בקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות
-
ממליץ מאוד על הgalaxy buds 3 pro (גאלקסי באדס 3 pro)
של סמסונג.
לא חייב לקנות מהיבואן הרישמי (חוסך איזה 200+)לא עומדות בקריטריון של הבקשה המקורית (מחיר) אבל זה נהיה שרשור כללי גם ככה...
לגבי האוזניות עצמן איכות שמע מאוד טובה,
לדעתי אפילו יותר טובה מהxm5 של סוני,
ביחוד שמשתמשים במכשיר סמסונג אבל גם אם לא.חיי סוללה סבירים מאוד (לא הצד החזק שלהם אבל מחזיק 7 שעות עם ביטול ראשים ו 30 עם קייס ככה שאני מרוצה)
איכות שמע (מיקרופן) די טובה,
והביטול רעשים בערך אותה רמה כמו אירפודס (מבדיקה שעשיתי).בקיצור מאוד ממליץ עליהם למרות שגם מה buds 2 pro הייתי מאוד מרוצה.
-
ממליץ מאוד על הgalaxy buds 3 pro (גאלקסי באדס 3 pro)
של סמסונג.
לא חייב לקנות מהיבואן הרישמי (חוסך איזה 200+)לא עומדות בקריטריון של הבקשה המקורית (מחיר) אבל זה נהיה שרשור כללי גם ככה...
לגבי האוזניות עצמן איכות שמע מאוד טובה,
לדעתי אפילו יותר טובה מהxm5 של סוני,
ביחוד שמשתמשים במכשיר סמסונג אבל גם אם לא.חיי סוללה סבירים מאוד (לא הצד החזק שלהם אבל מחזיק 7 שעות עם ביטול ראשים ו 30 עם קייס ככה שאני מרוצה)
איכות שמע (מיקרופן) די טובה,
והביטול רעשים בערך אותה רמה כמו אירפודס (מבדיקה שעשיתי).בקיצור מאוד ממליץ עליהם למרות שגם מה buds 2 pro הייתי מאוד מרוצה.
-
-
@נוחעם-FM אני עברתי על האוזניות האלו מלמעלה והם פשוט פצצה אבל אני חושב שבשיחה יש להם עיין מה לשפר כי הצד השני לא תמיד שומע טוב...
ואגב באפליקצייה יש המון מה לשנות ולהוסיף (גם יש להוסיף אופציות למסך בקייס של האוניות) בקיצור תהנה....
-
@נוחעם-FM אני עברתי על האוזניות האלו מלמעלה והם פשוט פצצה אבל אני חושב שבשיחה יש להם עיין מה לשפר כי הצד השני לא תמיד שומע טוב...
ואגב באפליקצייה יש המון מה לשנות ולהוסיף (גם יש להוסיף אופציות למסך בקייס של האוניות) בקיצור תהנה....
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
שבשיחה יש להם עיין מה לשפר כי הצד השני לא תמיד שומע טוב...
אותי כמעט תמיד שומעים מעולה...
אפילו באוטובוס...@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
תסתכל בתמונות ותראה שהוספתי...
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
שבשיחה יש להם עיין מה לשפר כי הצד השני לא תמיד שומע טוב...
אותי כמעט תמיד שומעים מעולה...
אפילו באוטובוס...@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
תסתכל בתמונות ותראה שהוספתי...
ספויילר||