המלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים
-
לפעמים המתכנתים התותחים שיש כאן בפורום כותבים מדריך ארוך ומושקע על פירוק סופר במחשב...
@למה-באתי סליחה...
ובפורום הזה קיימים המשתמשים המקצוענים ביותר!! ועד למשתמשי קצה מה שנקרא ממשק לקוח...
אני לא תמיד מבין במדריכים הללו כלום... ומשגע את כולם בשאלות מוזרות...לכן אני מציע הצעה
לפתוח קטגורית מדריכים מסודרת בשפה הכי עממית ופשוטה.
כמו המדריך הזה והזה
אולי אפילו קבוצה של מדריכים כאלו, הם יתרגמו את המדריך המסובך למשתמש הפשוט. ולהם תהיה גישה כמובן לעריכת כל מדריך פשוט.
אשמח לשמוע את דעתכם לפני שמתייגים את שמואל ואלישי...
וככה נוכל לדור האנשים הפשוטים והמתכנתים בכפיפה אחת... -
לפעמים המתכנתים התותחים שיש כאן בפורום כותבים מדריך ארוך ומושקע על פירוק סופר במחשב...
@למה-באתי סליחה...
ובפורום הזה קיימים המשתמשים המקצוענים ביותר!! ועד למשתמשי קצה מה שנקרא ממשק לקוח...
אני לא תמיד מבין במדריכים הללו כלום... ומשגע את כולם בשאלות מוזרות...לכן אני מציע הצעה
כמו המדריך הזה והזה
אולי אפילו קבוצה של מדריכים כאלו, הם יתרגמו את המדריך המסובך למשתמש הפשוט. ולהם תהיה גישה כמובן לעריכת כל מדריך פשוט.
אשמח לשמוע את דעתכם לפני שמתייגים את שמואל ואלישי...
וככה נוכל לדור האנשים הפשוטים והמתכנתים בכפיפה אחת...@מים-אחרונים כתב בהמלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים:
זה לדעתי קצת מיותר שכן כל המטרה של המדריכים היא להנגיש את החומר המורכב והקשה של המפתחים לאנשים הפשוטים. כנלע"ד. הבעיה היא לא בקטגוריה אלא באופן שבו המדריך כתוב.
זה קצת יותר רלוונטי שפשוט יערכו את המדריכים האלה מחדש בשפה ברורה ומובנת לכל.
תקנו אותי אם אני טועה.בכל מקרה אתה יכול לתת את המדריך לAI ולבקש ממנו להסביר לך אותו 'כמו לילד בן 5'.
-
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים:
זה לדעתי קצת מיותר שכן כל המטרה של המדריכים היא להנגיש את החומר המורכב והקשה של המפתחים לאנשים הפשוטים. כנלע"ד. הבעיה היא לא בקטגוריה אלא באופן שבו המדריך כתוב.
זה קצת יותר רלוונטי שפשוט יערכו את המדריכים האלה מחדש בשפה ברורה ומובנת לכל.
תקנו אותי אם אני טועה.בכל מקרה אתה יכול לתת את המדריך לAI ולבקש ממנו להסביר לך אותו 'כמו לילד בן 5'.
-
ולזה אני מאמין שתהיה חבורת מתנדבים, שתסביר את כל זה במדריך מסודר לכל מדריך קיים (זה לא יקרה מהר...).
או לפחות למדריכים שמבקשים. -
ולזה אני מאמין שתהיה חבורת מתנדבים, שתסביר את כל זה במדריך מסודר לכל מדריך קיים (זה לא יקרה מהר...).
או לפחות למדריכים שמבקשים.@מים-אחרונים כתב בהמלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים:
עשיתי בעבר דבר כזה
אני לא ממשיך כי גם ככה זה נקבר בקבורת חמור אחרי שבוע בתוך כל ערמות הפוסטים
https://mitmachim.top/post/583189
אמנם זה נעוץ בקטגוריה שם
אבל המציאות היא שעדיין כל היום שואלים שאלות שזה היה פותר
כולה 2400 צפיות בשלוש שנים -
עשיתי בעבר דבר כזה
אני לא ממשיך כי גם ככה זה נקבר בקבורת חמור אחרי שבוע בתוך כל ערמות הפוסטים
https://mitmachim.top/post/583189
אמנם זה נעוץ בקטגוריה שם
אבל המציאות היא שעדיין כל היום שואלים שאלות שזה היה פותר
כולה 2400 צפיות בשלוש שנים@ראובן-שבתי נראה לי כמו ש @דוד-משה-1 אמר. קישורים למדריך ההוא יפתרו את הנושא. זה אמנם עבודה, אבל זה כנראה הפתרון.
-
@ראובן-שבתי נראה לי כמו ש @דוד-משה-1 אמר. קישורים למדריך ההוא יפתרו את הנושא. זה אמנם עבודה, אבל זה כנראה הפתרון.
-
@לאצי איזה קישורים לאן הם יפנו לא הבנתי מילה
כל מדריך ישלחו קישור למדריך?
זה לבנות בית חולים מתחת הגשר
היה צריך להגדיל את המילון ולחשוב על רעיון איך גורמים לכולם לקרוא אותו@ראובן-שבתי כתב בהמלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים:
איך גורמים לכולם לקרוא אותו
אני פחות בקטע לגרום לכולם לקרוא אני חושב שאולי יש דרך להטמיע בפורום שכשמישהו כותב ביוס זה אוטומתית אופך לקישור למדריך מה זה ביוס וכד' רק זה יצריך עבודה למנהלים או פיתוח של תוסף על ידי אחד המבינים פה
-
חברים, זה לא רק המידע הבסיסי מה זה ביוס או מה זה שורת הפקודה.
זה יותר ממידע פשוט, מה זה פיתון איך נגשים אליו, איך נגשים לתיקיה מסויימת, איך מייצאים קובץ.
המומחה כותב לך, תריץ, תקמפל, תסגור, תכתוב...
וכו'
זה לדוגמא הרג אותי... בלי לקרוא לפני ואחרי...
-
חברים, זה לא רק המידע הבסיסי מה זה ביוס או מה זה שורת הפקודה.
זה יותר ממידע פשוט, מה זה פיתון איך נגשים אליו, איך נגשים לתיקיה מסויימת, איך מייצאים קובץ.
המומחה כותב לך, תריץ, תקמפל, תסגור, תכתוב...
וכו'
זה לדוגמא הרג אותי... בלי לקרוא לפני ואחרי...
ועל זה נאמר "תפסת מרובה, לא תפסת!"
-
ועל זה נאמר "תפסת מרובה, לא תפסת!"
@ראובן-שבתי אבל אני לא מתכוון לפתוח קטגוריה למדריכים מה זה כל דבר.
אני מתכוון שכשאתה כותב מדריך אל תכתוב:
"בא נתחיל בלהריץ פיתון ולהוריד מגיט בקישור ---"
אלא:
פתח את שורת הפקודה (עדיף כמנהל -קליק ימני הפעל כמנהל)
הקלד את הפקודה הבאה:קוד
עכשיו נייצא את זה ל EXE באמצעות הכנסת פקודה נוספת לשורת הפקודה.
קוד
ולא! אתה לא אמור לעשות את זה, המומחה יסביר בשפה שלו, ואנחנו נבאר לו את זה לשפת המשתמש הרגיל...
ממש ראובן שבתאי קיבל ידע מ Charles Babbage
ומסרה למתמחים טופ
וכו' עד המשתמש האחרון. -
@ראובן-שבתי אבל אני לא מתכוון לפתוח קטגוריה למדריכים מה זה כל דבר.
אני מתכוון שכשאתה כותב מדריך אל תכתוב:
"בא נתחיל בלהריץ פיתון ולהוריד מגיט בקישור ---"
אלא:
פתח את שורת הפקודה (עדיף כמנהל -קליק ימני הפעל כמנהל)
הקלד את הפקודה הבאה:קוד
עכשיו נייצא את זה ל EXE באמצעות הכנסת פקודה נוספת לשורת הפקודה.
קוד
ולא! אתה לא אמור לעשות את זה, המומחה יסביר בשפה שלו, ואנחנו נבאר לו את זה לשפת המשתמש הרגיל...
ממש ראובן שבתאי קיבל ידע מ Charles Babbage
ומסרה למתמחים טופ
וכו' עד המשתמש האחרון.@מים-אחרונים כתב בהמלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים:
זה בדיוק המצב היום
-
זה בדיוק המצב היום
-
זה בדיוק המצב היום
-
@לאצי @ראובן-שבתי
כתבתי:
ולא! אתה לא אמור לעשות את זה, המומחה יסביר בשפה שלו, ואנחנו נבאר לו את זה לשפת המשתמש הרגיל...והתכוונתי ל@ראובן-שבתי ראובן שבתאי או כל מומחה אחר.
-
@כהן-צדק כתב בהמלצה | מציע לפתוח קטגורית מדריכים פשוטים:
בקארספורום יש פיצ'ר כזה שמציע הסבר בריחוף מעל מושגים
(אני מודע לכך שזו פלטפורמה אחרת)יש כזה לנודביבי, אבל זה דורש עבודה של המנהלים