עזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב
-
@שלמה-ו אמר בעזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב:
@משה-מזרחי זה לא יעזור לו למה שהוא רצה
אם יש שני מנהלים במחשב כל מנהל יכול לגשת לקבצים של השני
האופציה לאיפוס סימה למנהל השני קלה מאודמה זה אומר קלה מאוד אם בן אדם שלא מבין מי יודע במחשבים זה גם קל
-
@עזריאל כניסה לmmc שם תחת משתמשים וקבוצות למנהל יש אופציה לאפס סיסמאות של אחרים
אאל"ט גם בחשבונות הרגיל ישנה אפשרות לאפס ככה זכור לי מווינדוס 7 ב10 לא בדקתי אבל דרך הmmc ודאי שאפשר
אפשר גם ע"י הרצת פקודה כמנהל לשינוי סיסמה לחשבון השני -
@שלמה-ו אמר בעזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב:
מי שלא מבין במחשבים לא יידע איך לאפס
זה נכון אבל כשינסו להיכנס דרך הסייר כנ"ל
@עזריאל אמר בעזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב:
דרך מחשב זה\ דיסק מקומי (:c)\משתמשים\ ושם המשתמש ואז נכנס לכל הקבצים שלו
זה עדיין יהיה יותר פשוט כי המחשב ידרוש סיסמת מנהל וכל אחד מסיסמאות המנהל יואיל לכך
-
איך אפשר לחסום שלא יוכלו להיכנס למשתמש אחר במחשב ולראות את כל מה שיש לו במחשב דרך מחשב זה\ דיסק מקומי (:c)\משתמשים\ ושם המשתמש ואז נכנס לכל הקבצים שלו
אני לא המנהל איך אני מונע שהמנהל לא יוכל להיכנס אליאם אתה רוצה חסימה על קבצים ספציפיים יש לי איך לעזור לך גם בלי אישור מנהל,
בהצלחה
[נ.ב. אפשר גם עם תכנה להסתרת תיקיות שאינה דורשת אישור מנהל או עם קובץ BAT שיש לי] -
@MERS אמר בעזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב:
איך אפשר לחסום שלא יוכלו להיכנס למשתמש אחר במחשב ולראות את כל מה שיש לו במחשב דרך מחשב זה\ דיסק מקומי (:c)\משתמשים\ ושם המשתמש ואז נכנס לכל הקבצים שלו
אני לא המנהל איך אני מונע שהמנהל לא יוכל להיכנס אליאם אתה רוצה חסימה על קבצים ספציפיים יש לי איך לעזור לך גם בלי אישור מנהל,
בהצלחה
[נ.ב. אפשר גם עם תכנה להסתרת תיקיות שאינה דורשת אישור מנהל או עם קובץ BAT שיש לי]אפשר גם תיקיות מערכת כמו הורדות וכדו'?
-
@MERS אמר בעזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב:
בהצלחה
[נ.ב. אפשר גם עם תכנה להסתרת תיקיות שאינה דורשת אישור מנהל או עם קובץ BAT שיש לי]אפשר גם תיקיות מערכת כמו הורדות וכדו'?
כן- בדקתי עכשיו,
כשזה מוסתר א"א לפתוח את התיקיה של הורדות משום מקום כי היא כאילו לא קיימת- וכשתוריד משהו חדש אז יוכלו לפתוח ויראו רק את זה- אם לא תשחרר ותנעל מחדש
בהצלחה
[תכתוב לי אם אתה רוצה את התכנה הזו- יש עוד אי אלו שיטות אם אתה רוצה] -
איך ניתן להגדיר במחשב (חשבון מנהל), שלמשתמשים אחרים תהיה גישה רק למקומות ספציפיים (כמו"כ גם רק לתיקיות מערכת ספציפיות, למשל: תיקיית הורדות כן, תיקיית מסמכים לא, וכדו').
בקיצור: שהם לא יוכלו להיכנס דרך המשתמש שלהם, לתוך תיקיות שלי - שאיני רוצה שהם ייראו.
-
@לעכשיו אמר בעזרה\ חסימת אפשרות למעבר בין משתמשים במחשב:
הרשאות של תיקיה. (כרטיסיה "אבטחה")
אם מותר לשאול,
היכן זה נמצא?