המלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר
-
החל מהיום הושק בקו פרימיום הידוע גם מהדורת מייל ומהדורת אתר.
מה שקיים כיום ב"ה זה:- קו החדשות, לוח מודעות, דירות לשבתות, פרקי "ליפול ולקום" (פסיכולוגיה יהודית), וכו':
02-30-24-700 - קו זמני תחבורה, וייז בטלפון (ע"י דיבור חופשי), חיפוש עסקים (כנ"ל), תלונות על תח"צ, מסלול תחבורה אישי:
03-30-90-300 - חדש!! מהדורת מייל, עם סיכום חדשות בכל ערב:
ע"י שליחת מייל ל- P023024700@GMAIL.COM - חדש!! אתר פרימיום - מבזקי חדשות, הכוללת תמונת מצב, חדשות מתומצתות בכל כמה דקות, ולוח מודעות:
premium-plus.co.il, או חיפוש "חדשות פרימיום" בגוגל,
(האתר מאושר בנטפרי גם בחדרי מחשבים).
שמעו/ראו - ותחי נפשכם.
הדבר היחיד שאינו חשוף לציבור - הוא מגיש ומהדורות, ובעצם - מי שעומד מאחורי כל זה,
ומסתבר שאיננו חפץ שיכירוהו. - קו החדשות, לוח מודעות, דירות לשבתות, פרקי "ליפול ולקום" (פסיכולוגיה יהודית), וכו':
-
מה שקיים כיום ב"ה זה:- קו החדשות, לוח מודעות, דירות לשבתות, פרקי "ליפול ולקום" (פסיכולוגיה יהודית), וכו':
02-30-24-700 - קו זמני תחבורה, וייז בטלפון (ע"י דיבור חופשי), חיפוש עסקים (כנ"ל), תלונות על תח"צ, מסלול תחבורה אישי:
ע"י שליחת מייל ל- P023024700@GMAIL.COM - חדש!! אתר פרימיום - מבזקי חדשות, הכוללת תמונת מצב, חדשות מתומצתות בכל כמה דקות, ולוח מודעות:
שמעו/ראו - ותחי נפשכם.
הדבר היחיד שאינו חשוף לציבור - הוא מגיש ומהדורות, ובעצם - מי שעומד מאחורי כל זה,
ומסתבר שאיננו חפץ שיכירוהו. - קו החדשות, לוח מודעות, דירות לשבתות, פרקי "ליפול ולקום" (פסיכולוגיה יהודית), וכו':
-
שמעו/ראו - ותחי נפשכם.
-
פוסט זה נמחק!
-
@פיקחון כתב בהמלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר:
@חכמון
אני מכיר אותו, מדובר בבחור ליטאי בן 30 מירושלים.נו, ואז.
-
@פיקחון כתב בהמלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר:
לגבי האתר, לי מופיע בנטפרי שהאתר עדיין לא נבדק,
מוזר, הבוקר עבד (7) ועכשיו לא
-
@חכמון כתב בהמלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר:
עוד לא נבדק
@מחובר כתב בהמלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר:
@חכמון כתב בהמלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר:
עוד לא נבדק
היום בבוקר היה פתוח לי בחדר מחשבים,
ועכשיו אני רואה שעוד לא נבדק.אם מישהו יכול לשלוח לבדיקה - נשמח כולנו.
-
מעניין לציין שפרימיום כינה את האתר שלו, לא למשתמשי האינטרנט וכו',
אלא למשתמשי נטפרי.
והוא לא דאג לשלוח את זה לבדיקה מקודם לכן.
אז כעת האתר הוא לכלל משתמשי האינטרנט, למעט משתמשי נטפרי!!@חכמון לא מדוייק, בנטפרי זה פתוח אפילו במסלול מופחת סיכונים, רק בחדרי מחשבים זה סגור כנראה
-
@חכמון לא מדוייק, בנטפרי זה פתוח אפילו במסלול מופחת סיכונים, רק בחדרי מחשבים זה סגור כנראה
@צבי-דורש-ציון אז למה צריך לשלוח לבדיקה?
-
@צבי-דורש-ציון אז למה צריך לשלוח לבדיקה?
@חכמון אצלי לא כתוב שצריך לשלוח לבדיקה (בכל מקרה בבוקר זה היה פתוח לכולם, זאת אומרת שהוא לא סתם אמר...), אף שגם אצלי עכשיו לא נפתח החדשות אלא רק איזה דף לפניות, אבל אני לא עובר כתובת, אז זה נראה שהוא סגר את זה כרגע (לא יודע מה הקשר לצורך בבדיקה)
אגב, של מי הדף חסימה, נטפרי רגיל או קהילה? -
@חכמון אצלי לא כתוב שצריך לשלוח לבדיקה (בכל מקרה בבוקר זה היה פתוח לכולם, זאת אומרת שהוא לא סתם אמר...), אף שגם אצלי עכשיו לא נפתח החדשות אלא רק איזה דף לפניות, אבל אני לא עובר כתובת, אז זה נראה שהוא סגר את זה כרגע (לא יודע מה הקשר לצורך בבדיקה)
אגב, של מי הדף חסימה, נטפרי רגיל או קהילה?@צבי-דורש-ציון איני יודע של מי החסימה,
צריך להיכנס לאיזור האישי של נטפרי, ואני לא מנהל את זה שאוכל להיכנס,
אבל את החסימה אוכל להראות לך.
-
@צבי-דורש-ציון איני יודע של מי החסימה,
צריך להיכנס לאיזור האישי של נטפרי, ואני לא מנהל את זה שאוכל להיכנס,
אבל את החסימה אוכל להראות לך.
@חכמון לזה התכוונתי, מה הדף חסימה.
-
מצורף מהדורת המייל הראשונה של פרימיום, מאז פרסום האפשרות בקו.
חדשות_פרימיום.pdf -
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | שידרוג קו פרימיום לפורמט מייל ואתר:
אני לא יודע.
-
@צבי-דורש-ציון אצלי במסלול הכי פתוח ללא קהילה מראה שהאתר עדיין לא נבדק
-
@צבי-דורש-ציון אצלי במסלול הכי פתוח ללא קהילה מראה שהאתר עדיין לא נבדק
-
@צבי-דורש-ציון משהו מוזר קורה.
-
@צבי-דורש-ציון זה היה פתוח אצלך כבר?
יכול להיות שזה היה רק במצב חיסכון בסוללה ואז הוא לא באמת טוען את האתר אלא את התצוגה האחרונה, וברענון אז זה מגיע לעמוד החסימה