בקשת מידע | שיחזור כונן קשיח אחרי איתחול
-
יש לי הארדיסק של 1TB שבטעות לחצתי עליו אתחול (אתחול מהיר) ותוך פחות משניה איבדתי כ-100 GB של חומר שחלקים מתוכו חשובים לי מאוד.
שאלתי כמובן היא האם יש אפשרות לשחזר לבד/ע"י איש מקצוע (מה הטווח מחירים?) ומה הסיכוי שאצליח לשחזר.
אציין שמהרגע שהוא נמחק לי לא הכנסתי לתוכו אף קובץ.לפני שישאלו אותי מי ומה אני מצרף צילו"מ של דו"ח SMART של הדיסק
תודה רבה מראש.
-
להוציא מהחשב @מתכנת-חובב
-
להוציא מהחשב @מתכנת-חובב
@דוד-משה-1 למה? המחשב "מתעסק" איתו בינתיים?
-
@דוד-משה-1 למה? המחשב "מתעסק" איתו בינתיים?
-
-
יש לי הארדיסק של 1TB שבטעות לחצתי עליו אתחול (אתחול מהיר) ותוך פחות משניה איבדתי כ-100 GB של חומר שחלקים מתוכו חשובים לי מאוד.
שאלתי כמובן היא האם יש אפשרות לשחזר לבד/ע"י איש מקצוע (מה הטווח מחירים?) ומה הסיכוי שאצליח לשחזר.
אציין שמהרגע שהוא נמחק לי לא הכנסתי לתוכו אף קובץ.לפני שישאלו אותי מי ומה אני מצרף צילו"מ של דו"ח SMART של הדיסק
תודה רבה מראש.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@DAVID-MMOD תודה. לא כ"כ מבין בהבדל בין התוכנות אבל כשניסיתי דרך תוכנת שיחזור אחרת היא הראתה לי 0 קבצים שנמצאו בסריקה..
-
@DAVID-MMOD תודה. לא כ"כ מבין בהבדל בין התוכנות אבל כשניסיתי דרך תוכנת שיחזור אחרת היא הראתה לי 0 קבצים שנמצאו בסריקה..
-
@אופיר123 הדיסק תומך בTRIM כמו שרואים בתמונה, לכן אם לא הוצאת אותו מיד מהמחשב ייתכן שהסיכויים שואפים ל0.
-
@אופיר123 כן. זו פקודה למחיקה בפועל שדורסת את האזור שנמחק. ועל זה מתבססות כל התוכנות כעיקרון...
-
@דאבל הוצאתי אותו אחרי דקה בערך, יש סיכוי שהוא הצליח לדרוס את כל החומר?
אם אני מבין נכון זה צריך להיות כמות זמן שמספיקה לכתוב מחדש את כל ה100 GB של החומר שלי?@משחזר-מידע אשמח לעזרה (גם בתשלום) תודה מראש
-
@אופיר123 ייתכן, תלוי במזל ולמעשה בניהול סדר העדיפויות של הכונן, אבל בכ"א אם אתה רוצה לנסות שוב לשחזר (אחרי שכבר ניסית עם תוכנת שחזור, רעיון גרוע במקרה הזה) בכ"א אל תחבר אותו שוב למחשב.
-
@דאבל כתב בבקשת מידע | שיחזור כונן קשיח אחרי איתחול:
בכ"א אל תחבר אותו שוב למחשב
למה, הכונן ימשיך למחוק? אז איך לשחזר בלי לחבר למחשב?
סליחה על השאלות, אני אוהב להבין כל דבר...
@אופיר123 כתב בבקשת מידע | שיחזור כונן קשיח אחרי איתחול:
בכונן כמו שלך אין בעיה להשאיר מחובר
בכוננים מסוג ssd יש פונקציה שנקראת trim ש"מאפסת" את האזורים המחוקים בכונן ומונעת אפשרות לשחזר -
בכוננים מסוג ssd יש פונקציה שנקראת trim ש"מאפסת" את האזורים המחוקים בכונן ומונעת אפשרות לשחזר@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | שיחזור כונן קשיח אחרי איתחול:
למה? הוא תומך בטרים... שמת לב לדוח סמארט?
-
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | שיחזור כונן קשיח אחרי איתחול:
הבקר תומך אבל אין ב hdd פונקציית trim
זה משהו לא הגיוני ולא יעיל בדיסק כזה
עריכה: אחרי בדיקה של העניין התברר לי שדרך מתאמי USB לכונני SMR יש TRIM כמו ל SSD
יש לי עוד מה ללמוד... -
הבקר תומך אבל אין ב hdd פונקציית trim
זה משהו לא הגיוני ולא יעיל בדיסק כזה
עריכה: אחרי בדיקה של העניין התברר לי שדרך מתאמי USB לכונני SMR יש TRIM כמו ל SSD
יש לי עוד מה ללמוד...@מתכנת-חובב @דאבל בזמנו אחרי שקניתי את הדיסק הזה משחזר מידע כתב לי משהו דומה https://mitmachim.top/post/918812
-
@מתכנת-חובב @דאבל בזמנו אחרי שקניתי את הדיסק הזה משחזר מידע כתב לי משהו דומה https://mitmachim.top/post/918812
@מתכנת-חובב @דאבל בזמנו אחרי שקניתי את הדיסק הזה משחזר מידע כתב לי משהו דומה https://mitmachim.top/post/918812
את זה פספסתי
הוא בטכנולוגיית smr