דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. שיאומי
  4. שיאומי f21 pro ו +f21 pro
  5. עזרה הדדית - שיאומי f21 pro ו +f21 pro
  6. שמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש

שמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - שיאומי f21 pro ו +f21 pro
59 פוסטים 5 כותבים 395 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • TripleUT TripleU

@Yash
    https://forums.jtechforums.org/t/disscussion-fix-new-batch-f21-pro-speaker-issue/4369/6?u=tripleu

הנה יש exe שעושה הכל אוטומטי

מ מנותק
    מ מנותק
    מענדי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

ד"א יש כאן קובץ סופר מוכן שאפשר לצרוב ישירות בלי לתקן את הרום ידנית
    https://drive.google.com/drive/folders/1BVO4cC7zic_7f65XztGPXgRsYqEvMTWn

TripleUT תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • מ מענדי

ד"א יש כאן קובץ סופר מוכן שאפשר לצרוב ישירות בלי לתקן את הרום ידנית
      https://drive.google.com/drive/folders/1BVO4cC7zic_7f65XztGPXgRsYqEvMTWn

TripleUT מנותק
      TripleUT מנותק
      TripleU
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי TripleU

@מענדי

ויש גם את

irm https://dietdroid.com/f21.ps1 | iex — פשוט מריצים את זה ב-PowerShell כשהמכשיר מחובר ויש לו הרשאות root, ותהיה לכם שמע.

U תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • TripleUT TripleU

@מענדי

ויש גם את

irm https://dietdroid.com/f21.ps1 | iex — פשוט מריצים את זה ב-PowerShell כשהמכשיר מחובר ויש לו הרשאות root, ותהיה לכם שמע.

U מנותק
        U מנותק
        urielk
        כתב נערך לאחרונה על ידי urielk

@TripleU @מענדי לא!! מה שאתה כתבת (ה irm) זה הסקריפט לתיקון והחלפת ה framework שמתקן את הריגת שירות הנגישות ולא ל sound יש פה בלבול תתקן

TripleUT תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • Y Yash

@TripleU תודה רבה רבה!! חסד אמיתי.
          תודה גם ל @urielk על כל העזרה בכל התחומים.
          צרבתי דרך sp flash את ה boot ואת ה dtbo_a (שיניתי את הסיומת ל img), בנוסף העתקתי את שלושת הקבצים למקומם והכל בא על מקומו בשלום!.
          רק אציין שהבוט לא מרוטט, (אז צריך להעתיק את הקבצים לvendor לפני צריבת הבוט, או לרוטט אותו)

Y מנותק
          Y מנותק
          Yash
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@urielk @TripleU
          @Yash כתב בשמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש:

צרבתי דרך sp flash את ה boot ואת ה dtbo_a (שיניתי את הסיומת ל img), בנוסף העתקתי את שלושת הקבצים למקומם והכל בא על מקומו בשלום!.
          רק אציין שהבוט לא מרוטט, (אז צריך להעתיק את הקבצים לvendor לפני צריבת הבוט, או לרוטט אותו)

תיקנתי את הבוט דרך מגיסק וצרבתי אותו, נראה כאילו יש לי רוט, אבל אחרי שאני מוסיף קבצים לסיסטם הם נמחקים אוטומטית אחרי הפעלה מחדש.
          מה עוד צריך לעשות כדי שהרוט יעבוד לגמרי אחרי הפעלה מחדש?
          יש עוד משהו שצריך לתקן עם מגיסק? הבנתי שצריך גם רקוברי מקוסטם, איך אני עושה את זה?

U תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • Y Yash

@urielk @TripleU
            @Yash כתב בשמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש:

תיקנתי את הבוט דרך מגיסק וצרבתי אותו, נראה כאילו יש לי רוט, אבל אחרי שאני מוסיף קבצים לסיסטם הם נמחקים אוטומטית אחרי הפעלה מחדש.
            מה עוד צריך לעשות כדי שהרוט יעבוד לגמרי אחרי הפעלה מחדש?
            יש עוד משהו שצריך לתקן עם מגיסק? הבנתי שצריך גם רקוברי מקוסטם, איך אני עושה את זה?

U מנותק
            U מנותק
            urielk

@Yash לא הבנתי..
            נפתרה בעיית הסאונד או לא נפתרה?

עזוב רגע את הרוט תענה על השאלה הראשונה
            נ.ב
            א. (הvendor נמצא בתוך מחיצת הsuper אז אם צרבת סופר חדש הוא מוחק אותו).
            ב. זה שיש הגנה של מה שאתה שם בסיסטם זה לא נוגע לרוט זה תמיד היה גם עם רוט תסביר מה בדיוק ניסית לעשות ומה אתה מנסה להשיג שזה בכלל נראה לי לא קשור לעניין אלא דורש פוסט עם נושא חדש.

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • U urielk

@TripleU @מענדי לא!! מה שאתה כתבת (ה irm) זה הסקריפט לתיקון והחלפת ה framework שמתקן את הריגת שירות הנגישות ולא ל sound יש פה בלבול תתקן

TripleUT מנותק
              TripleUT מנותק
              TripleU
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@urielk כתב בשמע לא עובד אחרי צריבת גירסא ישנה במכשיר חדש:

כן כן. תירגע.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • U urielk

@Yash לא הבנתי..
                נפתרה בעיית הסאונד או לא נפתרה?

עזוב רגע את הרוט תענה על השאלה הראשונה
                נ.ב
                א. (הvendor נמצא בתוך מחיצת הsuper אז אם צרבת סופר חדש הוא מוחק אותו).
                ב. זה שיש הגנה של מה שאתה שם בסיסטם זה לא נוגע לרוט זה תמיד היה גם עם רוט תסביר מה בדיוק ניסית לעשות ומה אתה מנסה להשיג שזה בכלל נראה לי לא קשור לעניין אלא דורש פוסט עם נושא חדש.

Y מנותק
                Y מנותק
                Yash
                כתב נערך לאחרונה על ידי Yash

@urielk בעיית הסאונד נפתרה! אבל נוצרה בעיה חדשה.
                מכיון שצרבתי boot חדש ו dtbo_a חדש כדי לפתור את בעיית הסאונד, נוצרה בעיה חדשה והיא שהרוט (שהיה בגירסה הרוסית 1.1.1) בוטל.
                כדי לפתור זאת תיקנתי את הBOOT המתאים דרך מגיסק וצרבתי שוב את המרוטט, אך עדיין הרוט כאילו פעיל אבל הקבצים בסיסטם נמחקים בהפעלה מחדש של הטלפון. (למשל אני מנסה להוסיף תעודות אבטחה לנטפרי, ולהפוך אפליקציות למערכת. הכל בסדר עד ההפעלה מחדש שמחזירה את הסיסטם לקדמותו)

U תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • Y Yash

@urielk בעיית הסאונד נפתרה! אבל נוצרה בעיה חדשה.
                  מכיון שצרבתי boot חדש ו dtbo_a חדש כדי לפתור את בעיית הסאונד, נוצרה בעיה חדשה והיא שהרוט (שהיה בגירסה הרוסית 1.1.1) בוטל.
                  כדי לפתור זאת תיקנתי את הBOOT המתאים דרך מגיסק וצרבתי שוב את המרוטט, אך עדיין הרוט כאילו פעיל אבל הקבצים בסיסטם נמחקים בהפעלה מחדש של הטלפון. (למשל אני מנסה להוסיף תעודות אבטחה לנטפרי, ולהפוך אפליקציות למערכת. הכל בסדר עד ההפעלה מחדש שמחזירה את הסיסטם לקדמותו)

U מנותק
                  U מנותק
                  urielk

@Yash לא יודע לא שמעתי אף פעם על דבר כזה אבל אני כן יודע שבמחיצת הבוט קיימות כל ההרשאות תנסה לבדוק מה יש בבוט הזה שונה
                  אתה יודע שאתה לא יכול סתם ככה לשים אפילקציה בסיסטם המערכת תדחה אותו בלי חתימת יצרן (אמרו לי שאם אתה מסיר את החתימה זה לא ידחה אבל לא בדקתי) חלק מהקבצים בסיסטם מוגנים משינויים אבל לשים תעודת אבטחה לא נחסם לי אף פעם..

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • U urielk

@Yash לא יודע לא שמעתי אף פעם על דבר כזה אבל אני כן יודע שבמחיצת הבוט קיימות כל ההרשאות תנסה לבדוק מה יש בבוט הזה שונה
                    אתה יודע שאתה לא יכול סתם ככה לשים אפילקציה בסיסטם המערכת תדחה אותו בלי חתימת יצרן (אמרו לי שאם אתה מסיר את החתימה זה לא ידחה אבל לא בדקתי) חלק מהקבצים בסיסטם מוגנים משינויים אבל לשים תעודת אבטחה לא נחסם לי אף פעם..

Y מנותק
                    Y מנותק
                    Yash
                    כתב נערך לאחרונה על ידי Yash

@urielk מבדיקה שעשיתי, הרוט שיש לי הוא לקריאה בלבד אבל אני לא יכול לכתוב למחיצת סיסטם.
                    כל שינוי שאני עושה הוא למראית עין בלבד עד הפעלה מחדש שאז הסיסטם חוזר למצבו המקורי.
                    אני יכול לעשות כל דבר דרך מודולים של מגיסק שרק מדמה את השינויים בסיסטם אבל מחיקה וכתיבה אמיתית על הסיסטם אינה אפשרית.
                    צריך לעשות רוט מלא שזה אומר קריאה/כתיבה ולא קריאה בלבד.
                    בגרסאות הקודמות יש הרבה BOOT מתוקנים בפורומים שונים שיש בהם הרשאות קריאה/כתיבה, אבל ה BOOT החדש שתיקן את בעית הסאונד בא במקור בלי רוט בכלל וכשתיקנתי אותו במגיסק הוא עדיין לא מקבל הרשאות כתיבה.
                    צריך לפרק ולערוך את הבוט ולהכניס בו TWRP ואז יהיו הרשאות כתיבה, אבל אין לי עדיין את הידע לעשות זאת.

U תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • Y Yash

@urielk מבדיקה שעשיתי, הרוט שיש לי הוא לקריאה בלבד אבל אני לא יכול לכתוב למחיצת סיסטם.
                      כל שינוי שאני עושה הוא למראית עין בלבד עד הפעלה מחדש שאז הסיסטם חוזר למצבו המקורי.
                      אני יכול לעשות כל דבר דרך מודולים של מגיסק שרק מדמה את השינויים בסיסטם אבל מחיקה וכתיבה אמיתית על הסיסטם אינה אפשרית.
                      צריך לעשות רוט מלא שזה אומר קריאה/כתיבה ולא קריאה בלבד.
                      בגרסאות הקודמות יש הרבה BOOT מתוקנים בפורומים שונים שיש בהם הרשאות קריאה/כתיבה, אבל ה BOOT החדש שתיקן את בעית הסאונד בא במקור בלי רוט בכלל וכשתיקנתי אותו במגיסק הוא עדיין לא מקבל הרשאות כתיבה.
                      צריך לפרק ולערוך את הבוט ולהכניס בו TWRP ואז יהיו הרשאות כתיבה, אבל אין לי עדיין את הידע לעשות זאת.

U מנותק
                      U מנותק
                      urielk

@Yash עשית remount עם גישת כתיבה?
                      אני אף פעם לא עבדתי עם twrp

mount -o remount,rw /

תנסה לעשות את השינויים אחרי הפקודה הזאת ואז תחזיר הרשאות קריאה בלבד

mount -o remount,ro /

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר