בקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי
- 
@נוחעם-FM 
 ניסיתי ולא עבד
 וכנראה אחד מהדברים שעשיתי דפק את זה@y0508352872 
 יש בעיקרון אופציה של ריסט של הIMS אבל לא בטוח שזה יעזור
 וכנראה שזה יבטל את הוולטה אבל אפשר להחזיר אח''כ
 מעניין אותך?
- 
@יצחק-רשטונ 
 לא מכיר.@קראנץ-ונילה 
 בשעה טובה הגיע לי הג'לי סטאר
 הייתי שמח אם יש דרך לדבר איתך באישי [מייל או צאט וכדו'] נראה לי אתה ממש בראש שלי לגבי השימוש בו [עם סים כשר ופונקציות אופליין] והייתי שמח להוועץ בך לגבי כל מיני דברים
 תודה
- 
@קראנץ-ונילה 
 בשעה טובה הגיע לי הג'לי סטאר
 הייתי שמח אם יש דרך לדבר איתך באישי [מייל או צאט וכדו'] נראה לי אתה ממש בראש שלי לגבי השימוש בו [עם סים כשר ופונקציות אופליין] והייתי שמח להוועץ בך לגבי כל מיני דברים
 תודה
- 
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי: רציתי ליצור קשר, אתה חסום לצ'אטים לא יודע למה אין לי צאטים , מוזר 
 תוכל בנתיים לעבור על זה לראות אם יש לך מה להוסיף
- 
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי: רציתי ליצור קשר, אתה חסום לצ'אטים לא יודע למה אין לי צאטים , מוזר 
 תוכל בנתיים לעבור על זה לראות אם יש לך מה להוסיף
- 
@נוחעם-FM מ 50 בערך 
- 
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי: יש צ'אט רק ממוניטין גבוה יותר נוו סיבה טובה לתת לי לייק על השאלות המצוינות שלי 
- 
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי: יש צ'אט רק ממוניטין גבוה יותר נוו סיבה טובה לתת לי לייק על השאלות המצוינות שלי @יצחק-רשטונ אסור לבקש לייקים!! 
- 
 תוכל בנתיים לעבור על זה לראות אם יש לך מה להוסיף@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי: לא יודע למה אין לי צאטים , מוזר כי אתה חסמת את האפשרות לדבר איתך בצא'ט תשנה את זה בהגדרות.. 

- 
@יצחק-רשטונ אסור לבקש לייקים!! @הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי: אסור לבקש לייקים!! נוו באמת, זה היה תגובה בצחוק לזה שאין לי אפשרות לצ'אט, בכל אופן לא חסמתי צאט בהגדרות