שמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש
-
@Yash
https://forums.jtechforums.org/t/disscussion-fix-new-batch-f21-pro-speaker-issue/4369/6?u=tripleuהנה יש exe שעושה הכל אוטומטי
ד"א יש כאן קובץ סופר מוכן שאפשר לצרוב ישירות בלי לתקן את הרום ידנית
https://drive.google.com/drive/folders/1BVO4cC7zic_7f65XztGPXgRsYqEvMTWn -
ד"א יש כאן קובץ סופר מוכן שאפשר לצרוב ישירות בלי לתקן את הרום ידנית
https://drive.google.com/drive/folders/1BVO4cC7zic_7f65XztGPXgRsYqEvMTWn -
ויש גם את
irm https://dietdroid.com/f21.ps1 | iex
— פשוט מריצים את זה ב-PowerShell כשהמכשיר מחובר ויש לו הרשאות root, ותהיה לכם שמע. -
@urielk @TripleU
@Yash כתב בשמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש:צרבתי דרך sp flash את ה boot ואת ה dtbo_a (שיניתי את הסיומת ל img), בנוסף העתקתי את שלושת הקבצים למקומם והכל בא על מקומו בשלום!.
רק אציין שהבוט לא מרוטט, (אז צריך להעתיק את הקבצים לvendor לפני צריבת הבוט, או לרוטט אותו)תיקנתי את הבוט דרך מגיסק וצרבתי אותו, נראה כאילו יש לי רוט, אבל אחרי שאני מוסיף קבצים לסיסטם הם נמחקים אוטומטית אחרי הפעלה מחדש.
מה עוד צריך לעשות כדי שהרוט יעבוד לגמרי אחרי הפעלה מחדש?
יש עוד משהו שצריך לתקן עם מגיסק? הבנתי שצריך גם רקוברי מקוסטם, איך אני עושה את זה? -
@urielk @TripleU
@Yash כתב בשמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש:צרבתי דרך sp flash את ה boot ואת ה dtbo_a (שיניתי את הסיומת ל img), בנוסף העתקתי את שלושת הקבצים למקומם והכל בא על מקומו בשלום!.
רק אציין שהבוט לא מרוטט, (אז צריך להעתיק את הקבצים לvendor לפני צריבת הבוט, או לרוטט אותו)תיקנתי את הבוט דרך מגיסק וצרבתי אותו, נראה כאילו יש לי רוט, אבל אחרי שאני מוסיף קבצים לסיסטם הם נמחקים אוטומטית אחרי הפעלה מחדש.
מה עוד צריך לעשות כדי שהרוט יעבוד לגמרי אחרי הפעלה מחדש?
יש עוד משהו שצריך לתקן עם מגיסק? הבנתי שצריך גם רקוברי מקוסטם, איך אני עושה את זה?@Yash לא הבנתי..
נפתרה בעיית הסאונד או לא נפתרה?עזוב רגע את הרוט תענה על השאלה הראשונה
נ.ב
א. (הvendor נמצא בתוך מחיצת הsuper אז אם צרבת סופר חדש הוא מוחק אותו).
ב. זה שיש הגנה של מה שאתה שם בסיסטם זה לא נוגע לרוט זה תמיד היה גם עם רוט תסביר מה בדיוק ניסית לעשות ומה אתה מנסה להשיג שזה בכלל נראה לי לא קשור לעניין אלא דורש פוסט עם נושא חדש. -
-
@Yash לא הבנתי..
נפתרה בעיית הסאונד או לא נפתרה?עזוב רגע את הרוט תענה על השאלה הראשונה
נ.ב
א. (הvendor נמצא בתוך מחיצת הsuper אז אם צרבת סופר חדש הוא מוחק אותו).
ב. זה שיש הגנה של מה שאתה שם בסיסטם זה לא נוגע לרוט זה תמיד היה גם עם רוט תסביר מה בדיוק ניסית לעשות ומה אתה מנסה להשיג שזה בכלל נראה לי לא קשור לעניין אלא דורש פוסט עם נושא חדש.@urielk בעיית הסאונד נפתרה! אבל נוצרה בעיה חדשה.
מכיון שצרבתי boot חדש ו dtbo_a חדש כדי לפתור את בעיית הסאונד, נוצרה בעיה חדשה והיא שהרוט (שהיה בגירסה הרוסית 1.1.1) בוטל.
כדי לפתור זאת תיקנתי את הBOOT המתאים דרך מגיסק וצרבתי שוב את המרוטט, אך עדיין הרוט כאילו פעיל אבל הקבצים בסיסטם נמחקים בהפעלה מחדש של הטלפון. (למשל אני מנסה להוסיף תעודות אבטחה לנטפרי, ולהפוך אפליקציות למערכת. הכל בסדר עד ההפעלה מחדש שמחזירה את הסיסטם לקדמותו) -
@urielk בעיית הסאונד נפתרה! אבל נוצרה בעיה חדשה.
מכיון שצרבתי boot חדש ו dtbo_a חדש כדי לפתור את בעיית הסאונד, נוצרה בעיה חדשה והיא שהרוט (שהיה בגירסה הרוסית 1.1.1) בוטל.
כדי לפתור זאת תיקנתי את הBOOT המתאים דרך מגיסק וצרבתי שוב את המרוטט, אך עדיין הרוט כאילו פעיל אבל הקבצים בסיסטם נמחקים בהפעלה מחדש של הטלפון. (למשל אני מנסה להוסיף תעודות אבטחה לנטפרי, ולהפוך אפליקציות למערכת. הכל בסדר עד ההפעלה מחדש שמחזירה את הסיסטם לקדמותו)@Yash לא יודע לא שמעתי אף פעם על דבר כזה אבל אני כן יודע שבמחיצת הבוט קיימות כל ההרשאות תנסה לבדוק מה יש בבוט הזה שונה
אתה יודע שאתה לא יכול סתם ככה לשים אפילקציה בסיסטם המערכת תדחה אותו בלי חתימת יצרן (אמרו לי שאם אתה מסיר את החתימה זה לא ידחה אבל לא בדקתי) חלק מהקבצים בסיסטם מוגנים משינויים אבל לשים תעודת אבטחה לא נחסם לי אף פעם.. -
@Yash לא יודע לא שמעתי אף פעם על דבר כזה אבל אני כן יודע שבמחיצת הבוט קיימות כל ההרשאות תנסה לבדוק מה יש בבוט הזה שונה
אתה יודע שאתה לא יכול סתם ככה לשים אפילקציה בסיסטם המערכת תדחה אותו בלי חתימת יצרן (אמרו לי שאם אתה מסיר את החתימה זה לא ידחה אבל לא בדקתי) חלק מהקבצים בסיסטם מוגנים משינויים אבל לשים תעודת אבטחה לא נחסם לי אף פעם..@urielk מבדיקה שעשיתי, הרוט שיש לי הוא לקריאה בלבד אבל אני לא יכול לכתוב למחיצת סיסטם.
כל שינוי שאני עושה הוא למראית עין בלבד עד הפעלה מחדש שאז הסיסטם חוזר למצבו המקורי.
אני יכול לעשות כל דבר דרך מודולים של מגיסק שרק מדמה את השינויים בסיסטם אבל מחיקה וכתיבה אמיתית על הסיסטם אינה אפשרית.
צריך לעשות רוט מלא שזה אומר קריאה/כתיבה ולא קריאה בלבד.
בגרסאות הקודמות יש הרבה BOOT מתוקנים בפורומים שונים שיש בהם הרשאות קריאה/כתיבה, אבל ה BOOT החדש שתיקן את בעית הסאונד בא במקור בלי רוט בכלל וכשתיקנתי אותו במגיסק הוא עדיין לא מקבל הרשאות כתיבה.
צריך לפרק ולערוך את הבוט ולהכניס בו TWRP ואז יהיו הרשאות כתיבה, אבל אין לי עדיין את הידע לעשות זאת. -
@urielk מבדיקה שעשיתי, הרוט שיש לי הוא לקריאה בלבד אבל אני לא יכול לכתוב למחיצת סיסטם.
כל שינוי שאני עושה הוא למראית עין בלבד עד הפעלה מחדש שאז הסיסטם חוזר למצבו המקורי.
אני יכול לעשות כל דבר דרך מודולים של מגיסק שרק מדמה את השינויים בסיסטם אבל מחיקה וכתיבה אמיתית על הסיסטם אינה אפשרית.
צריך לעשות רוט מלא שזה אומר קריאה/כתיבה ולא קריאה בלבד.
בגרסאות הקודמות יש הרבה BOOT מתוקנים בפורומים שונים שיש בהם הרשאות קריאה/כתיבה, אבל ה BOOT החדש שתיקן את בעית הסאונד בא במקור בלי רוט בכלל וכשתיקנתי אותו במגיסק הוא עדיין לא מקבל הרשאות כתיבה.
צריך לפרק ולערוך את הבוט ולהכניס בו TWRP ואז יהיו הרשאות כתיבה, אבל אין לי עדיין את הידע לעשות זאת.