עזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד)
-
@הרב-של-השכונה הוא צורב גרסא חדשה
@שמואל5 כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
ליצן. יש לו גירסא על מכשירים ספציפיים אין סיכוי שיש לו גירסא למכשיר שמי מכיר אותו בכלל...
-
@שמואל5 א. לא היה לי f22 mini שלא היה וולטה הלכתי ל@בניית-גרסאות והוא סידר לי את זה כמובן בתשלום אותו גרסה שהיה כך נשאר
ב.מה יש בגרסה שהמוכר בדיין יחליף גרסה בגרסה החדשה יהיה איזה קובץ בוט חדש שהוא יפעיל את הוולטה בפועל? אם כן אני ישאב את מה שיש לי עכשיו יוסיף את מה שצריך להפעלת וולטה ויצרוב מחדש יעזור? -
@למה-באתי איזה מדריך העלו?
אשמח לקישור -
@שמואל5 א. לא היה לי f22 mini שלא היה וולטה הלכתי ל@בניית-גרסאות והוא סידר לי את זה כמובן בתשלום אותו גרסה שהיה כך נשאר
ב.מה יש בגרסה שהמוכר בדיין יחליף גרסה בגרסה החדשה יהיה איזה קובץ בוט חדש שהוא יפעיל את הוולטה בפועל? אם כן אני ישאב את מה שיש לי עכשיו יוסיף את מה שצריך להפעלת וולטה ויצרוב מחדש יעזור?@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
ב.מה יש בגרסה שהמוכר בדיין יחליף גרסה בגרסה החדשה יהיה איזה קובץ בוט חדש שהוא יפעיל את הוולטה בפועל? אם כן אני ישאב את מה שיש לי עכשיו יוסיף את מה שצריך להפעלת וולטה ויצרוב מחדש יעזור?
לא קשור זה גרסא לטלפון אחר
-
@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
ב.מה יש בגרסה שהמוכר בדיין יחליף גרסה בגרסה החדשה יהיה איזה קובץ בוט חדש שהוא יפעיל את הוולטה בפועל? אם כן אני ישאב את מה שיש לי עכשיו יוסיף את מה שצריך להפעלת וולטה ויצרוב מחדש יעזור?
לא קשור זה גרסא לטלפון אחר
@שמואל5 אני שואל מה יש בגרסה החדשה שצורבים שיש וולטה ולפני כן לא היה זה קובץ כלשהו לא?
-
@שמואל5 אני שואל מה יש בגרסה החדשה שצורבים שיש וולטה ולפני כן לא היה זה קובץ כלשהו לא?
@הרב-של-השכונה אין לי מושג..
-
@הרב-של-השכונה אין לי מושג..
@שמואל5 אז אולי מישהו יודע אחרי שיש לי ביד את הגרסה אחרי השיאבה מה צריך להוסיף בגרסה כדי שיתמוך לי בפועל בוולטה?
אשמח למדריך אפילו בפרטי בתשלום סמלי.. -
@למה-באתי כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
תתחיל לעשות לפי המדריך שהעלו...
אפשר קישור למדריך
יש לי גם מכשיר דור 4 ללא וולטה [גם אצלי קיים וולטה בהגדרות אבל לא נדלק] המכשיר שלי הוא סמסונג גלקסי פולדר 2 [SM_G1650]
מכיוון שאין לי כל כך מה להפסיד מניסונות כושלים כי גם ככה עוד מעט נחסם הייתי שמח לעבור על המדריך הזה אולי אני ילמד משם איך לעשות אצלי -
@למה-באתי כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
תתחיל לעשות לפי המדריך שהעלו...
אפשר קישור למדריך
יש לי גם מכשיר דור 4 ללא וולטה [גם אצלי קיים וולטה בהגדרות אבל לא נדלק] המכשיר שלי הוא סמסונג גלקסי פולדר 2 [SM_G1650]
מכיוון שאין לי כל כך מה להפסיד מניסונות כושלים כי גם ככה עוד מעט נחסם הייתי שמח לעבור על המדריך הזה אולי אני ילמד משם איך לעשות אצלי -
@שמואל5 ואוו שתיהיה בריא...
אני אומר בגדול איך מפעילים וולטה נגיד בחצי טאצ' מה עושים? מה עושה הטכנאי בפועל כשהוא על המחשב עם הטלפון מחובר למחשב צורב? מוריד? מוסיף קבצים? אין לי מושג
אז שאלתי בגדול אני יעשה אותו דבר ושיהיה לי וולטה בפועל משהו לא מובן?@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
אני אומר בגדול איך מפעילים וולטה נגיד בחצי טאצ' מה עושים? מה עושה הטכנאי בפועל כשהוא על המחשב עם הטלפון מחובר למחשב צורב? מוריד? מוסיף קבצים? אין לי מושג
אז שאלתי בגדול אני יעשה אותו דבר ושיהיה לי וולטה בפועל משהו לא מובן?בגדול הטכנאי צורב קושחה שהוא סידר בה.
אין שום דרך בעולם לענות לך בלי דגם מדוייק.
אתה יכול לנסות מדריכים ברשת ואולי אפילו תצליח.אבל זה לא עובד ככה. לא שואלים בלי לתת דגם מדוייק.
@שמואל5 אז אולי מישהו יודע אחרי שיש לי ביד את הגרסה אחרי השיאבה מה צריך להוסיף בגרסה כדי שיתמוך לי בפועל בוולטה?
אשמח למדריך אפילו בפרטי בתשלום סמלי..א. מי שהיה יודע היה עושה את זה לבד
ב. אתה בעצם מבקש עזרה לגנוב את מה שדיין עשה. ועוד מציע על זה "תשלום סימלי".
לא לגיטימי בשום צורה שהיא. -
אז שאלתי בגדול אני יעשה אותו דבר ושיהיה לי וולטה בפועל משהו לא מובן?בגדול הטכנאי צורב קושחה שהוא סידר בה.
אין שום דרך בעולם לענות לך בלי דגם מדוייק.
אתה יכול לנסות מדריכים ברשת ואולי אפילו תצליח.אבל זה לא עובד ככה. לא שואלים בלי לתת דגם מדוייק.
אשמח למדריך אפילו בפרטי בתשלום סמלי..א. מי שהיה יודע היה עושה את זה לבד
ב. אתה בעצם מבקש עזרה לגנוב את מה שדיין עשה. ועוד מציע על זה "תשלום סימלי".
לא לגיטימי בשום צורה שהיא.@מישהו12 א.נתתי דגם שלחתי תמונה איך הוא נראה באליאקספרס אבל לא נראה לי שזה יועיל כי זה סתם דגם שאלי דחפו לו
ב.לא התכוונתי לגנוב או לא יודע מה סך הכל ביקשתי הסבר איך אני מכריח את הטלפון לעבוד על וולטה יש בהגדרות אך לא בפועל זה עובד לא ביקשתי את מה שדיין עושה ביקשתי איזה פקודה או מודל להרצה במג'יסק להפעלה בפועל כי דיין הוא יוצר גרסה חדשה שתתמוך בוולטה כי למכשיר לא היה לפני לי יש בהגדרות רק צריך להכריח בפועל וזה ממש לא כמו שדיין עושה ואין מה לגנוב מאף אחד כי זה לא משהו ששמור למישהו כמו פיתוח וולטה בחצי טאצ' זה רק להפעיל וולטה בפועל
ג.מיצידי תעשה לי אתה את זה רק בתשלום סמלי ולא ב100 שח כמו שביזבזתי על החצי טאצ' כבר -
@מישהו12 א.נתתי דגם שלחתי תמונה איך הוא נראה באליאקספרס אבל לא נראה לי שזה יועיל כי זה סתם דגם שאלי דחפו לו
ב.לא התכוונתי לגנוב או לא יודע מה סך הכל ביקשתי הסבר איך אני מכריח את הטלפון לעבוד על וולטה יש בהגדרות אך לא בפועל זה עובד לא ביקשתי את מה שדיין עושה ביקשתי איזה פקודה או מודל להרצה במג'יסק להפעלה בפועל כי דיין הוא יוצר גרסה חדשה שתתמוך בוולטה כי למכשיר לא היה לפני לי יש בהגדרות רק צריך להכריח בפועל וזה ממש לא כמו שדיין עושה ואין מה לגנוב מאף אחד כי זה לא משהו ששמור למישהו כמו פיתוח וולטה בחצי טאצ' זה רק להפעיל וולטה בפועל
ג.מיצידי תעשה לי אתה את זה רק בתשלום סמלי ולא ב100 שח כמו שביזבזתי על החצי טאצ' כבר@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
ג.מיצידי תעשה לי אתה את זה רק בתשלום סמלי ולא ב100 שח כמו שביזבזתי על החצי טאצ' כבר
שוב, אתה מבקש משהו שעובדים עליו המון ומציע תשלום סמלי.
100 שח זה סמלי ברמה מביכה לפיתוח מיוחד.אם אתה רוצה לנסות לבד, תנסה את המדריך ששלחו לך למעלה.
ולשאוב מדיין זה נקרא לגנוב את העבודה שלו.
-
ג.מיצידי תעשה לי אתה את זה רק בתשלום סמלי ולא ב100 שח כמו שביזבזתי על החצי טאצ' כבר
שוב, אתה מבקש משהו שעובדים עליו המון ומציע תשלום סמלי.
100 שח זה סמלי ברמה מביכה לפיתוח מיוחד.אם אתה רוצה לנסות לבד, תנסה את המדריך ששלחו לך למעלה.
ולשאוב מדיין זה נקרא לגנוב את העבודה שלו.
@מישהו12 תקרא שוב ותבין שאני לא מנסה לגנוב כי אין מה לגנוב אני לא רוצה שיגידו לי לפתח גרסה עם וולטה מה שלא היה בטלפון עד עכשיו אני מבקש שיעזרו לי להפעיל וולטה בפועל ולא לא לגנוב מידע איך לפתח ברללללללה וכל התהליך שעושים שם בלפתח גרסה עם וולטה סך הכל מסתמא לא שאני יודע איך לעשות את זה זה לשחק בהגדרות לשנות את כל הIMS וכו' ואת זה זה לא נקרא לגנוב כמו ש@urielk פרסם
https://mitmachim.top/post/998928 זו גניבה??? לא זה עזרה לציבור איך להפעיל בפועל וולטה אין שום גנבה או משהו שמסמל מה שדיין עובד חודשים. -
@מישהו12 תקרא שוב ותבין שאני לא מנסה לגנוב כי אין מה לגנוב אני לא רוצה שיגידו לי לפתח גרסה עם וולטה מה שלא היה בטלפון עד עכשיו אני מבקש שיעזרו לי להפעיל וולטה בפועל ולא לא לגנוב מידע איך לפתח ברללללללה וכל התהליך שעושים שם בלפתח גרסה עם וולטה סך הכל מסתמא לא שאני יודע איך לעשות את זה זה לשחק בהגדרות לשנות את כל הIMS וכו' ואת זה זה לא נקרא לגנוב כמו ש@urielk פרסם
https://mitmachim.top/post/998928 זו גניבה??? לא זה עזרה לציבור איך להפעיל בפועל וולטה אין שום גנבה או משהו שמסמל מה שדיין עובד חודשים. -
@הרב-של-השכונה מה ש @urielk הצדיק פרסם זה לא גניבה.
לשאוב את של דיין זה גניבה.
@מישהו12 שוב מי רוצה לשאוב את של דיין?
אתה החלטת שאני רוצה לשאוב את מה שדיין עשה -
@מישהו12 שוב מי רוצה לשאוב את של דיין?
אתה החלטת שאני רוצה לשאוב את מה שדיין עשה -
@הרב-של-השכונה מה ש @urielk הצדיק פרסם זה לא גניבה.
לשאוב את של דיין זה גניבה.
-
>מה יש בגרסה שהמוכר בדיין יחליף גרסה בגרסה החדשה יהיה איזה קובץ בוט חדש שהוא יפעיל את הוולטה בפועל? אם כן אני ישאב את מה שיש לי עכשיו יוסיף את מה שצריך להפעלת וולטה ויצרוב מחדש יעזור
זה מה שגרם ל@מישהו12 וכן לי לטעות...
-
>מה יש בגרסה שהמוכר בדיין יחליף גרסה בגרסה החדשה יהיה איזה קובץ בוט חדש שהוא יפעיל את הוולטה בפועל? אם כן אני ישאב את מה שיש לי עכשיו יוסיף את מה שצריך להפעלת וולטה ויצרוב מחדש יעזור
@נוחעם-FM כתב בעזרה | הפעלת volte במיני סמארטפון (אנדרואיד):
זה לא קשור!
ואל תעשה שטויות שלא תדע לסדר אותם....