei למכשירים בסגנון הזה?
-
@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
ברור שאין חשש כזה.
הנידון היה למה לא נתנו אופציה רשמית כזו.
ועל זה ענה @מישהו12 שאין להם עניין להכנס ראש בראש בוועדת הרבנים ולכן הם לא מכוונים למגזר הזה ולא זה מטרת הפלאפון, וכן כתב שלא חסמו באופן ספציפי את האופציה להחליף imei.השאלה היא איך בכלל מחליפים imei למכשירים בסגנון הזה?
-
@נוחעם-FM כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
השאלה היא איך בכלל מחליפים imei למכשירים בסגנון הזה?
זו תמצית שֵׁאֵלָתִי