בירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?
-
@בהתחלה
תעשה אצלך בטלפון
##21#
תחייג אחרי כמה שניות יופיע לך ההגדרות בוטלו
ובזה אתה אמור לסיים עם הענייןבהצלחה רבה
ומנוחה נעימה -
@כהן-צדק תודה רבה על העדכון
@בהתחלה אולי כדאי לסמן את הנושא כנפתר
והאם זה גם מחברה לחברה
כן
@י.-פל. כתב
כעת רק תסביר: איך זה עובד?
@בהתחלה. כתב
מעניין זה נותן הוראה לחברה אחרת שיבטל אצלו את ההגדרה או שזה הגדרה בחברה שלי שלא ישלחו אלי הפניות?
אין לי מושג אני אכתוב מה עשיתי, התקשרתי לחברת סלולאר וסיפרתי להם את הסיפור ושאלתי מה לעשות, וזה מה שהם אמרו לי.
את כל השאר אני משאיר למתכנתים
לקח לי 3.5 דקות
לטובת הכלל -
ניסיתי עכשיו לעשות סולמית סולמית 21 סולמית במנוי הוטמובייל, כשלידו יש הוט אחר שמפנה אליו, וההפנייה נשארה ללא שינוי!
מה הפשט? לאחד זה עובד ולשני לא? לוקח זמן עד שמתבטל? -
ניסיתי עכשיו לעשות סולמית סולמית 21 סולמית במנוי הוטמובייל, כשלידו יש הוט אחר שמפנה אליו, וההפנייה נשארה ללא שינוי!
מה הפשט? לאחד זה עובד ולשני לא? לוקח זמן עד שמתבטל?@דוד-טרייטל כתב בבירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?:
מה הפשט? לאחד זה עובד ולשני לא? לוקח זמן עד שמתבטל?עכשיו עשיתי בהוט וכתב לי מחיקת הפניית שיחות הצליחה
איזה טלפון יש לך? -
@דוד-טרייטל כתב בבירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?:
מה הפשט? לאחד זה עובד ולשני לא? לוקח זמן עד שמתבטל?עכשיו עשיתי בהוט וכתב לי מחיקת הפניית שיחות הצליחה
איזה טלפון יש לך?@YOLEVI כתב בבירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?:
עכשיו עשיתי בהוט וכתב לי מחיקת הפניית שיחות הצליחה
גם לי כתוב, אבל בפועל ההפנייה נשארת
@YOLEVI כתב בבירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?:
איזה טלפון יש לך?
METAL V4, המפנה הוא שיאומי
-
@YOLEVI כתב בבירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?:
עכשיו עשיתי בהוט וכתב לי מחיקת הפניית שיחות הצליחה
גם לי כתוב, אבל בפועל ההפנייה נשארת
איזה טלפון יש לך?
@דוד-טרייטל כתב בבירור | הצילו מישהו עשה אלי הפניית שיחות ומטרידים אותי "אפשר לדבר עם פלוני"?:
זה מעניין כי אני ניסיתי עם כמה וכמה חברות והצליח
איזה חברה יש לך לא סוג פלאפון
אולי תשאל את החברה
תעדכן -
הפלאפון שלי בכלל לא מגיב לקוד הזה.
הוא מתחבר לסים, ומסתובב ומסתובב, ואז חוזר חזרה למסף הבית ללא שום הודעה.
טלפון של NEXOS חברת גולן טלקום. -
הפלאפון שלי בכלל לא מגיב לקוד הזה.
הוא מתחבר לסים, ומסתובב ומסתובב, ואז חוזר חזרה למסף הבית ללא שום הודעה.
טלפון של NEXOS חברת גולן טלקום.@א-סאדיגערער תנסה בדור 3
-
אני חושב שהכי פשוט במקרה כזה זה פשוט לנייד לו את המספר לחברה אחרת ואז לסגור לו אותו וזהו