בקשת מידע | אוזניות עם מיקרופון איכותי לשיחה
-
@ARISH כתב בבקשת מידע | אוזניות עם מיקרופון איכותי לשיחה:
כבר הדבה זמן אני מחפש אוזניות בלוטוס שאפשר לנהל איתם שיחה בצורה נורמלית, דהיינו שיש להם מיקרופון איכותי שישמעו אותי ברור וחד ולא ישמעו את הסביבה,
אשמח למידע על דגמים יעילים (עדיף מניסיון).
תודה רבה מראש.אין לי מושג באיזה מחיר אתה מחפש אבל...
מניסיון שלי האוזניות הכי טובות במחיר יחסית סביר זה אנקר שבאלי אפשר להזמין אותם בערך ב240 ש"ח לוקח את JBL בשיחות טלפון (אני לא בטוח לגבי מוזיקה) בענק יש כמה דגמים אני מדבר על הדגם ליברטי NC4 יש גם פרו אני לא ממש יודע להגיד מה ההבדלים@3157686 כתב בבקשת מידע | אוזניות עם מיקרופון איכותי לשיחה:
כבר הדבה זמן אני מחפש אוזניות בלוטוס שאפשר לנהל איתם שיחה בצורה נורמלית, דהיינו שיש להם מיקרופון איכותי שישמעו אותי ברור וחד ולא ישמעו את הסביבה,
מניסיון שלי האוזניות הכי טובות במחיר יחסית סביר זה אנקר שבאלי אפשר להזמין אותם בערך ב240 ש"ח לוקח את JBL בשיחות טלפון (אני לא בטוח לגבי מוזיקה) בענק יש כמה דגמים אני מדבר על הדגם ליברטי NC4 יש גם פרו אני לא ממש יודע להגיד מה ההבדליםאני רואה שהאוזניות במחיר ממש זול 192 ש"ח (אם אתה משנה לדולרים 187.28 ש"ח) עם משלוח מישראל שזה אומר שזה יגיע תוך ימים בודדים
-
@יוסי1212 לא בדיוק זה חיקוי בחיים סוני לא תשלח פריטים למכירה באלי ולא במחיר הזה רק אני יכול להמליץ שליחות הם ממש ממש טובת הצד השני שומע אותך חלק ככה גם אתה אותו ול30 ש"ח תחטוף
@הרב-של-השכונה ברגע שזה חיקוי אז פעם אחד זה מצליח וכמה פעמים לא וגם לא ברור אם כל פעם שתזמין זה אותו זייפן. ועוד נקודה שאני לא מב ין אני משתמש בדרך כלל ב plantronics היום polly אם אתה רואה איזה טכנולוגיה יש באוזניות טובים במיקרופון אז לא תחלום שתקבל ב 30
-
@הרב-של-השכונה ברגע שזה חיקוי אז פעם אחד זה מצליח וכמה פעמים לא וגם לא ברור אם כל פעם שתזמין זה אותו זייפן. ועוד נקודה שאני לא מב ין אני משתמש בדרך כלל ב plantronics היום polly אם אתה רואה איזה טכנולוגיה יש באוזניות טובים במיקרופון אז לא תחלום שתקבל ב 30
@יוסי1212 אולי לא הבנת את דברי בתשובה עניתי כי הוא שאל אם זה סוני מקורי עניתי לו לא בדיוק, זה חיקוי אין מה להתווכח לא ניסתה נכון? יפה תזמין תראה איזה איכות... אני ניסיתי הרבה אוזניות לא במחיר כזה יותר גבוהה ואני אומר לך הם שוות לפחות 200...
-
@יוסי1212 אולי לא הבנת את דברי בתשובה עניתי כי הוא שאל אם זה סוני מקורי עניתי לו לא בדיוק, זה חיקוי אין מה להתווכח לא ניסתה נכון? יפה תזמין תראה איזה איכות... אני ניסיתי הרבה אוזניות לא במחיר כזה יותר גבוהה ואני אומר לך הם שוות לפחות 200...
@הרב-של-השכונה הבנתי את התשובה ועניתי לך 2 נקודות 1. ברגע שזה זיוף לא ברור אם אתה מקבל בכל פעם טותו זייפןואותו איכות זיוף 2. אני לא יודע אם ניסת פעם את היקרים באמת ותראה איזה טכנולוגיה ואיכות יש שם כדי לסנן רעשים ועוד שאין אפשרות לחיקוי ב 30 שח
-
@הרב-של-השכונה הבנתי את התשובה ועניתי לך 2 נקודות 1. ברגע שזה זיוף לא ברור אם אתה מקבל בכל פעם טותו זייפןואותו איכות זיוף 2. אני לא יודע אם ניסת פעם את היקרים באמת ותראה איזה טכנולוגיה ואיכות יש שם כדי לסנן רעשים ועוד שאין אפשרות לחיקוי ב 30 שח
@יוסי1212 טוב אין טעם להתווכח הוא פרסם פוסט שהוא רוצה אוזניות איכותיות לשיחות אז הצעתי לו את אלא שהן ממש סבבה לשיחות וגם זולות ברור שיש יותר טובות ושיחיזקו לך על האוזן במשך שעות אבל לא את זה הוא חיפש אולי גם אבל אם יש לו זולות וטובות למה לא...
-
תודה רבה מראש.מחיר? לאיזה טלפון?
-
מניסיון שלי האוזניות הכי טובות במחיר יחסית סביר זה אנקר שבאלי אפשר להזמין אותם בערך ב240 ש"ח לוקח את JBL בשיחות טלפון (אני לא בטוח לגבי מוזיקה) בענק יש כמה דגמים אני מדבר על הדגם ליברטי NC4 יש גם פרו אני לא ממש יודע להגיד מה ההבדלים -
@ARISH תחפש אותם באליאקספרס הם ממש איכותיות לחיה עם מיקרופונים פצצה מניסיון אישי לפעמים 30 ש"ח יכול לעלות על 300
@הרב-של-השכונה אשמח לקבל קישור אם יש, תודה רבה.
-
@הרב-של-השכונה אשמח לקבל קישור אם יש, תודה רבה.
@ARISH בשבילך..
https://www.aliexpress.com/item/1005008487286172.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.2a18f19cRvUvRg&_gl=11uhzne9_gcl_auMTk4NzUzODY5Ni4xNzUwMjc3NzM0_gaMTc4ODA3MTAwNC4xNzUwMjc5MDY2_ga_VED1YSGNC7*czE3NTAyOTM0MzQkbzIkZzEkdDE3NTAyOTM0NjkkajI1JGwwJGgw
אגב מישהו יודע איך מפנים במילה אחת לקישור כלשהו נגיד אני כותב זה ואותה מילה בכחול ואז אני לוחץ ושולח לקישור במקום כל המגילה הזאת? -
@ARISH בשבילך..
https://www.aliexpress.com/item/1005008487286172.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.2a18f19cRvUvRg&_gl=11uhzne9_gcl_auMTk4NzUzODY5Ni4xNzUwMjc3NzM0_gaMTc4ODA3MTAwNC4xNzUwMjc5MDY2_ga_VED1YSGNC7*czE3NTAyOTM0MzQkbzIkZzEkdDE3NTAyOTM0NjkkajI1JGwwJGgw
אגב מישהו יודע איך מפנים במילה אחת לקישור כלשהו נגיד אני כותב זה ואותה מילה בכחול ואז אני לוחץ ושולח לקישור במקום כל המגילה הזאת?@הרב-של-השכונה
יש לך ניסיון עם זה שהשמע של המיקרופון ברור גם כשמדברים בטלפון ברחוב?
והאם זה אותו דבר? כי פה יש גם בשחור.