המלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
@אפרים-ד הורדתי ועדכנתי אכן הממשק קצת שונה אבל לא הבנתי איזה vpn צריך להפעיל האם רגיל או vpn mdm והרשימה הלבנה עובד לי רק בvpn לבד ואם אני עושה ניקוי זיכרון זה נעצר והכל נפתח בחזרה
-
@שלמה-1 VPN MDM יהיה חזק ואפילו אם תעצור אותו לא יהיה אינטרנט
(MDM - מטעם הניהול והחסימה של אנדרואיד שאי אפשר לשנות) -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.8 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
VPN MDM
הבעיה שבVPN MDM הוא לא מתיחס לרשימה הלבנה
-
@izhak תוסיף את
g.whatsapp.net
g-fallback.whatsapp.net
לרשימות לבנים שנמצא ברשימות לבנות (הסמל האחרון אם זה סמלים)
תוסיף.את הדומיינים האלה (מארח) ואז יהיה לך רק תמונות מטושטשות - לא ירדו התמונות...לאימות -
v.whatsapp.net -
@izhak נוסף מסלול "וואטסאפ" עם הדומיינים האלו! (מחכה לבדיקות שלכם שזה כמו שכתבתי - שיש רק תמונות מטושטשות)
-
@izhak נוסף מסלול "וואטסאפ" עם הדומיינים האלו! (מחכה לבדיקות שלכם שזה כמו שכתבתי - שיש רק תמונות מטושטשות)
@אפרים-ד יש לי הצעה לייעול (לא בשבילי, אלא באופן כללי)
שיהיה אפשרות שמי שעושה נעילה לגמרי גם עם סיסמה, שזה יעלים גם את האפלירציה מרשימת האפליקציות במכשיר, כי בכל מקרה כבר אין מה להיכנס לשם -
אפשרי גם להכניס את הקוד ישירות בטרמינל במכשיר עם termux?
וראיתי שיש משהו שזה תקע לו את הטלפון, ממה להזהר כדי שלא יקרה גם לי?
-
@avrasha חסום תמונות ווידאו!
נשאר בערוצים - רק המילים...
(יורד רק תמונות מטושטשות.. סטטוס זה גם וידאו בדרך כלל או תמונה)(לדעתי לא כדאי לחסום ב"נגישות" או ב"גישה לנתוני שימוש" כל זמן שיש מכשירים רשמיים שאפשר לעשות ניקוי כל מה שברקע ואז הוואטסאפ פתוח...)
-
@over נעילת הגדרות והסרה - נועל לגמרי אפשרויות ניהול והסרת ה mdm!
עשוי למי שרוצה להשאר עם החסימה לצמיתות בלי אפשרות להחליף משהו...
לא הבנתי מה הפירוש הקוד בטרמוקס?
אם אתה מתכוון להפעלת החסימה יש דרכים + הוראות בתוך האפליקציה איך להפעיל את החסימה!@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
נעילת הגדרות והסרה - נועל לגמרי אפשרויות ניהול והסרת ה mdm!
ענית לי?
התכוונתי שמי שרוצה לחסום לצמיתות גם לא צריך בכלל לראות את האפליקציה הזו, אז אפשר להסתיר אותה... -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
נעילת הגדרות והסרה - נועל לגמרי אפשרויות ניהול והסרת ה mdm!
ענית לי?
התכוונתי שמי שרוצה לחסום לצמיתות גם לא צריך בכלל לראות את האפליקציה הזו, אז אפשר להסתיר אותה...@צבי-דורש-ציון מה הבעיה שידע שזה חסום ואיך
-
@צבי-דורש-ציון מה הבעיה שידע שזה חסום ואיך
@אפרים-ד לא בעיה, אם הוא רוצה שלא יציק לו בעין סתם עוד אפליקציה