עזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד)
-
@urielk באנדרואיד mtk (מיני סמארטפון מאלי)
שיש וולטה בהגדרות אך לא פעיל באמת ונחסם לי המכשיר כי הוא לא תומך בטכנולוגיית וולטה וכו' לא קשור עכשיו למעישה אני צריך להפעיל וולטה בפועל@הרב-של-השכונה אם נחסם לך המכשיר תתחיל בזה שתשנה את ה IMEI
-
@הרב-של-השכונה אם נחסם לך המכשיר תתחיל בזה שתשנה את ה IMEI
@urielk לא מהצד הזה הוא בimei שאני צריך אך שבגלל יעני הכנסתי סים למכשיר שלא תומך בוולטה פרטנר לטענתם חסמו לי אז אני צריך להדליק בפועל את הוולטה בהגדרות כבר מופעל האופציה..
-
@urielk לא מהצד הזה הוא בimei שאני צריך אך שבגלל יעני הכנסתי סים למכשיר שלא תומך בוולטה פרטנר לטענתם חסמו לי אז אני צריך להדליק בפועל את הוולטה בהגדרות כבר מופעל האופציה..
@הרב-של-השכונה אם הם חסמו הם חוסמים את ה imei להבנתי.
לכן תשנה כמה ספרות בסוף שלו כדי שיהיה פתוח לך -
לכן תשנה כמה ספרות בסוף שלו כדי שיהיה פתוח לך@urielk נו ו ישלחו לי עוד sms שהטלפון יחסם בקרוב כי הוא לא תומך וולט?
-
לכן תשנה כמה ספרות בסוף שלו כדי שיהיה פתוח לך -
@urielk אם המטרה שלך שיופיע לך בתפריט volte למרות שהמכשיר לא מזהה שהסים תומך וולטה אתה צריך להוסיף כמה דברים ב build.prop ואולי עוד כמה דברים (לא בדקתי אם מספיק ה build prop אבל אפשר שאתה תעשה את הניסוי)
@urielk המטרה שלי זה שיהיה וולטה בפועל שלמעלה עם הסימני קליטה ואיפה שכתוב G4 שיהיה גם וולטה ושבפועל באמת יהיה לי וולטה מהמכשיר ימשיך לעבוד
ומה זה כל הbuild.... אולי יעזור שאני ינסה בעצמי -
@urielk המטרה שלי זה שיהיה וולטה בפועל שלמעלה עם הסימני קליטה ואיפה שכתוב G4 שיהיה גם וולטה ושבפועל באמת יהיה לי וולטה מהמכשיר ימשיך לעבוד
ומה זה כל הbuild.... אולי יעזור שאני ינסה בעצמי@הרב-של-השכונה האם יש לך root במכשיר הזה?
-
@הרב-של-השכונה האם יש לך root במכשיר הזה?
@urielk אני בדיוק עושה..
ומה יועיל לגבי מה שאני רוצה? -
@urielk אני בדיוק עושה..
ומה יועיל לגבי מה שאני רוצה?@הרב-של-השכונה כי אם כרגע לא מופיע לך volte בהגדרות אתה צריך רוט
-
@הרב-של-השכונה כי אם כרגע לא מופיע לך volte בהגדרות אתה צריך רוט
@urielk יש בהגדרות וולטה רק בפועל זה לא עובד!
התמונה מחצי טאצ' רק זה להמחיש שזה דלוק בטלפון המדובר ולמרות זה לא עובד בפועל