בירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס
-
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
עכשיו במבצע באתר הרשמי 59$
משלוח חינם ואחריות לשנה וחצי
https://www.myearfun.com/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-black@דורש-טוב מה זה האתר הזה? יש להם משלוחים לישראל?
-
@דורש-טוב מה זה האתר הזה? יש להם משלוחים לישראל?
@קראנץ-ונילה כן, הגיע לי לארץ תוך יומיים או שלש
עכשיו זה מחכה פה איפשהו להמשך המשלוח
יש אותם גם באליאקספרס אבל ביותר יקר -
אגב אם כבר מדברים על Liberty 4 NC אשמח לדעת אם מישהו יודע אם המיקרופון של הדיבורית אצלו יותר מוצלח מה-P40 שהזמנתי
@קראנץ-ונילה כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
אגב אם כבר מדברים על Liberty 4 NC אשמח לדעת אם מישהו יודע אם המיקרופון של הדיבורית אצלו יותר מוצלח מה-P40 שהזמנתי
לא מכיר את P40 - יש לי את הP20, אבל המיקרופון של הNC ממש מצויין, שומעים אותך מדהים, בלי רעשי רקע (חוץ מרוחות חזקות), אפי' בלי להגדיר סינון רעשים באפליקציה.
@ברי-קלמנוביץ כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
ש לי גם את Liberty 4 NC ואני ממש לא מרוצה מהשמע שלהם בשיחות ב4X4.
ממש מוזר - יכול להיות שזה לא טוב בפלאפון הספציפי הזה?
אני עם שיאמי QIN, עבד לי פצצה!עריכה:
@דורש-טוב כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:יש גם בפרוג ואגב יש שם גם נידון על הבעיות של האנקר עם ה 4X4
-
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
https://www.myearfun.com/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-black@דורש-טוב כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
https://www.myearfun.com/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-blackמישהו מכיר, מנסיון?
תודה -
@דורש-טוב כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
https://www.myearfun.com/headphones/earfun-air-pro-4-adaptive-anc-true-wireless-earbuds-blackמישהו מכיר, מנסיון?
תודה@יאיר-דניאל כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
תודהתעשה גוגל יש חוות דעת
לא יודע אם זה לא מוזמן..
יש גם בפרוג ואגב יש שם גם נידון על הבעיות של האנקר עם ה 4X4
עריכה: יש שם תגובה אחת על ה 4X4, אבל יש פה ופה -
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
אני זוכר שהזמנתי איירפודס פרו 2 (לא זוכר אם זה היה 2 או לא) מקורי של אפל שבאיזה 500 השם של הבלוטוס היה איירפודס פרו הקופסא הייתה של אפל עם פתיחת המדבקה בתחתית קיצר זה לא היה חיקוי נהנתי מהם כל דקה כוחות בסים מטורפים בטריה אטימות בדקתי אותם באייפון לראות אם חיקוי או לא ובאפליקציה היה כתוב שזה מקורי בחיים לא השתמשתי המקורי מהארץ שאני יכול להגיד אבל הם נראלי היו אמיתיות הם היו מטורפות
שורה תחתית בודדים יש דברים מקורים באלי החנות של אנקר חצי שקר הזמנתי אוזניות קשת מהחנות שלהם איכות גרועה שלא שווה שקל..לא נראה לי סביר שזה באמת מקורי. יכול להיות שזה חיקוי באיכות גבוהה. בכל אופן אשמח לקישור.
@yשמריהו כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
אני זוכר שהזמנתי איירפודס פרו 2 (לא זוכר אם זה היה 2 או לא) מקורי של אפל שבאיזה 500 השם של הבלוטוס היה איירפודס פרו הקופסא הייתה של אפל עם פתיחת המדבקה בתחתית קיצר זה לא היה חיקוי נהנתי מהם כל דקה כוחות בסים מטורפים בטריה אטימות בדקתי אותם באייפון לראות אם חיקוי או לא ובאפליקציה היה כתוב שזה מקורי בחיים לא השתמשתי המקורי מהארץ שאני יכול להגיד אבל הם נראלי היו אמיתיות הם היו מטורפות
שורה תחתית בודדים יש דברים מקורים באלי החנות של אנקר חצי שקר הזמנתי אוזניות קשת מהחנות שלהם איכות גרועה שלא שווה שקל..לא נראה לי סביר שזה באמת מקורי. יכול להיות שזה חיקוי באיכות גבוהה. בכל אופן אשמח לקישור.
יתכן שזה פשוט עם סריאלי מקורי..
יש בדיקה מאוד פשוטה לבדוק אם זה מקורי או לא
ההשהיית שמע בהוצאה מהאוזן עובדת לך גם באנדרואיד? -
@yשמריהו כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
יתכן שזה פשוט עם סריאלי מקורי..
יש בדיקה מאוד פשוטה לבדוק אם זה מקורי או לא
ההשהיית שמע בהוצאה מהאוזן עובדת לך גם באנדרואיד?@פראירי כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
ההשהיית שמע בהוצאה מהאוזן עובדת לך גם באנדרואיד?
זו גם בדיקה שתועיל לאנקר?
כי בNC (עלי אקספרס) זה עוצר כשאתה מוציא מהאוזן -
@יאיר-דניאל כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
תודהתעשה גוגל יש חוות דעת
לא יודע אם זה לא מוזמן..
עריכה: יש שם תגובה אחת על ה 4X4, אבל יש פה ופה@דורש-טוב כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
תוכל לכוון אותי לפוסט הנכון, בחיפוש מהיר לא מצאתי.
-
תוכל לכוון אותי לפוסט הנכון, בחיפוש מהיר לא מצאתי.
@ברי-קלמנוביץ ערכתי
-
@פראירי כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
כי בNC (עלי אקספרס) זה עוצר כשאתה מוציא מהאוזן@יאיר-דניאל כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
@פראירי כתב בבירור | מחפש משווק רשמי לאוזניות בלוטוס באליאקספרס:
כי בNC (עלי אקספרס) זה עוצר כשאתה מוציא מהאוזןלא
רק לאפל זה מועיל כיון שאפל התאימה את האוזניות שזה יעבוד רק למכשירים שלה -
יש את EarFun Air Pro 4
אומרים שהם מעולות ממש
תודה@יאיר-דניאל
יש לי אותם כמעט שבועיים- הסאונד באמת איכותי (שלא יעבדו עליך שכמו אפל, ביץ, או סמסונג אבל עדיין איכותי)
- הנראות של האוזניות הם פלסטיק סיני
- הכפתור המגע זה למעלה לא בגבעול, לי אישית זה לא נוח
4.יש להם אפליקציה באנגלית אם מלא אפשרויות לשחק בפונקציות, כמו אם שתוציא מהאוזן המוזיקה תפסיק, אם להתחבר ל 2 מכשירים בו זמנית, ועוד... - בשיחות בתוך מקום סגור הם טובות מאוד! בחוץ שיש קצת רוח זה כבר מפריע
לעוד שאלות אני פה