בקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט
- 
@MOSHES זה אני יודע, אבל פתחת אשכול על בקשת מידע על מישהו שיכול לחסום לך בתשלום, 
 שאלתי היא האם הייתה לך סיבה מיוחדת שלא פנית מראש לאאוטנט?
 (לא קושיא עצומה, סתם מסקרנות.)@איש-גמזו כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: @MOSHES זה אני יודע, אבל פתחת אשכול על בקשת מידע על מישהו שיכול לחסום לך בתשלום, 
 שאלתי היא האם הייתה לך סיבה מיוחדת שלא פנית מראש לאאוטנט?
 (לא קושיא עצומה, סתם מסקרנות.)הנה כן הבנתי 
- 
@הרב-של-השכונה זה בדיוק מה שהתלוננתי שלא אמרתי שהם מתעסקים עם זה, התעניינתי למה לא פנה אליהם, וענה לי שהם לא מתעסקים. 
 א-גוט קוויטל!@איש-גמזו אה סליחה.. 
- 
@איש-גמזו אאוטנט לא מתעסקים עם חסימת וויפי, עכשיו תצעק מה פתאום, אבל אני וחברים שלי התקשרנו מליון פעם כל פעם בהזדהות אחרת לגנים שונים טאבלטים והם אמרו בפרוש אין לנו איך לעזור בזה, אם אתה חולק מכובד להתקשר... 
 (יש רק לנציגים בודדים בתשלום כמובן שמתקינים את האפליקציה)@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: אאוטנט לא מתעסקים עם חסימת וויפי, עכשיו תצעק מה פתאום, אבל אני וחברים שלי התקשרנו מליון פעם כל פעם בהזדהות אחרת לגנים שונים טאבלטים והם אמרו בפרוש אין לנו איך לעזור בזה, אם אתה חולק מכובד להתקשר... 
 (יש רק לנציגים בודדים בתשלום כמובן שמתקינים את האפליקציה)יש לי חבר שחוסם בתשלום אאוטנט לכל המכשירים (גם אם אינם בקריטריונים של אאוטנט, בעיקרון על כל מכשיר אנדרואיד אפשר), מי שמעוניין יכול קבל פרטים בצאט'. 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: אאוטנט לא מתעסקים עם חסימת וויפי, עכשיו תצעק מה פתאום, אבל אני וחברים שלי התקשרנו מליון פעם כל פעם בהזדהות אחרת לגנים שונים טאבלטים והם אמרו בפרוש אין לנו איך לעזור בזה, אם אתה חולק מכובד להתקשר... 
 (יש רק לנציגים בודדים בתשלום כמובן שמתקינים את האפליקציה)יש לי חבר שחוסם בתשלום אאוטנט לכל המכשירים (גם אם אינם בקריטריונים של אאוטנט, בעיקרון על כל מכשיר אנדרואיד אפשר), מי שמעוניין יכול קבל פרטים בצאט'. @פבב-הראשון ברור אבל לא רשמית אולי דרך נציגים עם קומבינה כלשהיא אני התקשרתי כמה פעמים וגם חברים שלי והנציג אמר לי רשמית אין לו איך לעזור לי והם לא מתעסקים בזה.. 
- 
@פבב-הראשון ברור אבל לא רשמית אולי דרך נציגים עם קומבינה כלשהיא אני התקשרתי כמה פעמים וגם חברים שלי והנציג אמר לי רשמית אין לו איך לעזור לי והם לא מתעסקים בזה.. @הרב-של-השכונה כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: @פבב-הראשון ברור אבל לא רשמית אולי דרך נציגים עם קומבינה כלשהיא אני התקשרתי כמה פעמים וגם חברים שלי והנציג אמר לי רשמית אין לו איך לעזור לי והם לא מתעסקים בזה.. נכון זה לא רשמית, אבל הוא טוען שאין הבדל. 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: @פבב-הראשון ברור אבל לא רשמית אולי דרך נציגים עם קומבינה כלשהיא אני התקשרתי כמה פעמים וגם חברים שלי והנציג אמר לי רשמית אין לו איך לעזור לי והם לא מתעסקים בזה.. נכון זה לא רשמית, אבל הוא טוען שאין הבדל. @פבב-הראשון כל הכבוד, אני בעד שאאוטנט שאפילו רשמית יחסמו אנדרואידים זה טוב רק עד לפני כמה זמן חשבתי שהם לא עוסקים עם זה כי מה יכול להיות יותר משכמה נציגים אומרים לך שלא עד שראיתי חבר עם אאוטנט שאלתי אותו מאיפה הוא אמר לי הלכתי לשכן שלי לקח לי 50 שח.. 
 והבנתי שיש אבל לא רשמית..
- 
@פבב-הראשון כל הכבוד, אני בעד שאאוטנט שאפילו רשמית יחסמו אנדרואידים זה טוב רק עד לפני כמה זמן חשבתי שהם לא עוסקים עם זה כי מה יכול להיות יותר משכמה נציגים אומרים לך שלא עד שראיתי חבר עם אאוטנט שאלתי אותו מאיפה הוא אמר לי הלכתי לשכן שלי לקח לי 50 שח.. 
 והבנתי שיש אבל לא רשמית..@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: לקח לי 50 שח.. חבר שלי יותר זול, הוא לא רוצה שאכתוב בגלוי את הפרטים שלו, אבל הוא מסכים שדרך הצאט' אתן את הפרטים שלו. 
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | מחפש מישהו בתשלום לחסום וויפי לטבלט: לקח לי 50 שח.. חבר שלי יותר זול, הוא לא רוצה שאכתוב בגלוי את הפרטים שלו, אבל הוא מסכים שדרך הצאט' אתן את הפרטים שלו. @פבב-הראשון מה אכפת לי שיעקצו אותו זה לא אני..  
 סתם פעם הבאה אני יגיד לו שיש יותר זול..
- 
לא קראתי את כל השרשור אבל זה פשוט מאוד לעשות לו רוט.. 
 פשוט להוריד את הקושחה להכניס למגיסק ואז לצרוב במצב הורדה ע"י אודין.
 ועוד שבמיוחד ש90% יש לך אופציה לשחזור המכשיר ..