הסבר | סקירה של המכשיר חצי טאצ' החדש LOM S9
- 

זה אם סים לא כשר זה כן עובד
- 

זה אם סים לא כשר זה כן עובד@malkiel-heymann 
 בלי האפליקציה או עם ?אז סים בעייתי למרות מה שהחברה אומרת. 
 תבדוק אותו בפלאפון אחר.
- 
הכנסתי את הסים הלא כשר וזה מייד הופיע בלי להפעיל את האפליקצייה 
- 
הכנסתי את הסים הלא כשר וזה מייד הופיע בלי להפעיל את האפליקצייה @malkiel-heymann 
 ולפני שהתקנת את האפליקציה זה היה?
 כלומר פעם קודמת שהכנסת את הסים הלא כשר.
- 
אני לא זוכר 
- 
אני לא זוכר @malkiel-heymann 
 תבדוק את הסים הכשר בפלאפון אחר. אבל זה נשמע שהוא לא תומך.אם בפלאפון אחר כן יעבוד לך 
 אז יש לי עוד רעיון...
- 
בשורה לכולם על המכשיר הזה אני יודע שהחברה החליפה בטריות לכולם לבטריות חזקות שיהיה אפשר להטעין במטען מהיר וכו וגם את הגריסה הם שיפרו חצי 95 אחוז מהבאגים שהיו יסתדרו אבל עדיין מי שיהיה בגולן ובסלקום לא יהיה אפשרות להקיש לבנקים וקל קו וכו אני תכלס עם מרוצה מאוד מהמכשיר לעומת השיאומי F21 שהוא מכשיר טוב אבל מיושן מאוד לעומת המכשיר הזה שהוא מתקדם בהרבה ומי שהיה לו את הבטריות הקודמות אני הבנתי שיחליפו לו את זה גם אחרי שיעבור תוקף האחריות בחינם 
- 
בשורה לכולם על המכשיר הזה אני יודע שהחברה החליפה בטריות לכולם לבטריות חזקות שיהיה אפשר להטעין במטען מהיר וכו וגם את הגריסה הם שיפרו חצי 95 אחוז מהבאגים שהיו יסתדרו אבל עדיין מי שיהיה בגולן ובסלקום לא יהיה אפשרות להקיש לבנקים וקל קו וכו אני תכלס עם מרוצה מאוד מהמכשיר לעומת השיאומי F21 שהוא מכשיר טוב אבל מיושן מאוד לעומת המכשיר הזה שהוא מתקדם בהרבה ומי שהיה לו את הבטריות הקודמות אני הבנתי שיחליפו לו את זה גם אחרי שיעבור תוקף האחריות בחינם @המלאך-הגואל להקיש לבנקים ולקלקו יהיה אפשר לסדר בקלות לדעתי 
- 
אני לא נסיתי עם המדריכים שפרסמו פה אבל נראה לי שעם כל החברה פה זה באמת יסתדר בקלות