בירור | שיאומי מקשים התראות מפיקוד העורף - cb
-
שלום לכולם. התקנתי גיבוי טיטניום ופתחתי איתו את הקובץ דלעיל ובאמת נוסף לטלפון האפליקציה של השידורים הסלולריים, אבל בפועל לא מתקבלו אצלי התרעות, אם מישהו יודע למה זה קורה אשמח לעזרה.
@גבעת-זאב כתב בבירור | שיאומי מקשים התראות מפיקוד העורף - cb:
שלום לכולם. התקנתי גיבוי טיטניום ופתחתי איתו את הקובץ דלעיל ובאמת נוסף לטלפון האפליקציה של השידורים הסלולריים, אבל בפועל לא מתקבלו אצלי התרעות, אם מישהו יודע למה זה קורה אשמח לעזרה.
אצל כולם זה כך.
זה לא עובד, מנסים להבין למה -
אשתף ממה שקורה אצלי.
אחרי ההתקנה, נוסף אצלי שורה באפשרויות של אפליקציית ההודעות שורה של ההתראות חירום,
וכשלוחצים עליה מגיעים לאפליקציית הודעות החירום.כמו כן, באקטיביטי לאנצ'ר אני מוצא שיש באפליקציית טלפון אקטיביטי עם השם של ההתראות חירום, ובלחיצה עליו האפליקצייה קורסת.
אז אולי זו בעייה גם האפליקציית טלפון/הודעות שלא בנויות לכך.
-
אשתף ממה שקורה אצלי.
אחרי ההתקנה, נוסף אצלי שורה באפשרויות של אפליקציית ההודעות שורה של ההתראות חירום,
וכשלוחצים עליה מגיעים לאפליקציית הודעות החירום.כמו כן, באקטיביטי לאנצ'ר אני מוצא שיש באפליקציית טלפון אקטיביטי עם השם של ההתראות חירום, ובלחיצה עליו האפליקצייה קורסת.
אז אולי זו בעייה גם האפליקציית טלפון/הודעות שלא בנויות לכך.
@מיגו-להוציא התקנת דרך גיבוי טיטניום? המקורית לא טובה כמו שהיא . צריך לשחזר אפליקציה ונתונים. לא משנה שזה לא עובד ולא מקבלים התראות.
-
בתפריט טכנאים 2103 ב App Settings יש Cell Brodcast ואפשר להפעיל משם, בכשר המילטון זה כמובן לא עושה כלום (יש פתרון כלשהו?), אבל אולי באחרים צריך להפעיל גם את זה.
-
בתפריט טכנאים 2103 ב App Settings יש Cell Brodcast ואפשר להפעיל משם, בכשר המילטון זה כמובן לא עושה כלום (יש פתרון כלשהו?), אבל אולי באחרים צריך להפעיל גם את זה.
@VOD כתב בבירור | שיאומי מקשים התראות מפיקוד העורף - cb:
בתפריט טכנאים 2103 ב App Settings יש Cell Brodcast
איך מגיעים לשם - אשמח להכוונה.
-
@VOD יש לי גירסה לא של המילטון ואני רואה שזה כבר היה מופעל ולא עובד כנראה שזה לא הכיוון לפיטרון
-
@VOD יש לי גירסה לא של המילטון ואני רואה שזה כבר היה מופעל ולא עובד כנראה שזה לא הכיוון לפיטרון
כתב בבירור | שיאומי מקשים התראות מפיקוד העורף - cb:
יש לי גירסה לא של המילטו
ציינתי שיש לי גרסה רגילה "לא" של המילטון אז בהחלט מותקן אצלי האפלקציה פלוס גיבוי דרך טיטניום ועדיין לא עובד