המלצה | 0.4.0 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
אשמח שתוסיף אפשרות של העברת בעלות על הרשאות מנהל כמו שהזכירו פה נצרך לי למולטימדיה אנדרואיד 10 בלי ניפוי באגים אלחוטי
כמו כן אשמח שתאשר ברשימת האתרים הפתוחים את וויז לכהנים העלתי את רשימת הדומינים
-
@מיכאלוש הדומיינים אצלי לא עובד לפי אפליקציות רק לכל המכשיר. השאלה האם הדומיינים שהבאת משתמשים גם לדברים אחרים? (ציבוריים ולא כשרים) או רק לאפליקציה הזאת?
-
@אפרים-ד
עברתי אליהם ובגדול הם בסדר רובם סוג של API שמתבסס על OpenStreetMap
חלקם אפילו מחזירים שגיאה בגישה ישירה דרך דפדפן
לא מצאתי שם משהוא בעייתי...
-
@אפרים-ד הצעת יעול (שתוכל לעזור לי אישית לדוגמא) לחלק לההגדרות ניהול והגדרות סינון כשעל ההגדרות ניהול יהיה סיסמה נפרדת, כי ההגדרה של האפליקציה נמצאת אצל מישהו אחר, אבל אני רוצה אפשרות לשלוט נניח על שיחות נכנסות, כמובן שמי שרוצה ישאיר גם את הסיסמה הזו אצל ההוא, או שיהיה אופציה שזה יהיה אותו סיסמה
-
@אפרים-ד סורי אם כבר שאלו, אבל קשה לעבור על כל השרשור: האם זה יעבוד בצורה מיטבית עם שיומי f21pro? בשביל ווייז ומיוזיק ווליום בלבד. ללא מייל ווצאפ בנקים כלום, רק ווייז ומיוזיק ווליום, ובצורה מאובטחת ללא גישה לדפדפן הפנימי.
@סוף-הרחוב כן! אתה צריך להתאים את זה בחסימת אש! (אבל זה לא הרמטי כי יש רכוברי)
-
@סוף-הרחוב כן! אתה צריך להתאים את זה בחסימת אש! (אבל זה לא הרמטי כי יש רכוברי)
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.4.0 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
כן! אתה צריך להתאים את זה בחסימת אש! (אבל זה לא הרמטי כי יש רכוברי)
טנקס!
ובשביל הריקוברי אשתמש עם frp של גוגל.
וכאן הבן שואל האם ידוע לך או למאן דהו על f21pro עם שירותי גוגל רשמיים בשביל ההגנה ההיא?מצאתי את זה, האם יש שם באמת שירותי גוגל רשמיים אמיתיים המאפשרים הגנת frp, או שזה חירטוט סיני?
-
צריך עזרה התקנתי את החסימה הזאת 0.4.0 על מכשיר סמסונג גאלקסי נראה לי J7
אחרי שהפעלתי את החסימה הגדרתי מה לחסום הלכתי על אופציה הכל כך אני בחרתי מה להסתיר
אז קודם כל יכולתי להשאיר גוגל או יוטיוב וכל השאר חסום כך שאני בוחר איזה אפליקציות ישארו
ואז אחרי כמה ימים המכשיר נכבה ולא נדלק יותר
שנדלק על לוגו SAMSUNG ומידי פעם נכבה ונדלק שוב ונתקע
אם אני מנסה הגיע לריקברי הוא נפתח על האוציה שמוריד גרסה נתקע שם יותר מיממה
אשמח לעזרה מה אפשר לעשות עם המכשיר תודה -
E EBA התייחס לנושא זה
-
ממש לא בכוונה להוריד אותך או “לשים אותך למטה” — פשוט חשוב לי לעדכן ולחדד:
שילבתי בתוך ה־מוגן שלי את כל המנוע של PCAPdroid.
אז מי שרוצה חוויית שימוש חלקה ומהירה (ממש “הרגשה של C++”) עם רשימות חסימה / רשימות אישור, אפשרות מצב אופליין לפי אפליקציה או מצב אופליין לכל המכשיר — מוזמן/ת להיכנס ל־TripleU מוגן.הבהרה חשובה: זה לא ה־VPN בתשלום. זו הגרסה החינמית, שפעם הייתה בנויה על Kotlin והייתה מוגבלת — אפשר היה להפעיל רק מצב VPN אחד בכל פעם — ואני שדרגתי אותה לבסיס של PCAPdroid.
ושוב: העבודה שלך באמת יפה, מושקעת ושימושית. אני רק מנסה לעזור לאנשים לקבל טכנולוגיה כשרה בצורה הכי נקייה, יציבה ונוחה שאפשר.
-
ממש לא בכוונה להוריד אותך או “לשים אותך למטה” — פשוט חשוב לי לעדכן ולחדד:
שילבתי בתוך ה־מוגן שלי את כל המנוע של PCAPdroid.
אז מי שרוצה חוויית שימוש חלקה ומהירה (ממש “הרגשה של C++”) עם רשימות חסימה / רשימות אישור, אפשרות מצב אופליין לפי אפליקציה או מצב אופליין לכל המכשיר — מוזמן/ת להיכנס ל־TripleU מוגן.הבהרה חשובה: זה לא ה־VPN בתשלום. זו הגרסה החינמית, שפעם הייתה בנויה על Kotlin והייתה מוגבלת — אפשר היה להפעיל רק מצב VPN אחד בכל פעם — ואני שדרגתי אותה לבסיס של PCAPdroid.
ושוב: העבודה שלך באמת יפה, מושקעת ושימושית. אני רק מנסה לעזור לאנשים לקבל טכנולוגיה כשרה בצורה הכי נקייה, יציבה ונוחה שאפשר.