דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. פיתוח ועיצוב אתרים
  5. Full Stack
  6. צד לקוח
  7. HTML5
  8. עזרה הדדית - HTML
  9. לתועלת הציבור. מכין רזומה חכם לשידוכים

לתועלת הציבור. מכין רזומה חכם לשידוכים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - HTML
73 פוסטים 13 כותבים 1.3k צפיות 11 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • נ נעזר1000

@היפר כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

אגב, סתם סקרנות, מאיפה אתה מושך את הקוד? לא שאכפת לי ואני מאמין שאם גיטהאב זה קוד פתוח זה לא מסובך, מעניין אותי הדרך.

כמו שכבר הזכרת, ברגע שהקוד נמצא בגיטהאב במאגר (ריפוזיטורי / repository) ציבורי (בשונה ממאגר פרטי) אז הקוד נגיש לכולם, ויש כמה וכמה דרכים להוריד אותו.

זה הפרופיל שלך בגיטהאב ומכאן (בין השאר) יש גישה לפרויקטים שלך, ניתן לראות שיש לך כרגע אחד בלבד ציבורי.
    בלחיצה עליו מגיעים לקוד.

ה מנותק
    ה מנותק
    היפר
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@נעזר1000 תודה על הפירוט.
    מי שלא מבין בגיטהאב לא ידע דרך הקישור שלי למצוא את הקוד, נכון?
    הוא לא סודי, אבל כמו שאמרתי, אני לא רוצה אותו תלוי בחוץ, שאנשים יהרסו אותו וישלחו הלאה.
    אבל מי שיודע מה זה קוד, ומה זה גיטהאב, לא נראה לי הולך ברחוב והורס קודים.

C תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ה היפר

@נעזר1000 תודה על הפירוט.
      מי שלא מבין בגיטהאב לא ידע דרך הקישור שלי למצוא את הקוד, נכון?
      הוא לא סודי, אבל כמו שאמרתי, אני לא רוצה אותו תלוי בחוץ, שאנשים יהרסו אותו וישלחו הלאה.
      אבל מי שיודע מה זה קוד, ומה זה גיטהאב, לא נראה לי הולך ברחוב והורס קודים.

C מנותק
      C מנותק
      cfopuser
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@היפר הקוד שלך זה קוד html פשוט כול אחד יכול להיכנס לאתר שלך ללחוץ f12 במקלדת ולהגיע לקוד שלך

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • C cfopuser

@היפר הקוד שלך זה קוד html פשוט כול אחד יכול להיכנס לאתר שלך ללחוץ f12 במקלדת ולהגיע לקוד שלך

ה מנותק
        ה מנותק
        היפר
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser כן, אבל לא כל אחד יודע את זה.
        וממי שיודע מספיק משכיל בשביל לכבד.
        בכל מקרה, אני כבר על הפרויקט קוד הבא שלי, כאדם שלא מבין כלום. אז אני ממשיך הלאה. תודה לכולכם, ומקווה שזה היה שימושי עבורכם.

צדיק תמיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ה היפר

וממי שיודע מספיק משכיל בשביל לכבד.
          בכל מקרה, אני כבר על הפרויקט קוד הבא שלי, כאדם שלא מבין כלום. אז אני ממשיך הלאה. תודה לכולכם, ומקווה שזה היה שימושי עבורכם.

צדיק תמיםצ מנותק
          צדיק תמיםצ מנותק
          צדיק תמים
          מדריכים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@היפר כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

אז הוא שואל את ה AI הקרוב לביתו
          חוץ מזה שלעשות מקש ימני > שמירה כל אחד יודע וזה נשמר כקובץ טקסט...

רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן! || אתר שכולו מדריכים

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@ע-ה-דכו-ע
            אני מנסה לשלוח אותו במייל וזה כותב לי התגלה וירוס. דחסתי אותו ואותו דבר.
            זה קשור לחתימה וכל זה? (מה שזה לא אומר) אפשר לחתום אותו?

במייל סתם אי אפשר לשלוח EXE. אפילו דחוס עם קוד, ולא נראה לי שחתימה תעזור.

צריך להעלות את זה לדרייב ואז לשלוח קישור לדרייב.

צדיק תמיםצ מנותק
            צדיק תמיםצ מנותק
            צדיק תמים
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

במייל סתם אי אפשר לשלוח EXE. אפילו דחוס עם קוד

אם דוחסים עם קוד כולל את שמות הקבצים אין לגוגל דרך לדעת מה יש בפנים

ע"ה דכו"עע תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • צדיק תמיםצ צדיק תמים

אז הוא שואל את ה AI הקרוב לביתו
              חוץ מזה שלעשות מקש ימני > שמירה כל אחד יודע וזה נשמר כקובץ טקסט...

ה מנותק
              ה מנותק
              היפר
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-תמים הקוד שלי לא סודי ולא מסחרי.
              לא רציתי שקונדסי בחורי ישיבות יקחו את הקוד וימחקו, יוסיפו ויערכו דברים, וישלחו הלאה כאילו זה שלי. לכן לא שלחתי את זה כקובץ טקסט עם הוראה לעשות פתח באמצעות דפדפן, כי אז הם היו בודקים מה קורה אם פותחים באמצעות משהו אחר. אבל כשזה נעול באונליין, ואף אחד לא יכול לשנות את שלי, אז דבר ראשון הם לא מכירים את זה, כי הם לא מבינים במחשבים. דבר שני, בשמחה. הרי שלי לא נשלח בכלל אלא נמצא בקישור מאוד ספציפי אז לא כזה אכפת לי.
              בכל מקרה תודה לכולם

תגובה 1 תגובה אחרונה
              3
              • צדיק תמיםצ צדיק תמים

@ע-ה-דכו-ע כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

ע"ה דכו"עע מנותק
                ע"ה דכו"עע מנותק
                ע"ה דכו"ע
                כתב נערך לאחרונה על ידי ע"ה דכו"ע

@צדיק-תמים כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

אתה צודק לחלוטין, גם אני חושב ככה בעיקרון, אבל המציאות הראתה לי אחרת כמה פעמים (יש סיכוי קלוש שבאמת נשאר זכר בשם של הקובץ, אבל יותר נראה לי שלא, בטח לא בסיומת).

צדיק תמיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@צדיק-תמים כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

אתה צודק לחלוטין, גם אני חושב ככה בעיקרון, אבל המציאות הראתה לי אחרת כמה פעמים (יש סיכוי קלוש שבאמת נשאר זכר בשם של הקובץ, אבל יותר נראה לי שלא, בטח לא בסיומת).

צדיק תמיםצ מנותק
                  צדיק תמיםצ מנותק
                  צדיק תמים
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי צדיק תמים

אבל המציאות הראתה לי אחרת כמה פעמים

כנראה לא עשית את זה כמו שצריך
                  קובץ דחוס כמו שצריך עם קוד זה קובץ מוצפן, זה ג'יבריש בשביל מי שאין לו את מפתח ההצפנה (הסיסמה)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@יאיר-דניאל כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:

עריכה: הבנתי, אתה מתכוון שכיוון שזה לא נכתב באמצעות קוד פייתון, הוא לא יכול לייצר מזה קובץ EXE?

נכון.

@ע-ה-דכו-ע הוא עובד מצויין, חוץ מזה שהוא על הישן

עדכנתי בפוסט שבו העלתי את זה.

להקטין את המסגרת, כזה ממסך מלא ללא מסך מלא, זה נעלם ולא נפתח יותר.

שמתי לב לזה, צריך לבדוק למה זה קורה, בכל אופן אפשר לרחף מעל הסמל של זה בשורת המשימות, ואז בתמונה הממוזערת של החלון ללחוץ בלחצן ימני והגדל, ואז זה חוזר.

אני משער שאין דרך לבטל את האזהרה של זה שהקובץ לא מוכר וכל זה.

זה ענין של הגדרה במחשב. אפשר לחתום את הקובץ, אבל זה כנראה לא ממש יעזור.

לכאורה צריך רק את האחד לווינדוס. כי כל מי שאין לו אינטרנט או גישה לווינדוס אני משער שאין לו מקבוק או משהו כזה.

יכול להיות, באמת לא הייתי טורח ליצור את כל אלו, אבל הספריה שאני מקמפל דרכה יוצרת לי בבת אחת את כל אלו, אז העלתי את כולם.

I מנותק
                    I מנותק
                    I believe
                    כתב נערך לאחרונה על ידי I believe

באמת לא הייתי טורח ליצור את כל אלו, אבל הספריה שאני מקמפל דרכה יוצרת לי בבת אחת את כל אלו, אז העלתי את כולם.

איך באמת מקמפלים קובץ html לקובץ exe? יש לי גם כן html שהכנתי, בינתיים אני מריץ אותו על הדפדפן, אבל אני מעוניין שהוא יהיה ממש תוכנה בפני עצמה, והנתונים יישמרו בתוכה, ללא שום תלות חיצונית.

C תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • I I believe

באמת לא הייתי טורח ליצור את כל אלו, אבל הספריה שאני מקמפל דרכה יוצרת לי בבת אחת את כל אלו, אז העלתי את כולם.

איך באמת מקמפלים קובץ html לקובץ exe? יש לי גם כן html שהכנתי, בינתיים אני מריץ אותו על הדפדפן, אבל אני מעוניין שהוא יהיה ממש תוכנה בפני עצמה, והנתונים יישמרו בתוכה, ללא שום תלות חיצונית.

C מנותק
                      C מנותק
                      cfopuser
                      כתב נערך לאחרונה על ידי cfopuser

@I-believe אני השתמשתי באלקטרון (electron)
                      @ע-ה-דכו-ע השתמש בNeutralino.js

תשאל את gpt להוראות מדויקות אבל בתכלס זה פשוט שתי ספריות node

אם אתה רוצה גם לשמור נתונים מסוימים תצטרך להוסיף לוגיקה של קובץ דאטה אבל זה אפשרי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר
                      • משתמשים