בקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
לא אמרתי שזה אפשרי, רק אמרתי שאין בעיה שהוא יביא לאנשים כזה ווינדוס, מכיון שמדובר במשהו ששיך לו ולא להם.
מה שלו? המחשב לא שלו. הוינדוס של מייקרוסופט. רק העבודה שלו
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
לא אמרתי שזה אפשרי, רק אמרתי שאין בעיה שהוא יביא לאנשים כזה ווינדוס, מכיון שמדובר במשהו ששיך לו ולא להם.
על זה כתבתי לך שכן מדובר במקרה ששייך לומר שהמחשב גם שלו (לכה"פ בתצורה הזו של המערכת הפעלה, גם אם יש למשתמשים זכות להחליף מערכת).
מסובך, אבל זו המציאות, ולא משנה כ"כ איך זה שייך. -
על זה כתבתי לך שכן מדובר במקרה ששייך לומר שהמחשב גם שלו (לכה"פ בתצורה הזו של המערכת הפעלה, גם אם יש למשתמשים זכות להחליף מערכת).
מסובך, אבל זו המציאות, ולא משנה כ"כ איך זה שייך.@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
אם חבר מתקן לי את הרכב בחינם, החליף לי מנוע, מותר לו לשים במנוע מגביל מהירות ל30 קמ"ש כדי שאני לא יעשה תאונות מסוכנות בלי לומר לי כי עכשיו הרכב בתצורה הזאת נהיה שלו?
מותר לו להתנות את זה בתיקון, אסור לו לעשות את זה בלי לומר מראשאגב התקנת וינדוס אצל טכנאי זה לא סיפור יקר לעומת עלות מחשב (בשונה ממנוע)
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
תוודא איתם מראש שהם מעוניינים בחסימה כזו...
אינני מדבר על התקנה בתשלום, ומחמת כן אני מרשה לעצמי להחליט איזה ווינדוס לספק לאנשים
אני עדיין חושב שזה רחוק מלהיות בסדר.
האם תרגיש לגיטימי גם להתקין KeyLogger?
אתה מתקין פה תוכנה שמגבילה את המחשב בלי ידיעת בעל המחשב.
אתה יכול להגיד שזה תנאי מבחינתך להתקנה ומי שלא יסכים לא תתקין לו, זה סופר לגיטימי.
אבל להתקין באופן שירורתי בלי הודעה מראש?כוונתך רצויה מאוד, אך נראה לי שמעשיך אינם רצויים...
בהצלחה בכל אופן.
אתה יכול להגיד שזה תנאי מבחינתך להתקנה ומי שלא יסכים לא תתקין לו, זה סופר לגיטימי.
זו כוונתי המדוייקת, אשריך שכיוונת...
-
זו כוונתי המדוייקת, אשריך שכיוונת...
@יאיר-דניאל טוב אם אתה מצליח לבצע חסימה תעדכן כי זה בהחלט מצריך סבלנות וזמן
-
אם חבר מתקן לי את הרכב בחינם, החליף לי מנוע, מותר לו לשים במנוע מגביל מהירות ל30 קמ"ש כדי שאני לא יעשה תאונות מסוכנות בלי לומר לי כי עכשיו הרכב בתצורה הזאת נהיה שלו?
מותר לו להתנות את זה בתיקון, אסור לו לעשות את זה בלי לומר מראשאגב התקנת וינדוס אצל טכנאי זה לא סיפור יקר לעומת עלות מחשב (בשונה ממנוע)
מותר לו להתנות את זה בתיקון, אסור לו לעשות את זה בלי לומר מראש
צודק, ולכן בדיוק אני יודיע זאת, וכמו שאמר @מישהו12, אבל נראה לי קצת סטינו מהנושא, לא?
אם רוצים, בא נפתח נושא חדש בעניין זכויות בעלות של אדם שמתקין תוכנה או כל דבר אחר לחבירו, ואידך זיל גמור (או שלא נגמור...) -
@יאיר-דניאל טוב אם אתה מצליח לבצע חסימה תעדכן כי זה בהחלט מצריך סבלנות וזמן
@cfopuser פתרון חלקי לפחות, יש לך?
למה מבינינו נראה לי שאתה המומחה ולא אני -
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
תוודא איתם מראש שהם מעוניינים בחסימה כזו...
אינני מדבר על התקנה בתשלום, ומחמת כן אני מרשה לעצמי להחליט איזה ווינדוס לספק לאנשים
אני עדיין חושב שזה רחוק מלהיות בסדר.
אתה מתקין פה תוכנה שמגבילה את המחשב בלי ידיעת בעל המחשב.
אבל להתקין באופן שירורתי בלי הודעה מראש?כוונתך רצויה מאוד, אך נראה לי שמעשיך אינם רצויים...
בהצלחה בכל אופן.
חיפשתי מה זה, כי לא הבנתי...
נראה לי קצת הלכת רחוק עם העניין הזה. אגב, מאיפה הרעיון בכלל להתקין לבן אדם כזה דבר?... -
@cfopuser פתרון חלקי לפחות, יש לך?
למה מבינינו נראה לי שאתה המומחה ולא אני@יאיר-דניאל לא ניסיתי ואני מניח שזה לא יהיה קל בלי לראות את הקוד של הסינון בעצמך
סתם זורק רעיוןכדי לעשות חסימה כזאת
אני מניח שזה אומר לעבור על סינון סינון ולהבין איך הוא עובד ולאפשר רק את הפיצרים האלה או לחסום את כול האינטרנט אלא אם כן יש תוכנה של סינון שרצה או שהGateawey הוא של ספק של סינון ואז להוריד את ההגנה
ככה או ככה אני מניח שזה יהיה פיתרון לא יציב ומסובך
וזה סתם מלא עבודה שאתה פשוט יכול לפתור את זה במישור האנושי
ולהתקין לבן אדם שאתה סומך עליותביא ספר של קובי לוי עם ההתקנה
הסיפורים יפחידו אותם....
-
@יאיר-דניאל לא ניסיתי ואני מניח שזה לא יהיה קל בלי לראות את הקוד של הסינון בעצמך
אני מניח שזה אומר לעבור על סינון סינון ולהבין איך הוא עובד ולאפשר רק את הפיצרים האלה או לחסום את כול האינטרנט אלא אם כן יש תוכנה של סינון שרצה או שהGateawey הוא של ספק של סינון ואז להוריד את ההגנה
הסיפורים יפחידו אותם....
@cfopuser כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
או לחסום את כול האינטרנט אלא אם כן יש תוכנה של סינון שרצה
זה בדיוק מה שחשבתי לעשות
או שהGateawey הוא של ספק של סינון ואז להוריד את ההגנה
כלומר? אשמח להסבר
-
@יאיר-דניאל לא ניסיתי ואני מניח שזה לא יהיה קל בלי לראות את הקוד של הסינון בעצמך
הסיפורים יפחידו אותם....
@cfopuser כתב בבקשת מידע | חסימת מחשב מגלישה שלא דרך סינון:
תביא ספר של קובי לוי עם ההתקנה
אוהה, סוף סוף אחד שמביא פתרון מעשי!!!