באג | אוצריא למק עושה בעיות
-
@י.-פל. כתב בבאג | אוצריא למק עושה בעיות:
כרגע כבר לא צריך לעשות כלום:
אמור לרדת קובץ DMG, להכניס לאפליקציות - ודי.זה תגובה בשבילי?
-
@י.-פל. אז לא הבנתי

ירדה לי תיקיה שלמה, בין שלל הדברים יש בפנים את הקובץ של התוכנה, כשאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שלא ניתן לפתוח אותה. -
@איש-גמזו כתב בבאג | אוצריא למק עושה בעיות:
ירדה לי תיקיה שלמה, בין שלל הדברים יש בפנים את הקובץ של התוכנה, כשאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שלא ניתן לפתוח אותה.
לא הורדת את הגרסה האחרונה.
-
@איש-גמזו
רק את הילדים שלי אני מאכיל בכפית.תודה על העקיצה.
אתה לא חייב לי כלום, ואתה לא צריך לענות לי בכלל,
אני רק חושב שאם אתה כבר עונה אז אולי תשתדל אם כבר לפרט, אני חושב שאני לא יותר מידי טיפש.
ואגב נראה לי גם שאני לא מידי נצלן (אני משער שיש לי יותר פוסטים שמיועדים לסייע מאשר פוסטים שמיועדים להסתייע).מה שקרה זה שכתבת מה יכולים בעלי מק לעשות, ואני ניסתי לעשות את זה, וזה לא הלך, לכן שאלתי בשביל לברר אולי לא הבנתי נכון או שזה לא תקף למחשב שלי.
עד כאן, סורי.
-
@איש-גמזו
רק את הילדים שלי אני מאכיל בכפית.תודה על העקיצה.
אתה לא חייב לי כלום, ואתה לא צריך לענות לי בכלל,
אני רק חושב שאם אתה כבר עונה אז אולי תשתדל אם כבר לפרט, אני חושב שאני לא יותר מידי טיפש.
ואגב נראה לי גם שאני לא מידי נצלן (אני משער שיש לי יותר פוסטים שמיועדים לסייע מאשר פוסטים שמיועדים להסתייע).מה שקרה זה שכתבת מה יכולים בעלי מק לעשות, ואני ניסתי לעשות את זה, וזה לא הלך, לכן שאלתי בשביל לברר אולי לא הבנתי נכון או שזה לא תקף למחשב שלי.
עד כאן, סורי.
-
@איש-גמזו
מצטער, הייתי עצבני אחרי ערב שכלום לא עבד: המחשב היה איטי, והסטיק לא עובד... הרשת זוועה.
https://github.com/Y-PLONI/otzaria/releases
רואה DMG?

@י.-פל. וואו זה ממש מיקל שזה בקובץ dmg
סתם בשביל העיצוב הסמל של האפליקציה הוא שונה (הברירת מחדל לתוכנה שאין לה סמל) וחבל כי הסמל של אוצריא ממש נחמד
עוד שאלה קטנה אני זוכר שראיתי אופציה בוינדוס לעשות קיצור דרך שיופיע בספריה ורציתי לדעת אם זה משהו שאפשרי גם במאק -
@איש-גמזו
מצטער, הייתי עצבני אחרי ערב שכלום לא עבד: המחשב היה איטי, והסטיק לא עובד... הרשת זוועה.
רואה DMG?

@איש-גמזו
רואה DMG?

תודה רבה, לראשונה אני יכול להשתמש באוצריא במחשב העיקרי שלי.
עד עכשיו זית היה חידוש בשבילי בעצם זה שיש תוכנה תורנית שאני יכול להתקין על המחשב. -
@י.-פל. וואו זה ממש מיקל שזה בקובץ dmg
סתם בשביל העיצוב הסמל של האפליקציה הוא שונה (הברירת מחדל לתוכנה שאין לה סמל) וחבל כי הסמל של אוצריא ממש נחמד
עוד שאלה קטנה אני זוכר שראיתי אופציה בוינדוס לעשות קיצור דרך שיופיע בספריה ורציתי לדעת אם זה משהו שאפשרי גם במאק@abc123 כתב בבאג | אוצריא למק עושה בעיות:
עוד שאלה קטנה אני זוכר שראיתי אופציה בוינדוס לעשות קיצור דרך שיופיע בספריה ורציתי לדעת אם זה משהו שאפשרי גם במאק
התייעצתי קצת עם gpt והוא המליץ לי על הפקודה הזאת:
ln -s (יש רווח אחרי ה s)
ואז לגרור לחלון של הטרמינל את התיקייה שרוצים לעשות ממנה קיצור (הנתיב שלה יופיע אוטומטית) ואז לגרור את התיקייה ששם יווצר הקיצור (שולחן העבודה הכי נוח לדעתי) וללחוץ אנטר -
ב בן החבורה סימן נושא זה כנפתר