סקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?
-
חבר'ה
איך הדיון גלש????
את כל הקומבינות אני יודע
ולא זה מה שבאתי לפתוח כאן
באתי לשאול לגבי האיש הפשוט שעכשיו צריך מייל, האם הדבר הזה ילך או לא? -
@iosi-poli כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
ואתה יכול ליצור סקר ממש אם אתה רוצה לדעת את דעת הציבור.
@kasnik כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
באתי בזאת להתייעץ עם כבוד מעלתכם
א. האם זה נצרך (בלא לפתוח דיון על הפתרונות(?
ב. מה המעלות/ חסרונות?
ג. האם יש לי דרך להוזיל עלויות?
ד. האם יש לכם הערות/ הארות על הנ''ל? -
@iosi-poli כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
ואתה יכול ליצור סקר ממש אם אתה רוצה לדעת את דעת הציבור.
באתי בזאת להתייעץ עם כבוד מעלתכם
ב. מה המעלות/ חסרונות?
ד. האם יש לכם הערות/ הארות על הנ''ל? -
@iosi-poli אבל לא זה מה שרציתי 🥵
אני שאלתי ארבע שאלות רציתי עליהם תשובות !!!
למה כל פעם שפותחים נושא חייבים להכניס כל מה שמסביב???@צוות-פיקוח יש מצב שמוחקים את כל מה שלא קשור?
תודה -
היי 🫡
בוקר טוב
לאחר שכמה וכמה שאלו אותי 'כיצד פותחים מייל' 'איך אני מקבל אימות מאלי אקספרס' וכד'
והתשובה שעניתי להם הייתה 'תנסו שוב ושוב/ תקנו סים לסמסים' וכד'ראיתי שלעניות דעתי 'גמ''ח sms' זה דבר נצרך.
באתי בזאת לשאול את דעתכם.הרעיון שעלה בראשי הוא שאני יקנה ערימה של כרטיסי סים -טוקמן בעלות כלשהיא.
ומי שירצה לקבל אימות סמס כלשהוא יצור עימי קשר, וישלם סכום כלשהוא (אולי 10₪ או משהו באיזור) ע''מ לכסות את עלויות הסימים.
(דהרי הם מוגבלים לשימוש- שתים, בכל אופן אצל גוגל...)באתי בזאת להתייעץ עם כבוד מעלתכם
ב. מה המעלות/ חסרונות?
ד. האם יש לכם הערות/ הארות על הנ''ל?בתודה מראש
והמשך יום טוב -
סורי על ההקפצה,
אבל החלטתי להקפיץ את זה בגלל שבין הזמנים התחיל, וזה הזמן שחבר'ה פותחים מיילים וכדו'האם הדבר הזה רלוונטי?
האם הדבר הזה רלוונטי?
מאד נצרך מכל הכיוונים אתה שומע על אנשים שנתקעים בפתיחה/ אימות של אחרי פתיחה
@kasnik כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:ג. האם יש לי דרך להוזיל עלויות?
יש הרבה אפליקציות לקניית מספר זמני שעולה ממש פרוטות רק צריך לוודא על אחת אמינה שלא יהיה מספרים משומשים
ד. האם יש לכם הערות/ הארות על הנ''ל?
האם יהיה אימות רק לגוגל או לעוד שירותים (תצטרך להחליט עכשיו לפני שתוצף בבקשות לאימות לעלי אקספרס/ טלגרם/ ווצאפ וכדומה)?
-
האם הדבר הזה רלוונטי?
@kasnik כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:ג. האם יש לי דרך להוזיל עלויות?
יש הרבה אפליקציות לקניית מספר זמני שעולה ממש פרוטות רק צריך לוודא על אחת אמינה שלא יהיה מספרים משומשים
האם יהיה אימות רק לגוגל או לעוד שירותים (תצטרך להחליט עכשיו לפני שתוצף בבקשות לאימות לעלי אקספרס/ טלגרם/ ווצאפ וכדומה)?
-
@רציונל כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
האם יהיה אימות רק לגוגל או לעוד שירותים
בכיף לעוד שימושים
זה כל הרעיון
לגבי טלגרם זה כבר משהו אחר
זה לא אימות, זה מספר.
זה יהיה בעלות של כל הסים
כי אז אני יותר לא יוכל להשתמש איתו@kasnik כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
לגבי טלגרם זה כבר משהו אחר
זה לא אימות, זה מספר.
זה יהיה בעלות של כל הסים
כי אז אני יותר לא יוכל להשתמש איתולא מדוייק
זה יתפוס אותו רק לטלגרם
אבל זה לא ישפיע לך על לקבל אימותים משאר הפלטפורמות -
האם הדבר הזה רלוונטי?
@רציונל כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
תביא קישורים אמינים ובדוקים עם תשלום מאובטח,
אם אין כולנו נשמח שיפתח הגמ''ח של @kasnik ,
ולענ''ד בכל מקרה יש אנשים שיעדיפו את הגמ''ח הנ''ל, אז אנחנו מחכים!!! -
@אלוף-תימן ואני הצלחתי רק 2
זה תלוי במצב רוח שלהם ...@יוסף-אלחנן כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
אני עדיין חושב שצריך לנסות כמה וכמה פעמים עד שזה מצליח...
לא אמרתי שלא...
והתשובה שעניתי להם הייתה 'תנסו שוב ושוב
אני הצלחתי רק 2
זה תלוי במצב רוח שלהם ...אולי מי שהשתמש במספר לפניך כבר פתח כמה חשבונות, ואז ביטל את המספר ואתה קנית אותו...
@oryadaniely כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
אולי כדאי פשוט לפתוח בימות המשיח וירטואל פלוס, בלי יחידות, ולתת לציבור להשתמש? זה 0 עלויות...
גוגל לא מצליחים לשלוח סמסים לוירטואל פלוס, הם כותבים שיש איזה בעיה עם המספר (כמו שהם כותבים כשמנסים לשלוח למספר כשר)
@צבי-דורש-ציון כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
עכשיו כל הוירטואלים מקבלים סמס
כנ"ל, לא מגוגל.
-
סורי על ההקפצה,
אבל החלטתי להקפיץ את זה בגלל שבין הזמנים התחיל, וזה הזמן שחבר'ה פותחים מיילים וכדו'האם הדבר הזה רלוונטי?
סורי על ההקפצה,
לדעתי זה דבר מאוד גדול שיעזור להרבה אנשים, רק כמובן שצריך קצת יותר להסביר, איך למשל יעבירו את הכסף? העברה בנקאית ע"ס 5-10 ש"ח?
-
זה פשוט לא רלוונטי, משום שגם אם תצליח לפתוח עם זה 5 חשבונות באיזשהו שלב הוא פשוט כותב: "נעשה שימוש רב מידי במספר זה"
ואני, שרשמתי ב2 חשבונות גוגל את המספר שלי הוא לא נותן לי לפתוח עוד אחד.@DHOC979 כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
זה פשוט לא רלוונטי, משום שגם אם תצליח לפתוח עם זה 5 חשבונות באיזשהו שלב הוא פשוט כותב: "נעשה שימוש רב מידי במספר זה"
ואני, שרשמתי ב2 חשבונות גוגל את המספר שלי הוא לא נותן לי לפתוח עוד אחד.תקרא את השרשור
-
@DHOC979 כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
ואני, שרשמתי ב2 חשבונות גוגל את המספר שלי הוא לא נותן לי לפתוח עוד אחד.תקרא את השרשור
-
@פלמנמוני אם תמצאו מספר זמני, זה יכול להיות מוצלח, ביינתים אף אחד לא מצא משהו - או בכ"א לא העלה לפה.
@DHOC979 כתב בסקר | גמ''ח sms לפתיחת מייל וכד', נצרך?:
@פלמנמוני אם תמצאו מספר זמני, זה יכול להיות מוצלח, ביינתים אף אחד לא מצא משהו - או בכ"א לא העלה לפה.
תקרא עוד פעם את השרשור.
אם אתה עדיין מתקשה, אז דובר כאן על קניית טוקמנים, וכל פעם שהמספר ייחסם לקנות חדש.