המלצה | 0.4.0 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
@אפרים-ד הצעת יעול (שתוכל לעזור לי אישית לדוגמא) לחלק לההגדרות ניהול והגדרות סינון כשעל ההגדרות ניהול יהיה סיסמה נפרדת, כי ההגדרה של האפליקציה נמצאת אצל מישהו אחר, אבל אני רוצה אפשרות לשלוט נניח על שיחות נכנסות, כמובן שמי שרוצה ישאיר גם את הסיסמה הזו אצל ההוא, או שיהיה אופציה שזה יהיה אותו סיסמה
-
@אפרים-ד סורי אם כבר שאלו, אבל קשה לעבור על כל השרשור: האם זה יעבוד בצורה מיטבית עם שיומי f21pro? בשביל ווייז ומיוזיק ווליום בלבד. ללא מייל ווצאפ בנקים כלום, רק ווייז ומיוזיק ווליום, ובצורה מאובטחת ללא גישה לדפדפן הפנימי.
@סוף-הרחוב כן! אתה צריך להתאים את זה בחסימת אש! (אבל זה לא הרמטי כי יש רכוברי)
-
@סוף-הרחוב כן! אתה צריך להתאים את זה בחסימת אש! (אבל זה לא הרמטי כי יש רכוברי)
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.4.0 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
כן! אתה צריך להתאים את זה בחסימת אש! (אבל זה לא הרמטי כי יש רכוברי)
טנקס!
ובשביל הריקוברי אשתמש עם frp של גוגל.
וכאן הבן שואל האם ידוע לך או למאן דהו על f21pro עם שירותי גוגל רשמיים בשביל ההגנה ההיא?מצאתי את זה, האם יש שם באמת שירותי גוגל רשמיים אמיתיים המאפשרים הגנת frp, או שזה חירטוט סיני?
-
צריך עזרה התקנתי את החסימה הזאת 0.4.0 על מכשיר סמסונג גאלקסי נראה לי J7
אחרי שהפעלתי את החסימה הגדרתי מה לחסום הלכתי על אופציה הכל כך אני בחרתי מה להסתיר
אז קודם כל יכולתי להשאיר גוגל או יוטיוב וכל השאר חסום כך שאני בוחר איזה אפליקציות ישארו
ואז אחרי כמה ימים המכשיר נכבה ולא נדלק יותר
שנדלק על לוגו SAMSUNG ומידי פעם נכבה ונדלק שוב ונתקע
אם אני מנסה הגיע לריקברי הוא נפתח על האוציה שמוריד גרסה נתקע שם יותר מיממה
אשמח לעזרה מה אפשר לעשות עם המכשיר תודה -
E EBA התייחס לנושא זה
-
@TripleU אם אתה מדבר על השבתת האינטרנט לאפליקציה אחת יש אפשרות לחומת אש! וכל האפשרויות vpn אצלך זה בתשלום! (סתם ניסית לפרסם את האפליקציה שלך אצלי... לקבלת קונים)
אם אתה רוצה להשוות
1 שלך זה לא חוקי כי אתה צריך לפרסם את הקוד שלך אם אתה משתמש ב gpl
2 אצלך חייבים להתחבר לשרת שלך שלא עובד בנטפרי
3 אצלי יש הרבה אפשרויות הפעלה
4 קוד מקור פתוח שכל אחד יכול להיות בטוח ולראות את הקוד מקור!
ועוד הרבה אפשרויות ניהול, וכל האפליקציה קשורה רק למתקין
נ.ב. אני רוצה ומקווה שכל אחד יכניס אצלו את כל ההגדרות והפלוסים שקיימים ושיהיה הכל גמיש וחינמי ופעיל בכל הסינונים הקיימים ושהכל יהיה חוקי ובטוח לשימוש... לכל מי שרוצה
-
בפוסט שלו כאן הוא כבר התחיל להבין עברית... (אבל מה שברור שכאן לא הנושא ולא צריך להגיב מדי הרבה למי שמחפש בנרות קונים לvpn שלו... אני לא אומר שזה לא vpn טוב...לא בדקתי...)
-
@TripleU אם אתה מדבר על השבתת האינטרנט לאפליקציה אחת יש אפשרות לחומת אש! וכל האפשרויות vpn אצלך זה בתשלום! (סתם ניסית לפרסם את האפליקציה שלך אצלי... לקבלת קונים)
אם אתה רוצה להשוות
1 שלך זה לא חוקי כי אתה צריך לפרסם את הקוד שלך אם אתה משתמש ב gpl
2 אצלך חייבים להתחבר לשרת שלך שלא עובד בנטפרי
3 אצלי יש הרבה אפשרויות הפעלה
4 קוד מקור פתוח שכל אחד יכול להיות בטוח ולראות את הקוד מקור!
ועוד הרבה אפשרויות ניהול, וכל האפליקציה קשורה רק למתקין
נ.ב. אני רוצה ומקווה שכל אחד יכניס אצלו את כל ההגדרות והפלוסים שקיימים ושיהיה הכל גמיש וחינמי ופעיל בכל הסינונים הקיימים ושהכל יהיה חוקי ובטוח לשימוש... לכל מי שרוצה
בסדר, אני מצטער. לא משנה. אבל אם כבר הלכת ככה חזק, אני אגיב.
-
אני לא מדבר על “השבתת אפליקציה”, אני מדבר על 4 דברים:
- חסימה לפי אפליקציה
- וייטליסט
- בלאקליסט
- הכל אופליין
-
אף אחת מהאפשרויות האלה לא בתשלום.
-
אני לא “עושה כסף” מהאפליקציה. זה נטו בשביל לכסות עלויות שרת.
-
אני מבין עברית, פשוט אני מתעצל לכתוב בעברית אלא אם זה חשוב.
-
אמרתי שוב ושוב שהעבודה שלך יפה ומרשימה. כל מה שרציתי זה שאנשים יהנו, זה הכל.
זה ממש לא מכבד לזרוק עליי ככה בפומבי כאילו אני בן אדם רודף כסף. דוחה. איכס.
מחקתי את הפוסט. החלטתי שזה לא המקום הנכון לפרסם דבר כזה. אבל לגבי מה שכתבת שם על GPL, פרסום קוד פתוח וכו’, חשוב לי להבהיר:נטפרי לא קוד פתוח, GenTech לא קוד פתוח, Techloq לא קוד פתוח וגם MBSmarts לא קוד פתוח. אין חובה להפוך פרויקט רגיש כזה לקוד פתוח.
ולגבי GPL: הפרויקט שלי לא קשור ל-PCAPdroid. פשוט למדתי משם ועשיתי מימוש מחדש בגרסה שלי, בצורה עצמאית.
שיהיה לך בהצלחה, ותזכור שאתה בן אדם מבין, מתורבת ורציונלי.
-