מה גורם למכשיר כשר עם סים כשר שלפעמים יקבל הודעות?
-
@33men עזרה יש לי חשבון אינטגרם שמעודכן בו מספר כשר ואני רוצה להחליף את המספר אבל בשביל זה צריך לקבל sms כדי לאמת שאתה בעל החשבון הבנתי שיש אפשרות חד פעמית לקבל הודעה לצורך זה יש לציין שאין לי גישה גם למייל שאיתו נרשמתי לאינסטגרם מישהו יכול לעזור? תודה
-
@aa545 אמר במה גורם למכשיר כשר עם סים כשר שלפעמים יקבל הודעות?:
@33men עזרה יש לי חשבון אינטגרם שמעודכן בו מספר כשר ואני רוצה להחליף את המספר אבל בשביל זה צריך לקבל sms כדי לאמת שאתה בעל החשבון הבנתי שיש אפשרות חד פעמית לקבל הודעה לצורך זה יש לציין שאין לי גישה גם למייל שאיתו נרשמתי לאינסטגרם מישהו יכול לעזור? תודה
אני לא יודע איך זה עובד בדיוק אבל נראה לי תעשה אימות דו שלבי ואז אחכ יש אופציה לקבל שיחה (אני בכלל לא בטוח שזה ככה רק נותן לך עוד רעיון)
תוכל לקבל קוד לאפליקציה אחרת כמו שכתוב -
@קטונתי
בC2 אפשר לקבל SMS אם מקורו מחו''ל , כגון GOOGLE ודומיו ,
הסיבה חסימת ה SMS בסימים הכשרים זה רק לקבלה משולח מכאן , אבל משולח מחו''ל זה לא חסום ,
אלא שבפלאפונים הכשרים אין אופציה לצפייה ב SMS שהתקבל ,
ורק בפלאפוני נוקיה גם הכשרים אורגינלי מדגם C2 וכנראה עוד , זה כן קופץ למסך הראשי הודעה על קבלת SMS , ואפשרות לפתיחתו ,
אך זה רק לאותו פעם שאפשר לפותחו ,
אך אח''כ אפשר רק ע''י חיברו למחשב [בכשר אורגינלי זה מתאפשר רק ע''י הבלוטוס , ע''י הפיכתו לגלוי בטריקים ידועים]
או ע''י שינוי בתפריט ה C2 אפשר לפתוח את ניהול וצפיה ב SMS שהתקבל , אך לשלוח אי אפשר . -
@13115-5864 אמר במה גורם למכשיר כשר עם סים כשר שלפעמים יקבל הודעות?:
@קטונתי
הסיבה חסימת ה SMS בסימים הכשרים זה רק לקבלה משולח מכאן , אבל משולח מחו''ל זה לא חסום ,
ורק בפלאפוני נוקיה גם הכשרים אורגינלי מדגם C2 וכנראה עוד , זה כן קופץ למסך הראשי הודעה על קבלת SMS , ואפשרות לפתיחתו ,
אך אח''כ אפשר רק ע''י חיברו למחשב [בכשר אורגינלי זה מתאפשר רק ע''י הבלוטוס , ע''י הפיכתו לגלוי בטריקים ידועים]
או ע''י שינוי בתפריט ה C2 אפשר לפתוח את ניהול וצפיה ב SMS שהתקבל , אך לשלוח אי אפשר .קיבלתי לא פעם מאנשים כאן בארץ.
-
@13115-5864 אמר במה גורם למכשיר כשר עם סים כשר שלפעמים יקבל הודעות?:
@קטונתי
או ע''י שינוי בתפריט ה C2 אפשר לפתוח את ניהול וצפיה ב SMS שהתקבל , אך לשלוח אי אפשר .ידוע לך אם זה בכול חברה (קבלת sms מחול?) למה אני יש לי c2 ובחיים לא קיבלתי הודעה חוץ מהודעה שעם מישהו השאיר לי הודעה קולית היה קופץ לי הודעה רגילה