בירור | יש לי רעיון איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.
-
@ברווז-הסגול-החדש על מה אתם מדברים פה כ"כ הרבה?!
נניח אני קונה ממך ספר בשם של הקונה מכניס "איש שקר" מה תוכל לעשות לי?!
אתה לא מכיר אותי, אין לך את הפרטים שלי, כלום חוץ ממיל פקטיבי שפתחתי.
את האשראי שלי אין לך כי לא קיבלת אותו ת.ז והפרטים שלי אסור לך לשמור ללא אישור מיוחד של הרשויות לניהול מאגרי מידע מאובטחים.
(מה גם שלפי החוק לא בהכרח יש לך זכות קנינית על הספר, אם לא הלכת בתלם ושמרת עותקים בסיפריה הלאומית וכד')
קיצור לך תחפש את איש השקר@איש-אמת
אני לא מסכים איתך, אבל לא רוצה להתווכח עם איש האמת...
אני חושב שאם אתה מקבל משהו ששילמת עליו, ויש לך רצון להעביר אותו משום מה לגיס שלך, אז אם יהיה מעצור כלשהו בדרך, מעצור קטן, זה יוריד את הסיכויים שתעביר. זה הכל. -
@975 @es0583292679
אני חושב שקובץ שעשוי מצילומסך יהיה כבד מאוד ולא נוח לקריאה ודפדוף.
אני סקרן אם יש פתרון של הטמעת סימן מים ב PDF. לא אכפת לי שכל מי עם קצת רקע טכני יפרק לחלקים.@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אני סקרן אם יש פתרון של הטמעת סימן מים ב PDF
על זה דיברתי כנראה לא הבנת אותי
תראה לדוגמה מה עשה DBS עם הקבצי PDF שיש אצלו
רק צריך שזה יומר לקובץ PDF תמונה ולא סרוק כי אז אפשר בקלות להוריד את זה -
אוי אתם מצחיקים, 99% ממגיבי האשכול כאן. אתם חכמים מאוד!
אבל איני מחפש פתרונות שלא ניתנים לעקיפה.
ממש לא זו המטרה. תמיד יהיו כאלו שיצליחו.
הרעיון הוא שאדם שקנה קובץ של ספר, יוכל להוריד ולקרוא בנחת, אויקיי? אבל לא ירצה לשלוח לכל משפחתו בחינם, כי שמו מופיע בכל עמוד.
ברי שאם ירצה יוכל להסיר, אבל זה כבר מאמץ, ואדם לא ישקיע 10 דק' בשביל לשלוח משהו ששילם עליו למשפחה סתם כיף.אני מחפש פתרון פשוט מאוד, שישלח לרוכש עותק חתום, (וגם לא בצורה אגרסיבית שתפריע לקריאה) וכך הוא יבוש לשלוח ללא תשלום.
ראו דוגמה שעשיתי כדי להסביר הכוונה. חותמת קבועה שמופיעה בכל עמוד, לא בולטת מידי אבל קיימת בהחלט.
@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
הרעיון הוא שאדם שקנה קובץ של ספר, יוכל להוריד ולקרוא בנחת, אויקיי? אבל לא ירצה לשלוח לכל משפחתו בחינם, כי שמו מופיע בכל עמוד.
ברי שאם ירצה יוכל להסיר, אבל זה כבר מאמץ, ואדם לא ישקיע 10 דק' בשביל לשלוח משהו ששילם עליו למשפחה סתם כיף.אני מחפש פתרון פשוט מאוד, שישלח לרוכש עותק חתום, (וגם לא בצורה אגרסיבית שתפריע לקריאה) וכך הוא יבוש לשלוח ללא תשלום.
ראו דוגמה שעשיתי כדי להסביר הכוונה. חותמת קבועה שמופיעה בכל עמוד, לא בולטת מידי אבל קיימת בהחלט.
אני לא חושב שכזה דבר ימנע, כי מה אכפת לי שבני משפחתי רואים כזה כיתוב ההיפך הם יחשבו שהשגתי ממישהו עותק פרטי שאני אחראי למי אני יכול להעביר או משהו כזה
-
@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אני לא חושב שכזה דבר ימנע, כי מה אכפת לי שבני משפחתי רואים כזה כיתוב ההיפך הם יחשבו שהשגתי ממישהו עותק פרטי שאני אחראי למי אני יכול להעביר או משהו כזה
@הלי כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אז תוסיף לשימושו הפרטי של איש שקר בלבד
ואגב @איש-אמת בנפול אויבך אל תשמח אז בבקשה... -
רואים שאף פעם לא עסקתם עם עם לקוחות.
אם זה ספרים מעניינים זה יעבור גם לכאלו שלא שילמו, בהתחייבות.
מקרה הכי רנדומלי ומצוי ולא בהכרח עם כוונות רעות: איש השקר במקרה הזה שילם על הספר ושמר אותו לקריאה חוזרת בכרטיס sd שלו, לימים הוא הביא את הכרטיס שלו לחברו הטוב יוסי, כן זה שמחובר לקבוצות המוזיקה הכי מעודכנות במיל כדי שיעתיק לו את הסינגלים החדשים, יוסי כמנהג אנשי מעשה (אני למשל) כל כרטיס שמגיע אליו עובר סריקה למציאת דברים מעניינים ובמקרה הזה אם הוא לא מישהו12, הוא יעתיק את זה לעצמו, וחוזר חלילה
אבל זה במקרה שבאמת כתוב את שמו האמיתי של איש השקר אבל במקרה שכתוב איש השקר, הוא מצידו יעלה את זה גם לפורום כ"ש יעתיק לאח שלו
אם אתם לא חושבים כמוני, הזמן כנראה ילמד אתכם -
רואים שאף פעם לא עסקתם עם עם לקוחות.
אם זה ספרים מעניינים זה יעבור גם לכאלו שלא שילמו, בהתחייבות.
מקרה הכי רנדומלי ומצוי ולא בהכרח עם כוונות רעות: איש השקר במקרה הזה שילם על הספר ושמר אותו לקריאה חוזרת בכרטיס sd שלו, לימים הוא הביא את הכרטיס שלו לחברו הטוב יוסי, כן זה שמחובר לקבוצות המוזיקה הכי מעודכנות במיל כדי שיעתיק לו את הסינגלים החדשים, יוסי כמנהג אנשי מעשה (אני למשל) כל כרטיס שמגיע אליו עובר סריקה למציאת דברים מעניינים ובמקרה הזה אם הוא לא מישהו12, הוא יעתיק את זה לעצמו, וחוזר חלילה
אבל זה במקרה שבאמת כתוב את שמו האמיתי של איש השקר אבל במקרה שכתוב איש השקר, הוא מצידו יעלה את זה גם לפורום כ"ש יעתיק לאח שלו
אם אתם לא חושבים כמוני, הזמן כנראה ילמד אתכם@איש-אמת אנשי פה כולם. טוב טוב, השתכנעתי....
-
@איש-אמת אנשי פה כולם. טוב טוב, השתכנעתי....
-
@איש-אמת אנשי פה כולם. טוב טוב, השתכנעתי....
@ברווז-הסגול-החדש כל קובץ PDF מכיל הרבה יותר מאשר טקסט פשוט או תמונות, יש שם תמיכה בעשרות רבות של תכונות, ביניהן JS חתימות אימותים וכדומה.
PDF היא ישות שלימה, ולא רק מציג ספרים, ולכן ניתן לעשות שם את הכל (כולל הכנסת מערכת הפעלה של לינוקס וכדומה), ולכן זה לא מורכב להכניס שם גם את פרטי הלקוח.
אבל כשם שניתן להכניס שם יכולות, ניתן גם להוציא את הטכנולוגיות הללו.
ולכן רק אם תגדיר שכל הקובץ יהפוך לתמונות במקום טקסט, עם כיתוב של שם הלקוח והמייל שלו למעלה [כמו שרן בר זיק עושה], מוטמעים בתוך התמונה. יהיה לך סיכוי כלשהו שזה לא יעבור הלאה, אם זה ישאר כטקסט וכ-PDF פתוח, בכמה דקות יוכלו להסיר את כל ה"תוספות" שתשתיל שם. -
@ברווז-הסגול-החדש על מה אתם מדברים פה כ"כ הרבה?!
נניח אני קונה ממך ספר בשם של הקונה מכניס "איש שקר" מה תוכל לעשות לי?!
אתה לא מכיר אותי, אין לך את הפרטים שלי, כלום חוץ ממיל פקטיבי שפתחתי.
את האשראי שלי אין לך כי לא קיבלת אותו ת.ז והפרטים שלי אסור לך לשמור ללא אישור מיוחד של הרשויות לניהול מאגרי מידע מאובטחים.
(מה גם שלפי החוק לא בהכרח יש לך זכות קנינית על הספר, אם לא הלכת בתלם ושמרת עותקים בסיפריה הלאומית וכד')
קיצור לך תחפש את איש השקר@איש-אמת כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אם לא עשיתי ביטוח חובה אין לי זכות על הרכב שלי? מה הקשר בין הדברים
-
@ברווז-הסגול-החדש כל קובץ PDF מכיל הרבה יותר מאשר טקסט פשוט או תמונות, יש שם תמיכה בעשרות רבות של תכונות, ביניהן JS חתימות אימותים וכדומה.
PDF היא ישות שלימה, ולא רק מציג ספרים, ולכן ניתן לעשות שם את הכל (כולל הכנסת מערכת הפעלה של לינוקס וכדומה), ולכן זה לא מורכב להכניס שם גם את פרטי הלקוח.
ולכן רק אם תגדיר שכל הקובץ יהפוך לתמונות במקום טקסט, עם כיתוב של שם הלקוח והמייל שלו למעלה [כמו שרן בר זיק עושה], מוטמעים בתוך התמונה. יהיה לך סיכוי כלשהו שזה לא יעבור הלאה, אם זה ישאר כטקסט וכ-PDF פתוח, בכמה דקות יוכלו להסיר את כל ה"תוספות" שתשתיל שם.@אלישי כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
ולכן רק אם תגדיר שכל הקובץ יהפוך לתמונות במקום טקסט, עם כיתוב של שם הלקוח והמייל שלו למעלה [כמו שרן בר זיק עושה],
הספרים של בר זיק הם לא בפורמט תמונה
יש כיתוב גלוי + כיתוב שקוף עם פרטי הלקוח@איש-אמת כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אם הוא רק מטמיע את זה בקובץ שהוא שולח לך ולא שומר אצלו זה לא נחשב מאגר
-
@אלישי כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
ולכן רק אם תגדיר שכל הקובץ יהפוך לתמונות במקום טקסט, עם כיתוב של שם הלקוח והמייל שלו למעלה [כמו שרן בר זיק עושה],
הספרים של בר זיק הם לא בפורמט תמונה
יש כיתוב גלוי + כיתוב שקוף עם פרטי הלקוח@איש-אמת כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אם הוא רק מטמיע את זה בקובץ שהוא שולח לך ולא שומר אצלו זה לא נחשב מאגר
-
ולכן רק אם תגדיר שכל הקובץ יהפוך לתמונות במקום טקסט, עם כיתוב של שם הלקוח והמייל שלו למעלה [כמו שרן בר זיק עושה], מוטמעים בתוך התמונה. יהיה לך סיכוי כלשהו שזה לא יעבור הלאה, אם זה ישאר כטקסט וכ-PDF פתוח, בכמה דקות יוכלו להסיר את כל ה"תוספות" שתשתיל שם. -
אבל אם הקובץ יהיה 40 מגה - הרגתי אותו.
אני צריך שהוא יהיה מקס' 10-15 מגה. חוברת בת 80 עמוד. וקריאה.
מה דעתכם - האם ניתן?
אם תרצו אשלח לכם אותה בפרטי, המייל שלי ng054ng ג'ימייל.אגב תודה לכול מי שמגיב פה (אנשי אמת, שקר, וכו'... חחח). מתפעל מאוד מהרצון לעזור, בליווי האכפתי שלכם.
באשכול אחר, זה על התכנה לספירת זמן, בזכות ההערות המקצועיות הצלחתי ב"ה להבשיל את התכנה למה שהיא - מוצר מאוד שמיש ונוח. ואני חב הכרת הטוב גדולה!
-
מה דעתכם - האם ניתן?
אם תרצו אשלח לכם אותה בפרטי, המייל שלי ng054ng ג'ימייל.אגב תודה לכול מי שמגיב פה (אנשי אמת, שקר, וכו'... חחח). מתפעל מאוד מהרצון לעזור, בליווי האכפתי שלכם.
באשכול אחר, זה על התכנה לספירת זמן, בזכות ההערות המקצועיות הצלחתי ב"ה להבשיל את התכנה למה שהיא - מוצר מאוד שמיש ונוח. ואני חב הכרת הטוב גדולה!
אני חב הכרת הטוב גדולה!
אתה יודע איך תוכל להחזיר?
פשוט תעזור כאן לאנשים, זה ממש שלח לחמך. -
מה דעתכם - האם ניתן?
-
@ברווז-הסגול-החדש
מה אתה הולך למכור שם - 40 מגה (זה לא יעבור לך במייל)מתכוון שיהיה סימן מים כמו זה? 4.pdf
@975 ירד לי דף ריק. שוקל 8 מגה.
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותי -
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותי@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותיכנראה בגלל ההגדרות של PDF בנטפרי, זה דף גמרא עם סימן מים,
-
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותי -
@ברווז-הסגול-החדש 4.rar ככה זה יורד מלא?
@975 כן, ב"ה.
אז אתם מדברים על PDF עם סימן מים, אבל הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט.
מעניין. -
@975 כן, ב"ה.
אז אתם מדברים על PDF עם סימן מים, אבל הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט.
מעניין.@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט
לא ברור כוונתך