החלפתי תפריט בC2 והוא לא נקלט
-
@klopkk אמר בהחלפתי תפריט בC2 והוא לא נקלט:
@אני-רוצה ומה נראה לך שאני עושה תנסה שוב לקרוא מה כתבתי לך ותראה שהייתי מספיק ברור אבל אם לא אני יחזור
מה שלדעתי צריך לעשות זה קודם להכניס את התפריט ואחרי שהוצאת את המכשיר מהמחשב (לא חובה אבל הכוונה אחרי העתקה של התפריט) רק אז תפתח את היישומים ותדליק מחדש (וכמו שאמרתי לפני אני לא יודע אם יש קשר אבל שווה לבדוקלא חושב שיש ענין בזה, צריך לפתוח פעם אחת את הישומים בשביל שהפלאפון יקלוט שיש לו את הישומים האלו (בין בשביל התפריט ובין בשביל שיופיע ברשימת הקיצורים) ,לא משנה כמה פעמים אח"כ תחליף תפריט, זה אמור לעבוד.
@אני-רוצה אמר בהחלפתי תפריט בC2 והוא לא נקלט:
אחרי כמה ימים לפתע התפריט הקודם שהיה במכשיר נמחק לגמרי (לא היה תפריט בפלאפון)
מה זה נקרא נמחק התפריט?! גם אם תמחק לגמרי את קובץ התפריט יהיה בפלאפון תפריט רגיל (לא כשר).
@אני-רוצה אין סיבה שזה לא יעבוד, תבדוק אם עשית בדיוק כמו ההוראות.
-
@מתחיל-מומחה אמר בהחלפתי תפריט בC2 והוא לא נקלט:
לא חושב שיש ענין בזה, צריך לפתוח פעם אחת את הישומים בשביל שהפלאפון יקלוט שיש לו את הישומים האלו (בין בשביל התפריט ובין בשביל שיופיע ברשימת הקיצורים) ,לא משנה כמה פעמים אח"כ תחליף תפריט, זה אמור לעבוד.
אם אתה אומר...
-
@מתחיל-מומחה גם אם לך זה אף פעם לא עשה בעיות זה לא אומר שאני לא עשיתי נכון אני עבדתי לפי המדריך של @אלישי מדוייק (כבר לא פעם ראשונה שאני משנה תפריטים בפלאפונים) וכל פעם כששכחתי להפעיל את היישומים זה עושה לי את זה
וכן נמחק הכוונה זה שפתאום באמצע יום בהיר אני מכבה ומדליק את הפלאפון ואין תפריט דהיינו לחיצה על המקש האמצעי וכלום ורק אז יכלתי להוסיף תפריט אחר
אנא עזרתכם בבבקשה -
@חכם-בלילה לא עוזר מה עושים ?
מישהו יכול לעבור על זה ולבדוק מה הבעיה https://drive.google.com/file/d/1Grw90ksXDDKHnfyjiPhKHxJEXL4oXpxz/view?usp=sharing -
ברוך ה' התפריט נכנס לאחר שצרבתי את כל הקבצים מהתחלה ולאחר שעבדתי על תפריט רגיל שראיתי שהוא נכנס ותקין כמו ש @בעלזא כתב ואח"כ כשהכנסתי את היישומים לתפריט שמרתי כמו ש @חכם-בלילה כתב כאן ואת היישומים הכנסתי ע"י מובי כאן
ואז ב"ה התפריט נקלט והתחיל לעבוד
יצויין שהקיצורים נקלטו רק על ידי שהגדרתי אותם בתפריט הקודם (שהיה עם קיצורים) בפלאפון והקיצורים עובדים לפי זה ולא לפי מה שהיה כתוב בקובץ התפריט שהכנתי כמו שכתב @yosefdahan כאן
יצויין עוד שכל פעולה לחוד לא עזרה אלא כל הפעולות יחד
תודה לבורא עולם ולכל הצדיקים שעזרו