להורדה | +OSMAND + מפות מעודכנות והנחיה קולית להורדה
-
אשמח לעזרה בעניין - התקנתי את האפליקציה לפי ההוראות פה (בספויילר שם) ולא עובד לי טוב, העתקתי את התיקייה לתוך הדאטה, התקנתי את האפליקציה ומופיע לי כך, ולא כמו שהוא כתב שם שאמור להופיע (- תמונות בספויילר)

לאחר שאני בוחר דילוג, ובוחר את המפות שמוצגות,

לחצתי הפעלה (בצד שמאל למעלה, וזה כותב לי כך:

-
אשמח לעזרה בעניין - התקנתי את האפליקציה לפי ההוראות פה (בספויילר שם) ולא עובד לי טוב, העתקתי את התיקייה לתוך הדאטה, התקנתי את האפליקציה ומופיע לי כך, ולא כמו שהוא כתב שם שאמור להופיע (- תמונות בספויילר)

@יאיר-דניאל כתב בלהורדה | +OSMAND + מפות מעודכנות והנחיה קולית להורדה:

אתה יכול פשוט לעשות לקבצי המפות פתח באמצעות האפליקציה.
(אפשר לזהות ע"י שם הקובץ; ישראל/פלסטין) -
יש שם הרבה מפות (כמה של ישראל וכמה של העולם וארצות אחרות)ו אז תמחקו אחר כך מה שאתם לא צריכים פה יש מקישור למפות של פלסטין (עפ"ל)
https://drive.google.com/drive/אל תשתפו את הקישור בלי המילים בעבריתfolders/1FS_eghhuWTzdKg44GydCHphoo_jQRZ6e?usp=drive_link@רציונל כתב בלהורדה | +OSMAND + מפות מעודכנות והנחיה קולית להורדה:
יש שם הרבה מפות (כמה של ישראל וכמה של העולם וארצות אחרות)ו אז תמחקו אחר כך מה שאתם לא צריכים פה יש מקישור למפות של פלסטין (עפ"ל)
https://drive.google.com/drive/אל תשתפו את הקישור בלי המילים בעבריתfolders/1FS_eghhuWTzdKg44GydCHphoo_jQRZ6e?usp=drive_linkזה עם הקראה בעברית?
-
@רציונל כתב בלהורדה | +OSMAND + מפות מעודכנות והנחיה קולית להורדה:
https://drive.google.com/drive/אל תשתפו את הקישור בלי המילים בעבריתfolders/1FS_eghhuWTzdKg44GydCHphoo_jQRZ6e?usp=drive_linkזה עם הקראה בעברית?
@לבנימין-אמר... כתב בלהורדה | +OSMAND + מפות מעודכנות והנחיה קולית להורדה:
זה עם הקראה בעברית?
כן, יש הדרכה איפשהו איך עושים את זה - עם האפליקצייה הקראה קולית בשם אהרן, תעשה חיפוש גוגל בפורום
-
@לבנימין-אמר... כתב בלהורדה | +OSMAND + מפות מעודכנות והנחיה קולית להורדה:
זה עם הקראה בעברית?
כן, יש הדרכה איפשהו איך עושים את זה - עם האפליקצייה הקראה קולית בשם אהרן, תעשה חיפוש גוגל בפורום
@יאיר-דניאל זהה אחרי שעשיתי את זה עדין לא עובד
-
@יאיר-דניאל זהה אחרי שעשיתי את זה עדין לא עובד
@לבנימין-אמר... שומע, אצלי בהתחילה עבד, וכיום אאל"ט (לא יוצא לי הרבה להשתמש באפליקציה) זה הפסיק לעבוד.
-
@לבנימין-אמר... שומע, אצלי בהתחילה עבד, וכיום אאל"ט (לא יוצא לי הרבה להשתמש באפליקציה) זה הפסיק לעבוד.
@לבנימין-אמר... שומע, אמלי בהתחילה עבד, וכיום אאל"ט (לא יוצא לי הרבה להשתמש באפליקצייה) זה הפסיק לעבוד.
יש אפלקציה להקראה אחרת ? פשוט זאת של אהרון משגעת את השכל הקול לא משהו
-
@לבנימין-אמר... שומע, אמלי בהתחילה עבד, וכיום אאל"ט (לא יוצא לי הרבה להשתמש באפליקצייה) זה הפסיק לעבוד.
@K.O.G לא מכיר
-
-
@K.O.G https://mitmachim.top/post/980270 אאל"ט זה צריך רוט
@רציונל לא מתאים לאנדרואיד נמוך
-
ש שמואל הסיני התייחס לנושא זה
-
ק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות